Τα ζώδια που φλερτάρουν παντού..!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φλερτάρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η τάση τους αυτή όμως, δεν έχει την χροιά του “πέφτουλα” προσέχουν τις λέξεις ή τις κινήσεις που θα κάνουν. Φλερτάρουν για να επικοινωνήσουν και δεν προχωράνε αν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει δεν δώσει το οκ. Ποιοι είναι αυτοί;

Λέων

Λατρεύουν το eye contact, αυτός είναι το πιο άμεσο όπλο που έχουν για να ασκήσουν τη γοητεία τους. Φλερτάρουν πολύ και έντονα. Αν δώσεις το πράσινο φως και βγείτε, θα πάτε στα καλύτερα, στα πιο ακριβά. Αυτοί οι άνθρωποι θα φροντίσουν να σε θαμπώσουν με γνώσεις, πολυτέλεια και ευγένεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστή.

Ζυγός

Είναι πάντα όμορφοι, προσεγμένοι και στην τρίχα. Έτοιμοι πάντα για το αγαπημένο τους σπορ το φλερτ. Μπορεί να ρίξουν ένα ωραίο βλέμμα ή να κάνουν ένα ωραίο σχόλιο. Αν τους αρέσεις θα το καταλάβεις από το πόσο ωραία σε έκαναν να νιώσεις.

Τοξότης

Φλερτάρουν με την ίδια άνεση που αναπνέουν. Για καφέ να πάνε, θα ρίξουν μια θανατηφόρα ατάκα, θα κάνουν μια τσαχπινιά, όπου και αν βρεθούν όπου και αν σταθούν εκπέμπουν ερωτισμό και αφήνουν κάτι spicy στην ατμόσφαιρα.