Τα μεγάλα προβλήματα της “Aristo”

Όπως όλα δείχνουν το συγκρότημα της Aristo Developers, αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο….

Σε μία περίπου εβδομάδα, θα τεθεί ενώπιον του δικαστηρίου η μεγάλη υπόθεση της Aristo Developers στη Πάφο. Το κεντρικό κτηματολόγιο της Λευκωσίας έχει ήδη ολοκληρώσει την έρευνα του και αναμένεται η τελική εκτίμηση για την αξία της γης η οποία φημολογείται ότι οικειοποιήθηκε από την  Aristo Developers.

Ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας,  υποστηρίζει την θέση του  εν λόγω συγκρότηματος… Το γιατί όμως δεν τον γνωρίζουμε αν και σύντομα σίγουρα θα το μάθουμε….

Το συγκρότημα Aristo, έχει πάρει από τη Τράπεζα Κύπρου, δάνειο αξίας 135 εκατομμυρίων ευρώ και παρουσίασε άνοιγμα εξασφαλίσεων 24 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2013 με καμία καθυστέρηση πέραν των 90 ημερών. Στην έκθεση αναφέρεται ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το συγκρότημα Aristo Developers.

Η εταιρεία Dolphin Capital Investors η οποία έχει εξαγοράσει μεγάλο ποσοστό της Aristo ‘έχει μέγιστη άμεση υποχρέωση 300 εκατομμυρίων ευρώ και να  μη ξεχνάμε ότι τότε Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου ήταν ο Θεόδωρος Αριστοδήμου.

Ας ελπίσουμε ότι το θέμα της οικειοποίησης γης από την εταιρεία Aristo Developers δεν θα κουκουλωθεί γιατί πλέον ο Κυπριακός λαός απαιτεί να μάθει που πήγαν όλα αυτά τα εκατομμύρια και ποιοι είναι αυτοί έχουν φέρει το τόπο σε αυτή την οικονομική καταστροφή.