Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Σελήνη
Έχετε τεντώσει τις κεραίες σας, και προσπαθείτε να πάρετε όσο περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε για τον άνθρωπο … που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι πάντως θα σας φέρουν … καλά νέα που θα σας δώσουν την ευκαιρία, να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Μέσα στην εποχή του Λέοντα από 23 / 07, θα καταφέρετε οι περισσότεροι του ζωδίου, θα φέρετε την προσωπική σας ζωή, εκεί που τόσο καιρό ονειρεύεστε. Τα εργασιακά σας, θέλουν περισσότερη προσοχή και υπομονή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Το Αστέρι
Έχετε κάνει τις προσωπικές σας δηλώσεις, στο άτομο που έχετε δίπλα σας, και το μόνο που απομένει … είναι να δώσετε και τον ανάλογο χρόνο για να πάρετε τις απαντήσεις σας. Μέχρι τότε δώστε μια παραπάνω σημασία, σε οικογένεια και φίλους, που έχουν παράπονα από την εξαφάνιση σας. Οικονομικά νέα που περιμένετε, σας έρχονται και σας φτιάχνουν την ψυχολογία… και σας λύνουν τα χέρια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Ο Ήλιος
Υπάρχουν κάποια ζητήματα, μέσα στον δεσμό σας, που χρειάζεται να τοποθετηθούν στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει … και ο άνθρωπος σας. Με τον Άρη να κάνει τις καλύτερες όψεις με τον Κυβερνήτη σας, όλοι οι Δίδυμοι, μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος Ιούλιος, θα έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις … γύρω από σχέσεις, συναισθήματα, και συντρόφους. Υπάρχουν και κάποια οικονομικά – κληρονομικά θέματα, που πρέπει να τα δείτε άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη
Όσο καθυστερείτε να δείτε το παρόν σας, και το καλό σας μέλλον, τόσο πιο πολύ θα βυθίζεστε … στο άγονο παρελθόν σας, πάλι. Δεν είστε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι, που έχετε περάσει μέσα από μια ερωτική απογοήτευση, αλλά σίγουρα … δεν θα πρέπει εμμονικά να κολλήσετε εκεί. Το Καλοκαίρι, είναι εδώ και σας δίνει σωρεία από καινούργιες προτάσεις, και νέους ανθρώπους … που σας είναι πιο ταιριαστοί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Η Εγκράτεια
Όπου και να κοιτάξετε … αυτήν την σχέση που διατηρείτε, βλέπετε πολλά και περίεργα. Αυτό είναι και κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά ακόμη οι τωρινές συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε. Από τον ερχόμενο μήνα του Αυγούστους, που και τα άστρα … θα είναι πιο θετικά προς εσάς, σίγουρα όλα θα επιλυθούν. Οι μόνοι ίσως και να κάνουν κάποιες σκέψεις ερωτικές, για έναν φίλο τους. Όλα είναι στο παιχνίδι της αγάπης.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Αρχιερέας
Αυτήν την περίοδο …που υπάρχουν πολλές αλλαγές, στην καθημερινότητα σας, εσείς είστε σε μια ψυχολογική κατάσταση που πραγματικά δεν εμπιστεύεστε κανένα. Ίσως και αυτό να προέρχεται από έναν πρόσφατο σας χωρισμό, μια ερωτική απογοήτευση … ή κάτι σχετικό. Όπως και να έχουν τα πράματα, το Καλοκαίρι, είναι στην πλήρη εξέλιξη του. Νέοι έρωτες θα έρθουν και θα σβήσουν … όλες τις δυσάρεστες αναμνήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε μια στρατηγική … για το πώς θα κινηθείτε, για να δελεάσετε και πάλι την ερωτική διάθεση, κάποιου πρώην συντρόφου σας, ή μιας πρόσφατης γνωριμίας, που δεν έχει ακόμη την ανταπόκριση … που επιθυμείτε. Σίγουρα η Αφροδίτη, σε καταπληκτικές όψεις με τον Ουρανό, θα σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους, άρα το αποτέλεσμα που προσπαθείτε θα σας έρθει … πιο γρήγορα και εύκολα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Η Δύναμη
Δεν μπορείτε, ακόμη να πάρετε μια απόφαση. Θέλετε κάποιον από το παρελθόν σας που σας απογοήτευσε ?! Κάποιος από το παρόν σας, σας έλκει επίσης ?! Αυτά είναι συνηθισμένα, για το ζώδιο σας βέβαια. Ωστόσο, καλό θα ήταν … να πάρετε τον χρόνο σας, και να απαντήσετε σε όλους. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, οι εκλείψεις πλησιάζουν … και όλα θα μείνουν σε εκκρεμότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Οι Εραστές
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβετε επισκέψεις ή και επικοινωνίες, από ένα άτομο που παλιότερα, σας είχα αναστατώσει, την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα … κάπου υπάρχει μια ενεργή σκέψη από την πλευρά σας. Ακούστε τις προτάσεις και απαντήστε ανάλογα. Οι εν σχέση, ήδη είναι υπ’ ατμόν, για τις διακοπές τους. Προσοχή στους όποιους πειρασμούς, που θα ξεπροβάλουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο Κόσμος
Σας έχουν γίνει πολλές προτάσεις … αυτό το χρονικό διάστημα, και σίγουρα αυτό, σας φτιάχνει πολύ την διάθεση. Αν είστε μόνοι – ελεύθεροι, διαλέξτε με σύνεση αυτήν την φορά, τον επόμενο σύντροφο σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, αν το ταίρι σας, έχει κάνει κάποιες νύξεις για περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε σκεφτείτε το. Τα οικονομικά – επαγγελματικά σας έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Ο Τρελός
Είσαστε χαμένοι, ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν, που και τα δύο σας δίνουν πειρασμούς που δύσκολα μπορείτε να τους αρνηθείτε. Αφήστε τον τρέχοντα μήνα, να περάσει και από τον Αύγουστο πάρτε και εσείς τις δικές σας αποφάσεις. Σίγουρα αυτήν την φορά επιλέξτε αυτόν που είναι πιο κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Μια καλή εποχή επίσης, είναι και για τα εργασιακά σας, που θα σας αποδώσουν πολλά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Γητευτής
Δεν έχετε καθόλου πλέον χρόνο για να ασχοληθείτε με άτομα και τις ζωές τους, που δεν σας ταιριάζουν ή στο παρελθόν σας έχουν απογοητεύσει. Οι μέρες που έρχονται θα σας βάλουν… μέσα σε νέο κόσμο, που σίγουρα θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Μη μένετε στάσιμοι στα παλιά, λόγο ανασφάλειας και συνήθειας. Αυτό το Καλοκαίρι, σας έχει εκπλήξεις… και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης