Τα κόμματα που υπερψήφισαν το Νομοσχέδιο τώρα φωνάζουν διαμαρτυρόμενοι

Δήλωση μέλους της γραμματείας Στέλιου Στυλιανού:

Η Συμμαχία Πολιτών, αύριο σε διάσκεψη τύπου θα εξηγήσει στους πολίτες τι προνοεί το Νομοσχέδιο για τις Εκποιήσεις και τι παγίδες κρύβει

Το παρασκήνιο που στήθηκε για να υπερψηφιστεί το Νομοσχέδιο για τις Εκποιήσεις, βγαίνει σιγά-σιγά στην επιφάνεια. Η υπογραφή από μέρους του Προέδρου του Νομοσχεδίου και η παραπομπή των τεσσάρων Νομοθετημάτων αποδεικνύει ότι τελικά όλα έγιναν όπως τα ήθελε η Τρόικα. Με τρόπο που να εξυπηρετούνται μόνο οι Τράπεζες.

Τα κόμματα που υπερψήφισαν το Νομοσχέδιο των Εκποιήσεων τώρα φωνάζουν διαμαρτυρόμενοι. Είτε είναι πολιτικά αφελείς, είτε επιδιώκουν να κοροϊδέψουν τους πολίτες.

Δεν γνώριζαν ότι η Τρόικα δεν θα αποδεχόταν τις παράλληλες Προτάσεις Νόμου;

Δεν γνώριζαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρέπεμπε στο Ανώτατο Δικαστήριο τις Προτάσεις Νόμου;

Τα κόμματα που το υπερψήφισαν, διέπραξαν οργανωμένο έγκλημα. Εις γνώση τους, έδωσαν τη δυνατότητα στον Πρόεδρο να παραπέμψει τα Νομοθετήματα και ασφαλώς ο Πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία.

Δυστυχώς υπερψήφισαν ένα Νομοσχέδιο που αφήνει απροστάτευτες τις περιουσίες των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τώρα κάνουν επικοινωνιακά και πολιτικά παιχνίδια.

Ως Συμμαχία Πολιτών συνεχίζουμε την προσπάθεια να προσφέρουμε πραγματική κάλυψη σε όσους πολίτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιτίας της κρίσης δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Προς αυτή την κατεύθυνση θα καταθέσουμε άμεσα Τροπολογίες.

Ταυτόχρονα, ως Συμμαχία Πολιτών, αύριο σε διάσκεψη τύπου θα ενημερώσουμε και θα εξηγήσουμε στους πολίτες τι προνοεί το Νομοσχέδιο για τις Εκποιήσεις και τι παγίδες κρύβει.

Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για το τι πρόκειται να συμβεί και όχι να παραπλανόνται και να μπερδεύονται από τα πολιτικά συνθήματα που κάποιοι επιμένουν να ρίχνουν .