Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε πολλά νεύρα και αυτό συσχετίζεται με τα λάθη και τις παραλείψεις … που προκύπτουν από την μεριά του ανθρώπου σας, μέσα στην σχέση. Αυτό ίσως και τελικά, να μην γίνεται επί τούτου, αλλά μόνο λόγω άγνοιας και ανωριμότητας του. Αυτό είναι κάτι που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχει και πάλι ισορροπήσει και εσείς σαν ζευγάρι… θα έχετε βρει τους κανονικούς σας ρυθμούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δύναμη
Μπορεί να μην υπάρχει και η καλύτερη αισθηματική επικοινωνία, με τον άνθρωπο σας, αυτό το χρονικό διάστημα αλλά είναι μόνο προσωρινό. Από την νέα εβδομάδα, που η Αφροδίτη θα κάνει εξαιρετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία, εσείς θα καταφέρετε να έρθετε πολύ πιο κοντά. Η μόνη σας δηλαδή εκκρεμότητα, θα είναι ο τελικός σας προορισμός για τις διακοπές σας. Τα χρήματα θα σας υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Οι Εραστές
Αντί να κοιτάτε και να περιμένετε από τους άλλους, να κάνουν την κίνηση τους προς εσάς, θα ήταν πολύ πιο πρακτικό, εσείς που είστε και πιο αεράτοι, να ενεργοποιηθείτε πρώτοι. Η θέση του κυβερνήτη σας στον Λέοντα, σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς, έτσι να λύστε ημιτελείς καταστάσεις που μόνο σας ταλαιπωρούν. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μέσα στον τρέχοντα μήνα του Ιουλίου … θα έχουν και εκπλήξεις ερωτικές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Ο Κόσμος
Μην είστε τόσο τελικά απόλυτοι στα λεγόμενα σας. Το είστε μέσα σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισοπεδωθείτε και να γίνετε αυτοκόλλητοι με την άλλη πλευρά. Αυτό είναι μια λάθος αντίληψη … που μόνο δεδομένους σας δείχνει. Οι μέρες μετά την πανσέληνο 09 / 07, θα βοηθήσουν και αυτούς, που διατηρούν παράλληλες δεσμεύσεις, να ξεκαθαρίσουν μέσα στο κεφάλι τους, τι ζητούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Τρελός
Αν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει … τι θα κάνετε με αυτήν την προβληματική σχέση που διατηρείτε, ίσως και να πρέπει να πάρετε χρόνο, και χωρίς άλλο να πιέζετε το μυαλό σας. Ωστόσο, μην αποκόπτεστε από τους φιλικούς σας κύκλους. Οι δεσμοί, που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, τα ταίρια, θα συναντηθούν και σίγουρα… κάτω από αυτόν τον υποστηρικτικό αστρολογικό ουρανό, θα βρουν τις λύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Γητευτής
Δεν υπάρχει και η καλύτερη συνεννόηση μέσα στον δεσμό σας, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αυτό έχει να κάνει με τις διαφορετικές φιλοσοφίες και στάσεις ζωής, που έχει έκαστος. Ωστόσο, τα πράματα μέσα στο επόμενο διάστημα θα γαληνέψουν και θα βρείτε την κοινή σας πορεία. Οι μόνοι, μετά τις 15 / 07, θα έχουν προσεγγίσεις από κόσμο … που σίγουρα όλο και κάτι ενδιαφέρον θα τους τραβήξει την προσοχή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Η Σελήνη
Υπάρχουν κάποια ζητήματα, μέσα στην ζωή – περιβάλλοντα του ανθρώπου σας, ίσως ακόμη και από το παρελθόν του, που δεν σας επιτρέπουν να πάτε την σχέση σας, σε ένα βήμα πιο κάτω. Αυτό σίγουρα μπορεί και να σας στεναχωρεί, ωστόσο, μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουλίου, κάποιες θετικές εξελίξεις, θα σας ανακοινωθούν. Σκεφτείτε και από την δική σας πλευρά, και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 Σκορπιός : Το Αστέρι
Είσαστε σε κατάσταση … εκτάκτου ανάγκης. Και εσείς βλέπετε να συντελούνται καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, που μόνο σας απογοητεύουν. Αυτό είναι και κάτι που τα ο δύσκολο ζώδιο σας, δεν μπορεί να το δεχτεί. Μετά το δεύτερο 10ημερο του Ιουλίου, μπορείτε να ανοίξετε συζητήσεις, και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Όσοι έχουν διπλές καταστάσεις, ίσως και αυτοί πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Αποκαλύψεις άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Ήλιος
Ότι και να σας λένε, εσείς μην τα πιστεύετε όλα, ακόμη και αν αυτά έρχονται από τον άνθρωπο σας, που κατά καιρούς, σας βάζει σε μεγάλες ανασφάλειες και αγωνίες. Αν αυτά δεν συνοδεύονται από πράξεις, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε το μέλλον σας, πιο σοβαρά … πλέον. Από την μεριά των ελεύθερων μετά τις 12 / 07, θα υπάρξουν κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Πείτε τις προτάσεις σας στον άνθρωπο σας, για αυτό το Καλοκαίρι, και αφήστε τον, στον δικό το χρόνο να σας απαντήσει. Εσείς που έχετε μια πιο φρέσκια σχέση, θα πρέπει να δείξετε μια παραπάνω σίγουρα κατανόηση. Κάποιοι Αιγόκεροι, που έχουν ημιτελείς και ανοιχτές υποθέσεις, με το παρελθόν, θα χρειαστεί να τις λύσεις αν τελικά επιθυμούν, να πάνε την ζωή τους με έναν σωστό τρόπο…. πιο κάτω!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Έχετε πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια μέσα στο μυαλό σας, για το πώς θα εξελίξετε την εργασία αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Αυτό το περιμένει εναγωνίως και ο άνθρωπος σας. Σε πρώτη φάση, σταθεροποιήστε τα οικονομικά σας, και σε επόμενο βήμα εκφράστε όλα αυτά που επιθυμείτε στον άνθρωπο, που έχετε δίπλα σας. Αν είστε αυτήν την εποχή μόνοι, μετά τις 18 / 07, νέα άτομα θα σας χτυπήσουν την πόρτα της καρδιά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Όσα και να κάνετε για έναν άνθρωπο, αν τελικά αυτός δεν θέλει, κάτι περισσότερο και πιο δομημένο με εσάς, δεν πρόκειται να κάνει τις κινήσεις που ζητάτε. Εσείς με την σοφία, που διαθέτει το ζώδιο σας, καλείστε αυτό σαν κατάσταση να την αποδεχτείτε και κάπου εκεί… να βάλετε και τα χρονικά σας όρια. Τα Καλοκαίρι είναι εδώ και καλείστε να το απολαύσετε, ακόμη και αν είστε μόνοι!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης