Τα κατοικίδια κατακτούν το Instagram και ”απειλούν” τους influencers..! (Video)

Μπορεί ο ρόλος των influencers μέχρι προσφάτως να άνηκε αποκλειστικά και μόνο σε… ανθρώπους που προωθούν διάφορα προϊόντα μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram και κερδίζουν έτσι χιλιάδες δολάρια, ωστόσο στο «ταμπλό» προστίθεται ακόμα ένας παίκτης.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τα… κατοικίδια! Τα pet influencers είναι η νέα τάση της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και τα κατοικίδια με κάθε τους ανάρτηση μπορούν να κερδίσουν υπέρογκα ποσά!

Σύμφωνα με μελέτη του Buy Pets Suppliers, τα δημοφιλέστερα κατοικίδια influencers κερδίζουν 32.045 δολάρια για μία ανάρτηση με χορηγό.

Με την αξιοποίηση στοιχείων για τα κέρδη στο Instagram από το Influencer Marketing Hub, καθώς και πρόσφατες δημοσιεύσεις από λογαριασμούς ζώων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το OnBuy αποκάλυψε τα κατοικίδια με τα περισσότερα έσοδα.

Ο Jiffpom, είναι ένα κουτάβι πομεράνιαν με 9,6 εκατομμύρια ακόλουθους. Κερδίζει 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση, επιχορηγούμενη από brands όπως TikTok, Target and Nature’s Recipe.

Η γάτα, Nala the Cat, έχει δική της σειρά γατοτροφών και πρόσφατα κατέρριψε Γκίνες, έγινε η δεύτερη γάτα με τις μεγαλύτερες αποδοχές, κερδίζει 12.851 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Standard, στη λίστα των τετράποδων influencers με τις μεγαλύτερες αμοιβές είναι μία αλεπού. Με τον λογαριασμό της Juniper the Fox κερδίζει για κάθε ανάρτηση 9.970 δολάρια.

Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου, Marutaro βρίσκεται επίσης στη λίστα των pet influencers με κέρδη ύψους 8.517 δολαρίων για κάθε ανάρτηση.

Δείτε σχετικό βίντεο: