Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Ο Αρχιερέας
Μπορείτε να πάτε την καθημερινότητα σας, ένα βήμα πιο μακριά πια, από καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Αυτό πιθανόν και να συμπεριλαμβάνει τους συντρόφους, που δεν έχουν κάτι καλό και ποιοτικό … να σας προσθέσουν. Οι μόνοι του ζωδίου, αυτόν τον μήνα, θα ενταχθούν και σε νέες παρέες, που θα αποδώσουν μια ερωτοφιλία, που μέχρι να το πολυσκεφτείτε θα έχει γίνει … μεγάλος έρωτας. Τα οικονομικά σας, θα έχουν άλματα προόδου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Ουδείς μπορεί να σας δώσει αυτά που θέλετε, παρά μόνο ο εαυτός σας. Άρα μη στηρίζεστε … απλά και μόνο σε νέες γνωριμίες, που σας τάζουν πολλά. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας, και μέχρι τα μέσα του νέου μήνα του Αυγούστου, θα σας βάλουν σε νέες παρέες, που ίσως και μέσα από εκεί να φυτρώσει… ένα ισχυρό συναίσθημα. Αυτοί που έχουν επικοινωνιακά προβλήματα με τον άνθρωπο τους, θα τα λύσουν, άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Η Δύναμη
Κάνετε πάντα και ότι μπορείτε, για να είστε αρεστοί στους άλλους και κάπως έτσι, μερικές φορές ξεχνάτε τον εαυτό σας. Μην το κάνετε λοιπόν. Αυτοί που πραγματικά σας αγαπούν, θα έρθουν πιο κοντά σας εθελοντικά. Οι μέρες για τους ήδη εν σχέση, είναι πολύ καλές, για να οργανώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κάποια κολλημένα οικονομικά, θα βρουν … και πάλι τους ρυθμούς ανάπτυξης.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 Καρκίνος : Οι Εραστές
Αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό πια να προσφέρετε … στην σχέση του διατηρείτε μόνο και μόνο από ανασφάλεια και αβεβαιότητα, καλύτερα μιλήσετε για την αλήθεια σας, στο σύντροφο σας. Υπάρχουν πολλά μέσα στο μυαλό σας, που επιθυμείτε να κάνετε για τον εαυτό σας, και δυστυχώς έχετε εγκλωβιστεί σε άγονες καταστάσεις. Σχέσεις που εμπεριέχουν και τρίτα πρόσωπα, ίσως και να αποκαλυφθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Κόσμος
Αποφασίστε αν τελικά σας πάει το στυλ μιας σοβαρής σχέσης, ή επιθυμείτε να λειτουργείτε καλύτερα μόνοι σας και χωρίς τις σχετικές υποχρεώσεις .. που απορρέουν από μια τέτοια κατάσταση. Μια συγκεχυμένη εικόνα, δεν βοηθάει κα τους άλλους, να σας μιλήσουν πιο σοβαρά. Πολλά από τα ζευγάρια των Λεόντων, θα θελήσουν αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, να κάνουν έναν επόμενο κοινό δεσμευτικό βήμα με τον άνθρωπο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Τρελός
Εσάς η καλοτυχία, σας ανοίγει τις πόρτες, και στα οικονομικά και στα εργασιακά σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι επιτέλους εσείς να ξεκολλήσετε από τα ίδια και τις μετριότητες, που μόνο σας κρατούν πίσω. Τα εργασιακά – νομικά ζητήματα, που σας απασχολούν … θα σας φέρουν και πάλι σε κατάσταση ισορροπίας και θα λήξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Νέοι έρωτες … θα σας ανανεώσουν την διάθεση, εσάς των χωρισμένων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Ο Γητευτής
Μπορεί να μην έχουν γίνει τα πράματα … όπως ακριβώς τα έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά δεν πειράζει. Το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, έχει σκοπό μέσα στον υπόλοιπο Ιούλιο, να σας αποκαλυφθεί επιτέλους. Η υπομονή σας, σίγουρα θα δικαιωθεί … από αυτά που θα ακούσετε. Ανανέωση θα υπάρξει και στα ζευγάρια, που επιθυμούν, να περάσουν τον δεσμό τους σε ένα άλλο πιο σοβαρό επίπεδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Η Σελήνη
Οι συμβουλές και οι προσωπικές γνώμες των τρίτων, μόνο σε μπελάδες μπορούν να σας βάλουν, τελικά. Εσείς που αντιμετωπίζετε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα … μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει να τα λύσετε παρέα με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ουδείς είπε ότι οι σχέσεις, είναι ένας απλός – ευχάριστος περίπατος.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Το Αστέρι
Ανοίξτε την καρδιά σας, στο άτομο που αγαπάτε, και θα δείτε ότι όλα θα καλυτερέψουν. Υπάρχουν πολλά … που μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, μπορούν να σας φέρουν πολύ πιο κοντά, στον άνθρωπο σας, και όλα να ομαλοποιηθούν. Όσοι, έχετε παράλληλες περιπέτειες και τα όρια σας στενεύουν, καλό θα ήταν, μέσα στον τρέχοντα μήνα, να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Μπορεί να έχουν γίνει κάποιες παρεξηγήσεις, μέσα στην σχέση σας, ένεκα κάποια τρίτου ατόμου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν δεν θέλετε να χαλάσετε την αισθηματική σας επένδυση, μην αφήνετε χώρο σε κανέναν. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι, που είναι όμως σε μοναχική φάση, πιθανόν και να σκεφτούν να δώσουν μια ακόμη συγκρατημένη ευκαιρία… σε ένα πρώην ταίρι. Μέχρι τότε, δώστε παραπάνω βαρύτητα σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα, που χρειάζονται … την άμεση παρουσία σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχουν κάποια θέματα σας από το παρελθόν, που ακόμη δεν έχουν καταλαγιάσει μέσα στην καρδιά σας. Έχετε την εσώτερη, ανάγκη να μιλήσετε με αυτό το άτομο που αγαπάτε, και να του πείτε αλήθειες που ίσως και να μην έμαθε ποτέ. Οι μέρες με τον ήλιο στον Λέοντα, θα δώσουν σε πολλούς … από το ζώδιο σας, ευκαιρίες για συναντήσεις και ξεκαθαρίσματα. Όλα μπορούν να συμβούν μέσα από την πραγματική αγάπη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Αφήστε τις κακές αναμνήσεις … να σας προσπεράσουν και να ζήσετε το υπέροχο αυτό Καλοκαίρι. Οι μόνοι και οι φανατικοί εργένηδες, θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις από το παρελθόν τους, από μια γνωριμία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και που τώρα, επιθυμεί να ξανα – ζεστάνει την ατμόσφαιρα στο μεταξύ σας. Ακόμη και κάποια λεφτά … που έχουν καθυστερήσει να έρθουν στα χέρια σας, θα αφιχθούν αμέσως τις επόμενες ημέρες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης