Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : ΤΟ ΑΡΜΑ
Υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάποιες εντάσεις μέσα στον δεσμό σας, και καμία διάθεση για να βρεθούν και οι κατάλληλες λύσεις. Αυτό είναι και κάτι που δηλώνει κούραση και βαρεμάρα … μεταξύ των συντρόφων. Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα, σίγουρα δεν είναι μια υγιής κατάσταση που μπορείτε να ανεχτείτε. Από την νέα εβδομάδα, μιλήστε πιο ανοιχτά και πείτε αυτά που έχετε κατά νου. Κάτι ξαφνικό στα οικονομικά σας, σας χαροποιεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά, που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και χωρίς να χάνεστε από την αισθηματική σας σχέση. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράπονο… που έχει και ο άνθρωπος σας για την μεγάλη απουσία σας. Εσείς οι πιο ζωηροί, που έχετε και μια δεύτερη κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, ίσως και να πρέπει πια να σκεφτείτε πιο ώριμα, ποιος και τι… ίσως και πότε τελικά! Ξέρετε εσείς!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Είσαστε λίγο αυστηροί με τον εαυτό σας, αυτήν την εποχή και το μόνο βέβαιο, είναι ότι έχετε απομονωθεί από τα κοινωνικά σας περιβάλλοντα. Ωστόσο, αν αυτό προέρχεται από την μέτρια ερωτική σας ζωή… τότε θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Υπάρχουν φυσικά και πολλά τρίτα ζητήματα, που πρέπει να λύσετε αυτήν την περίοδο, όπως κάποια οικονομικά – οικογενειακά …. που μόνο προς όφελος σας θα λήξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Η ΔΥΝΑΜΗ
Η καινούργια εβδομάδα, θα σας βρει πολύ πιο σκεπτικούς… με ιστορίες που αφορούν το παρελθόν, που τώρα τελευταία, έχει κάνει την δυναμική του εμφάνιση, και ζητά ευκαιρίες για επανένωση. Σίγουρα οι άσχημες μνήμες δεν έχουν διαγραφεί ακόμη από την καρδιά σας. Μετρήστε τις δυνάμεις σας, δείτε που βρίσκετε, και στους δικούς σας χρόνους – άνεση … δώστε τις απαντήσεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Η ΣΕΛΗΝΗ
Πολλά τα καλά… που σας δίνει η εποχή και οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και ειδικά σε αυτούς, που έχουν χωρίσει ή έστω ταλαιπωρούνται μέσα από δύσκολες σχέσεις. Από το δεύτερο 10ημερο του μήνα, οι επικοινωνίες … θα έχουν τον πρώτο ρόλο, και σίγουρα η αποκατάσταση των συναισθημάτων θα επέλθει. Μοναξιές τέλος, για όσους ψάχνουν κάτι νέο και ποιοτικό στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ
Είσαστε σταματημένοι συναισθηματικά… σε μια πιο παλιά γνωριμία, που έχετε την εσώτερη περιέργεια να μάθετε τι και που! Αυτό θα σας έρθει σας είδηση, μέσα από κοινούς γνωστούς. Η Αφροδίτη σε καρμικές όψεις με τον κυβερνήτη σας, θα δώσει συναντήσεις – επικοινωνίες και ευκαιρίες … για ένωση και αρχή νέας σχέσης. Και τα οικονομικά σας θα διορθωθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Ένα αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά, θα σας στείλει ειδήσεις, μέσα από φίλους και γνωστούς. Οι μέρες του Ιουλίου, κρύβουν για το αέρινο ζώδιο σας, μεγάλες εκπλήξεις τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Σε κάποιους θα συμβούν οι πολυπόθητες επανασυνδέσεις, και σε κάποιους άλλου αυτά τα κεφάλαια … μετά από ξεκαθάρισμα θα κλείσουν οριστικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 Σκορπιός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Μην λέτε τίποτα και σε κανέναν, για την προσωπική σας ζωή, που αυτήν τη εποχή είναι πάνω σε μια γενικότερα φάση κρίσης. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και να βρεθούν οι λύσεις. Αυτοί … που έχουν σχέση εξ αποστάσεων, σίγουρα και θα πρέπει να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Οι φανατικοί εργένηδες, θα βρουν τον έρωτα στο πρόσωπο, κάποιου συνεργάτη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ
Μην δίνετε και τόση σημασία και βαρύτητα, σε άτομα που μόνο σχολιάζουν την ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι κρύβεται…. πίσω τελικά από αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε εσείς και ο σύντροφος σας, είναι να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας, και να ξεχάσετε ότι άσχημο έχει μπει στο μεταξύ σας. Κάποιοι του ζωδίου σας, θα καταφέρουν να βρουν και έναν νέο άνθρωπο… που θα ταιριάζει στα δεδομένα τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ
Υπάρχουν κάποιες ευχάριστες καταστάσεις και εξελίξεις, που θέλει ο άνθρωπος σας να σας ανακοινώσει. Αυτό συσχετίζεται με το λύσιμο των όποιων δεσμών του, από το παρελθόν και την ραγδαία οικονομική του ισορροπία. Οι μέρες θα δώσουν τις ευκαιρίες για συζητήσεις… για το μέλλον. Όσοι έχουν χωρίσει, μετά τις 14 / 07… θα έχουν νέα που θα μιλούν για επανένωση υπό νέους όρους και προϋποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Ο ΤΡΕΛΟΣ
Ο λόγος σας έχει βαρύτητα στις αποφάσεις, που θα πάρει ο άνθρωπος σας, για το κοινό σας μέλλον, άρα θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά τις προτάσεις σας. Είστε το ζώδιο, που αυτό το επόμενο 2μηνο, θα έχετε δεσμεύσεις συναισθηματικές, ακόμη και σε ένα πιο επίσημο επίπεδο. Πολλές και οι νέες γνωριμίες για τους μόνους, κατά την περίοδο των διακοπών τους. Χρήμα και άνεση για αυτούς… που το παλεύουν εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ισορροπίες σε όλα… πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Οι σκέψεις και οι δράσεις σας, μέσα στον δεσμό σας, είναι εντελώς αντίθετες. Αλλού είναι τελικά το σώμα σας …και αλλού καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα, δεν σας χαροποιεί καθόλου, αλλά και αδικεί τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί. Αν υπάρχει κάποιο τρίτο άτομο, είναι μια καλή – σωστή εποχή, να συζητήσετε και να πάρετε … τις τελικές σας αποφάσεις. Η εποχή του πύρινου Λέοντα 21 / 07που πλησιάζει, θα φέρει αποκαλύψεις που ίσως και να στεναχωρήσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης