Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Τώρα που ο κυβερνήτης σας, πλησιάζει τον Λέοντα, εσείς θα δείτε μεγάλες ευεργεσίες σε όλους τους τομείς, της ζωή σας. Οι ερωτικές σχέσεις που δεν είχαν καλή πορεία – συνεννόηση, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έρθουν οι σύντροφοι, πολύ πιο κοντά. Οι ευκαιρίες ακόμη και για ένα επόμενο βήμα, θα δοθούν. Εργασιακές προτάσεις, θα σας ενθουσιάσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δύναμη
Πολλά τα πλάνα που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, για τα επαγγελματικά σας, για τις κοινές διακοπές με τον άνθρωπο σας, αλλά και μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, που τον τελευταίο καιρό, έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα σας. Εσείς όμως είστε αυτοί, που τούτη την φορά, θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες … και να μην ρισκάρετε την ήδη στρωμένη σας καθημερινότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Οι Εραστές
Εξακολουθείτε να στέκεστε αντιμέτωποι … με το παρελθόν σας και τις άσχημες μνήμες που σας κυνηγούν. Φυσικά … και έχετε αφεθεί και δεν κάνετε πια τίποτα για να συνεχίσετε το Καλοκαίρι σας. Αυτό είναι και κάτι, που δεν ταιριάζει στα αέρινα και ασταμάτητα χαρακτηριστικά σας. Οι καινούργιες γνωριμίες θα σας φανερωθούν από το 3 δεκαήμερο του μήνα … και εσείς θα πρέπει πια να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Ο Κόσμος
Υπάρχει η εσώτερη σας ανάγκη … να κάνετε κάποιες αλλαγές, σε κάθε κομμάτι της ζωής σας. Οι πιο πολλοί Καρκίνοι, αυτή την εποχή έχουν χωρίσει, ή τείνουν να φύγουν πλέον από σχέσεις … που δεν τους προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Σίγουρα θα βρεθούν και νέα πρόσωπα γύρω σας, που θα σας παροτρύνουν για νέα πράματα, ωστόσο, πριν πάτε σε μια επόμενη ερωτική κατάσταση, ισορροπήστε την καθημερινότητα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Τρελός
Εσείς έχετε πολλά ζητήματα, σε εκκρεμή κατάσταση … που θα πρέπει άμεσα να λύσετε και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Το άτομο, που υπάρχει στην ζωή σας, δεν κάνει κάτι παραπάνω για εσάς και την κοινή σας πορεία, άρα και σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει να πάρετε πιο άμεσες αποφάσεις και να αυτό – προστατευτείτε. Οι Λέοντες … που θα κάνουν ταξίδι μέσα στον τρέχοντα μήνα, ίσως και γνωρίσουν τον επόμενο ερωτικό τους σύντροφο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Γητευτής
Μην κοιτάζετε και μην παρακολουθείτε την ζωή των άλλων, παρά μόνο την δική σας. Μπορεί αυτήν την εποχή, να είστε μόνοι σας, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι οι καλές σας παρέες, θα σας κυκλώσουν με αγάπη και ενδιαφέρουσες προτάσεις … για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους … για κάποια πιο σοβαρή επίσημη δέσμευση, μέσα στην σεζόν του Καλοκαιριού, θα πρέπει πρώτα να δουν πιο αναλυτικά τα οικονομικά τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Η Σελήνη
Η υπομονή και η καλοσύνη σας λοιπόν, έχει δοκιμαστεί σε όλα τα επίπεδα, και αν συνεχίσετε έτσι … το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας πουν … όχι έξυπνους. Οι μέρες του Λέοντα από τις 22 / 07 και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, σας δίνουν ευκαιρίες, για να βρείτε την ισορροπία σας οικονομικά, αυτό να φτιάξει την ψυχολογική σας διάθεση και εκεί … να κάνετε τα αισθηματικά σας ξεκαθαρίσματα με το άτομο … που μάλλον σας ταλαιπωρεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Το Αστέρι
Θα χρειαστεί … να κάνετε και εσείς κάτι από την πλευρά σας, για να συνεχιστεί η σχέση σε ομαλούς και δίκαιους ρυθμούς. Και εσείς βλέπετε ότι τα πράματα είναι δύσκολα και συχνά – πυκνά, υπάρχουν εντάσεις που σας οδηγούν σιγά – σιγά στην αποξένωση. Οι μέρες απαιτούν σοβαρό διάλογο, αποφάσεις και φυσικά και διακοπές. Τα άστρα, σας υποστηρίζουν σε επαγγελματικά ανοίγματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Ήλιος
Είσαστε στην θέση του παρατηρητή. Δεν συμμετέχετε πια και τόσο ενεργά μέσα στον δεσμό σας, προσπαθώντας να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα πρέπει να μιλήσετε και να εκφράσετε επιτέλους τις προτάσεις σας. Οι μόνοι, θα έχουν αναπάντεχες επαφές με κάποια παλιά τους γνωριμία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Μιας και έχετε καταλάβει, ότι η σχέση που έχετε δεν εξελίσσεται όπως την είχατε προγραμματίσει, καλό θα ήταν, να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, και να μην περάσετε … ένα μίζερο Καλοκαίρι. Εσείς είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια … που μέσα σε αυτήν την σεζόν, θα καταφέρουν να αλλάξουν την ζωή τους προς το καλύτερο, ακόμη και αν μείνουν μόνοι. Πάντως από οικονομικής άποψης, θα είστε πολύ πιο άνετοι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Δεν μιλάτε πολύ … αυτόν τον καιρό. Μάλλον σκέφτεστε τα επόμενα σχέδια σας, και ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο, που θα τα πετύχετε. Κάποια από αυτά συμπεριλαμβάνουν και τον άνθρωπο σας, που κάνει και την δική του αληθινή προσπάθεια, να κλείσει τις πόρτες του, με το παρελθόν. Μια καλή είδηση σύντομα, θα έρθει και στους χωρισμένους, από τρίτα πρόσωπα, και θα αφορά, επανένωση. Ακούστε και αποφασίστε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Μην κρύβεστε, θα σας βρουν! Και οι νέες αγάπες … και το άφθονο χρήμα. Μπορεί να έχετε περάσει από μια ερωτική απογοήτευση – χωρισμό, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες, αυτό θα αλλάξει άρδην. Νέος κόσμος … από τον κοινωνικό σας κύκλο, σας βάζει σε σκέψεις και συναισθήματα έρωτα και πάθους. Ξαφνικά λεφτά και ανέσεις, σας πλησιάζουν και όχι μόνο! Απολαύστε την εποχή!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης