Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Ο Ήλιος
Δεν είσαστε για πολλά – πολλά … αυτόν τον καιρό. Έχετε βάλει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες να λύσετε κάποια θέματα, που έχουν προκύψει στα εργασιακά και οικογενειακά σας. Οι έρωτες που επίσης, δεν ανταποκρίνονται σε αυτά, που κατά καιρούς ζητάτε, θα τερματιστούν, και αυτό θα είναι πια μόνιμο. Με τον Άρη στον Λέοντα, ότι και να κάνετε, σίγουρα θα είναι υπέρ σας. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχουν κάποια κενά, μέσα στον δεσμό σας, πιο πολύ επικοινωνιακά, που δεν σας επιτρέπουν σαν ζευγάρι, να έρθετε πιο κοντά και να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας. Αυτό είναι και κάτι … που το ταίρι σας, τις ερχόμενες ημέρες, θα το βάλει πάνω στο τραπέζι, με τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουν φανερωθεί. Καλύτεροι όλων, οι ελεύθεροι, που θα απολαύσουν έναν Αύγουστο, με καινούργια φλερτ … που θα τους προκαλέσουν ευθέως.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Ούτε και εσείς δεν είστε ειλικρινείς, με τον εαυτό σας. Αυτό … έχει να κάνει με την στάση σας, σε κάποια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία … που από την μια δείχνετε ότι δεν θέλετε … και από την άλλη υπογείως, ψάχνετε για λεπτομέρειες. Εσείς είστε αυτοί, που θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις και σχετικά γρήγορα. Οι Δίδυμοι, που έχουν σοβαρή σχέση, και μεσολαβούν χιλιόμετρα, θα έχουν αναπάντεχες – ωραίες επισκέψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Ο Αρχιερέας
Σίγουρα χρειάζεται … να κάνετε έναν απολογισμό, στα αισθηματικά σας, που σίγουρα δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση. Έχετε μπλεχτεί με πολλά και ακόμη περισσότερα που πλησιάζουν, και σίγουρα έχετε χάσει την ισορροπία σας. Καλείστε μέσα στον Αύγουστο, να πάρετε αποφάσεις … για όλα και όλους,
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

Λέων : Η Αυτοκράτειρα
Όλα είναι καλά μέσα στην σχέση. Αυτό που σας απομένει τώρα, είναι να πάτε τις όποιες διακοπές σας, και να βάλετε τα προγράμματα σας, για το Φθινόπωρο. Σε μια επίσης, πολλή θετική διάθεση, είναι και οι μόνοι – εργένηδες, που θα έχουν αρκετά πρόσωπα, να τους φλερτάρουν. Αυτό θα δώσει καινούργιες αγάπες – επανασυνδέσεις… ακόμη και μετοικήσεις. Τα οικονομικά σας, έχουν σταθεροποίηση μετά την πανσέληνο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η Δύναμη
Είσαστε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, σε όλα αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας. Ωστόσο, μην έχετε αγωνία, καλά θα είναι αυτά που θα ακούσετε. Παλιές του ιστορίες – αμαρτίες, θα λήξουν και αυτό μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα ανοίξει δρόμους, για την δική σας πια κοινή πορεία. Πολλές και οι θετικές εξελίξεις, που θα σας έρθουν σε επίπεδο επαγγελματικό. Οι διακοπές … θα φέρουν εκπλήξεις για τους ελεύθερους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Οι Εραστές
Μετράτε ανάποδα τις ώρες, έτσι ώστε να συναντηθείτε … με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να οργανώσετε τα προγράμματα σας, για τις διακοπές. Όσοι έχουν διπλές καταστάσεις, ίσως και να πρέπει να επισπεύσουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις τους, καθώς όλος ο Αύγουστος, με τις εκλείψεις, θα φέρει αποκαλύψεις… και ίσως και κάποιος που δεν φταίει … να πληγωθεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Ο Κόσμος
Κάνετε την υπερπροσπάθεια σας, για να οργανώσετε και τα αυξήσετε τα οικονομικά σας δεδομένα. Σημαντικά σημάδια ανάκαμψης θα δείτε, από τις 08 / 08 και μετά. Αυτό θα σας λύσει και τα χέρια, για να κάνετε και τα επόμενα βήματα … μαζί με τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις …που έχουν πάρει αποφάσεις για κάτι περισσότερο – δεσμευτικό … μέσα στον υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα έχουν και την υποστήριξη των φίλων / οικογενειών τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Τρελός
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο … που να θέλετε αυτήν την εποχή. Ίσως και να είστε και λίγο απογοητευμένοι, από τις προβληματικές συμπεριφορές – επικοινωνίες του ανθρώπου σας. Χαλαρώστε, απολαύστε έστω και σε μοναχική φάση, το Καλοκαίρι, και από το Φθινόπωρο, μπορείτε να μιλήσετε … και να καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις περί συνέχειας … ή ακόμη και οριστικού τερματισμού. Μια ελπίδα, κάποιες χαρές … αισιοδοξία θα έρθει μέσα από οικονομικές ειδήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Είσαστε περικυκλωμένοι, από πολλά άτομα, που τους αρέσετε, και επιθυμούν να σας έχουν στον κύκλο, στην ζωή αλλά … και στην καρδιά τους. Εσείς που είστε αυτήν την εποχή μόνοι, σίγουρα όλο και κάτι διαφορετικό … θα βρεθεί που θα γοητεύσει την δύσκολη προσοχή σας. Μέσα σε ζευγάρια, θα ανακύψουν ποιοτικές συζητήσεις, που θα τους κάνουν να έρθουν πολύ πιο κοντά επικοινωνιακά και αισθηματικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Σελήνη
Δεν έχετε λοιπόν χρόνο και διάθεση … για να αφήσετε περιθώρια σε άτομα, που ανήκουν στο άσχημο αισθηματικό σας παρελθόν, και που ζητούν να σας ξανα – πλησιάσουν. Το πιο πιθανόν, είναι να σας πληγώσουν, και αυτήν την φορά … θα φταίτε μόνο εσείς. Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα σας έρθουν και εκπλήξεις – ειδήσεις … από το παρελθόν σας, που σίγουρα δεν σας έχει ξεχάσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Το Αστέρι
Κοιτάτε με θυμό, ίσως και πια με αγανάκτηση … τον άνθρωπο που σας ταλαιπωρεί, σας έχει προδώσει και γενικά, σας έχει απογοητεύσει. Αυτό που κάνετε ωστόσο, δεν έχει κάτι να σας προσφέρει, εκτός από το να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας … με ακατάλληλα ομολογουμένως άτομα. Από τον νέο μήνα … που και τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα εσείς, θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά …με τον εαυτό και τα ανοδικά πια οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης