Τα ΜΜΕ θέλουν να βγάλουν τον Μπραντ Πητ από την κατάθλιψη… Ψάχνουν για γυναίκα…

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο Μπραντ Πητ είπε οριστικά αντίο στον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί.

Και όπως είναι φυσικό γι’αυτόν που θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άντρες του πλανήτη το να μένει εργένης θεωρείται απαράδεκτο. Τα παγκόσμια people ΜΜΕ δεν περνάει, από τότε, μια βδομάδα ή ένας μήνας που να μην δημοσιεύουν φήμες για τις υποτιθέμενες σχέσεις του Πητ, ο οποίος βρίσκεται, όπως λένε, σε βαθειά κατάθλιψη.

H υποτιθέμενη κατάθλιψη του διάσημου σταρ συγκλονίζει τους φαν του ανά τον πλανήτη και είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα όλα τα περιοδικά people και όχι μόνο. Ο Πιτ σε συνέντευξή του στο GQ στις αρχές Μαΐου 2017, όπου φωτογραφήθηκε εμφανώς καταβεβλημένος και σε περίεργες πόζες, μίλησε ειλικρινά και αποκάλυψε πως σταμάτησε το αλκοόλ, ξεκινώντας θεραπεία.

Σε δεύτερη συνέντευξή του, καθησύχασε τους φανς του πως δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις -δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχει κατάθλιψη, και υποστήριξε πως έχει αποδεχθεί πια πως το διαζύγιο είναι μέρος της ζωής του.

«Δεν έχω κανένα μυστικό. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», δήλωσε ο Πιτ στο Associated Press. «Είμαστε άνθρωποι και βρίσκω την ανθρώπινη κατάσταση πολύ ενδιαφέρουσα. Αν δεν μιλάμε γι αυτό, τότε δεν γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός τόνισε πως τα παιδιά είναι το παν και πλέον εστιάζει σε αυτά.

Γελώντας σχολίασε και ορισμένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ασταθή ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας: «Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει ομορφιά στον κόσμο και πολλή αγάπη. Και η αγάπη πρέπει να δοθεί. Είναι όλα καλά. Είναι απλά η ζωή»

Στη συνέντευξή του στο GQ, ο ηθοποιός είχε αναφέρει πως τόσο ο ίδιος, όσο και η Αντζελίνα Τζολί κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά τους.

Τον περασμένο Ιούνιο, το βρετανικό σάιτ The Sun, διαβεβαίωνε ότι η Σιένα Μίλλερ και ο Μπραντ Πητ μοιράστηκαν κρυφά κάποιες στιγμές (φιλιά και χάδια) σε μια γωνία VIP στο Φεστιβάλ του Glastonbury της Αγγλίας. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου ως τη στιγμή που κατέφθασε μια άλλη ατομική βόμβα στη ζωή του πρώην της Αντζελίνα Τζολί: η Σαρλίζ Θερόν.

Πράγματι, τον Ιούλιο του 2017 η όμορφη ηθοποιός εξομολογείται στο πλατό του Howard Stern ότι συναντήθηκε με έναν μυστηριώδη άντρα, χωρίς να διευκρινίσει την ταυτότητά του, με τον οποίο έκανε «ένα συγκλονιστικό ραντεβού». Αλλά ένας δικός της άνθρωπος το πρόδωσε στο περιοδικό New Ideas : ο όμορφος, μυστηριώδης άντρας δεν ήταν άλλος από τον Μπραντ Πητ. Σύμφωνα με τον άνθρωπο από το περιβάλλον της Σαρλίν Θερόν η σχέση τους «είναι κάτι περισσότερο από φιλική».

Και η καλονή Ελ ΜακΦέρσον ενεπλάκη σε σενάρια με τον Μπραντ Πητ:

Στο μεταξύ πλήθαιναν τα σενάρια σχετικά με την Τζένιφερ Ανιστον. Απειρα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Τζολί, ο Πητ ξαναήρθε σε επαφή με την Τζένιφερ Ανιστον για να της ζητήσει συγγνώμη και να ανταλλάξει μαζί της μερικά μηνύματα. Ηθελε να ζωντανέψει εκ νέου τη φλόγα;

Αλλά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη, οπότε τα ταμπλόιντ ξαναγύρισαν στην άλλη πρώην: την ίδια την Αντζελίνα. Το ζευγάρι υποτίθεται ότι ετοιμάζεται να τα ξαναβρεί, ενώ κάποιοι έγραψαν ότι η διάσημη σταρ μετάνιωσε για την στάση της βλέποντας τον Μπραντ Πητ να αλλάζει συμπεριφορά.