Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Δεν έχετε χρόνο πια για καταστάσεις …που δεν σας ταιριάζουν. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ζήσει, σε όλο του το μεγαλείο. Οι μέρες του Ιουλίου, και του εξαιρετικού αστρολογικού ουρανού, σας ανοίγουν τις πόρτες για καινούργια άτομα και έρωτες … που τόσο πια έχετε ανάγκη. Κάποιοι του τρίτου δεκαημέρου, πιθανόν στην αλλαγή του ζωδίου 21 / 07, να έχουν ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε σε μια θετική διάθεση και το μόνο που ζητάτε, είναι να βρείτε και την ισορροπία σας, με τον άνθρωπο σας, που αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει απομακρυνθεί από κοντά σας. Με τα άστρα να υποστηρίζουν όλα τα γήινα ζώδια… εσείς θα πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Όσοι έχουν πάρει τον δρόμο της μοναξιάς, είναι θέμα πια ελάχιστου χρόνου, να βρεθούν μέσα… σε νέες αισθηματικές αγκαλιές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Οι Εραστές
Οι φίλοι και οι γνωστοί, σας δεν έχουν καμία δουλειά, να ανακατεύονται μέσα στην σχέση σας. Η ιστορία… έχει δείξει ότι τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα καλά. Όποιο και να είναι το πρόβλημα, καλείστε να το λύσετε άμεσα και από μόνοι σας. Σε μια μερίδα του ζωδίου, ο μήνας Ιούλιος θα φέρει και ξαφνικό χρήμα, που θα ανοίξει μεγάλους δρόμους για όλα τα στατικά θέματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Ο Κόσμος
Ακουμπήστε την πολύτιμη καρδιά σας, μόνο εκεί που εμπιστεύεστε. Αυτό είναι και κάτι … που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Οι περίπλοκες και παράλληλες διαδρομές … δεν είναι για εσάς. Δεν σας ταιριάζουν. Αυτοί που παίζουν με την μοναξιά, μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες, θα έχουν ειδήσεις – ανακοινώσεις, από μια πιο παλιά τους ερωτική υπόθεση που πλησιάζει, με τάσεις επανασύνδεσης.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 Λέων : Ο Τρελός
Θα πρέπει να γίνετε τελικά πιο εξωστρεφείς … προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς ήδη λαμβάνετε παράπονα, ότι είσαστε απών. Αυτοί που έχουν παράλληλα μπλεξίματα, όπου είναι και ο λόγος της απουσίας τους εν τέλει, από τον σοβαρό τους δεσμό, θα πρέπει άμεσα και με το χέρι στην καρδιά να αποφασίσουν, ποιον θέλουν να έχουν μόνιμα και επίσημα στην ζωή τους. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ σας … αντιθέτως!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Γητευτής
Όλα έχουν αλλάξει μέσα στον δεσμό σας, και βλέπετε ένα ταίρι, να σας πλησιάζει και να σας διεκδικεί … πολύ περισσότερο. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι ύποπτο και αμαρτωλό. Απολαύστε το, λοιπόν τώρα που συμβαίνει. Πολλοί θα είναι και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, που μέσα από αυτήν την θετική ατμόσφαιρα, θα σκεφτούν να κάνουν πιο σοβαρά και μόνιμα βήματα, ακόμη και εντός του Καλοκαιριού.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Η Σελήνη
Η σκέψη σας… είναι μόνιμα βυθισμένη σε καταστάσεις, που συντελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν ένα πρώην ταίρι, μια σειρά από παρεξηγήσεις, τρίτα άτομα και οικονομικές καταστάσεις. Σίγουρα αυτά είναι και στο δικό σας χέρι … και με τον ιδιαίτερο σας τρόπο, να τα βάλετε επιτέλους σε μια ιεραρχία. Οι μέρες και τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα κάντε ένα νέο ξεκίνημα … στο τώρα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Το Αστέρι
Εσείς λοιπόν και τα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, δεν είστε για να κυνηγάτε κανέναν και ποτέ. Είσαστε αναγνωρίσιμοι από μακριά, και το μόνο που ζητάτε πια είναι να βρείτε ένα σωστό σύντροφο, για να δημιουργήσετε μια ποιοτική και μόνιμη σχέση. Όλα τα άλλα, είναι παροδικές – επιφανειακές καταστάσεις, που μόνο σας φτιάχνουν την ψυχολογία. Χρήματα και οικονομική άνεση, είναι στο μενού των επόμενων ημερών … και όχι μόνο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Ήλιος
Αν δεν ξέρετε και εσείς τι ακριβώς ζητάτε, από τον σύντροφο σας, σίγουρα και αυτός δεν θα ξέρει … πώς να σας χειριστεί. Με τον Δία – Άρη, να σας υποστηρίζουν, εσείς αν κάνετε κάποιες πιο σοβαρές και αναλυτικές συζητήσεις … είναι σίγουρο, ότι θα πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο επίπεδο. Μόνοι και χωρισμένοι, εντός του Ιουλίου, θα έχουν πλησιάσματα και σοβαρές προτάσεις, που θα τους έλξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Το είστε μόνοι σας, δεν είναι κακό. Υπάρχει και η θετική πλευρά, της μοναξιάς … που δηλώνει … ελεύθερα προγράμματα, ανέμελες διακοπές και λιγότερο στρές. Αυτή η εποχή, είναι ιδανική για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, και να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Από την ερχόμενο μήνα, θα βρείτε και νέα πρόσωπα … και το παιχνίδι της αγάπης και των αληθινών συναισθημάτων … θα ξανα – ξεκινήσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Αν αυτήν την εποχή δεν είστε έτοιμοι, για να εμπλακείτε σε καινούργιες σχέσεις και έρωτες, θα πρέπει στους υποψηφίους, να βάζετε ένα ορατό στοπ. Αυτό που έχει σημασία, είναι να απολαύσετε αυτό το Καλοκαίρι … και τα καλά που σας φέρνει στις οικονομικές σας δραστηριότητες. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που πέρασαν παλιότερα κάποιες φουρτούνες, τώρα μπορούν να ηρεμήσουν και να οργανώσουν τα σχέδια τους … τα επόμενα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο κάποιων καινούργιων ατόμων, που έρχονται και κάνουν έναν μεγάλο αγώνα για να σας κατακτήσουν. Είσαστε το ζώδιο, που είτε είστε μόνοι σας, είτε μέσα σε δέσμευση, θα δεχτείτε τις περισσότερες προτάσεις έρωτα. Εσείς και τα παρόντα δεδομένα της ζωής σας, ξέρετε που και σε ποιους θα ανοίξετε τις πόρτες … και σε ποιους θα βάλετε απαγορευτικό… μόνιμο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης