Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δεν μπορείτε να είστε σε όλα και όλους θετικός και παραχωρητικός. Δεν είναι λοιπόν υγιής στάση ζωής, για να είστε αρεστοί. Μπορεί να υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σας, μια ανασφάλεια μην μείνετε μόνοι. Αυτό ίσως και να σας καταπιέζει ενδόμυχα. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να κάνετε κάποιοι από εσάς και τα πιο πρακτικά σας ξεκαθαρίσματα, μέσα σε διπλές αισθηματικές καταστάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ταύρος : Οι Εραστές – Νο 06
Εργάζεστε ασταμάτητα και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε, πολύ πιο ασφαλείς. Σίγουρα θα σας φέρει και τα πολυπόθητα αποτελέσματα, ίσως και πριν να λήξει ο Ιούνιος. Αυτό είναι και κάτι που, αν είστε σε νέα σχέση, θα πρέπει να το εξηγήσετε για να μην φανεί, ότι δεν δίνετε κάτι από τον χρόνο και την ενέργεια σας, στην άλλη πλευρά. Όσοι είναι μόνοι, ας κάνουν λίγο υπομονή… καθώς η κίνηση του Ήλιου μέσα στο Καρκίνο, θα φανερώσει παλιές ιστορίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Δίδυμοι : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Είσαστε μέσα στην καλή χαρά! Το άτομο που τόσο καιρό, σας έβαζε δυσκολίες και εμπόδια, στην ένωση σας την ερωτική, είναι θέμα λίγου χρόνου, να σας πλησιάσει και να σας κάνει την ερωτική του εξομολόγηση. Είσαστε κάτω από καρμικές όψεις του κυβερνήτη σας και του Δία, που μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, θα σας δώσουν χρήμα, έρωτες και πολλά άλλα καλά!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Καρκίνος : Το Άρμα – Νο 07
Μην ξεχνιέστε τόσο εύκολα. Υπάρχει ένα άτομο, στην καθημερινότητα σας, που κατά καιρούς και κατά την διάθεση του – κρίση του, μπαίνει και βγαίνει στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σας έχει ταλαιπωρήσει και στο παρελθόν, και κάπου πια σίγουρα, θα πρέπει να βάλετε ένα όριο. Μην φοβάστε την μοναξιά. Άλλωστε και στο τώρα μόνοι σας είστε. Όλος ο επόμενο μήνας του Ιουλίου, θα σας δείξει τις πρέπει να κάνετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Λέων : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, και μην δίνετε αφορμές για να σας σχολιάζουν οι τρίτοι, και ειδικά για την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί κάποια θέματα, αυτήν την εποχή να μην λειτουργούν όπως τα θέλετε, αλλά μετά την νέα σελήνη 24 /06, όλα αυτά θα στρώσουν. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν την προσπάθεια τους, για να επανασυνδεθούν. Τα άστρα πάντως είναι πάνω σας συμμαχικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Παρθένος : Ο Κόσμος – Νο 21
Πολλά τα υπέρ και τα κατά, των τελευταίων ημερών, του Ιουνίου. Στα κατά, συμπεριλαμβάνεται ίσως και τα πισωγυρίσματα σας, σε κάποια πιο παλιά σας σχέση η οποία μόνο σας ταλαιπώρησε. Το γιατί … το ξέρετε μόνο εσείς. Στα υπέρ θα βάλετε χρήμα, δημόσιες σχέσεις και πολλές ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες. Αποφασίστε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν έχετε άλλο χρόνο, για να χάσετε εσείς. Το μόνο που περιμένετε είναι να βρείτε μια ευκαιρία, για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας και να του κάνετε τις ανακοινώσεις σας. Δεν είστε εσείς για μετριότητες και καθυστερήσεις. Κάποιοι από εσάς, ίσως και να έχουν ήδη εντοπίσει μια καινούργια προσωπικότητα, που θα ανανεώσει το μυαλό και τα δύσκολα συναισθήματα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Το να είστε μέσα σε σχέση, που δεν σας ταιριάζει, μόνο αδικείτε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε… και μέσα στον νέο μήνα του Ιουλίυ, που τα άστρα είναι υποστηρικτικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα βρείτε τις λύσεις. Μόνοι και εργένηδες, θα έχουν νέες ερωτικές πολιορκίες, και ίσως ένας μεγάλος έρωτα να ξεκινήσει… καλοκαιρινός!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Τοξότης : Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε πολλά να κάνετε και λίγο χρόνο στην διάθεση σας. Ευτυχώς ο άνθρωπος σας, έχει την αγάπη και όλη την φροντίδα του, να σας δώσει. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Αυτοί που είναι μόνοι, ή έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, ας σηκώσουν τον εγωισμό και το ανάστημα τους, καθώς πλησιάζουν νέες γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Αιγόκερως : Το Αστέρι – Νο 17
Μπορεί να έχετε έναν βαρύ αναστεναγμό στην καρδιά σας, για όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, αλλά να είστε και σίγουροι, ότι είναι μόνο προσωρινά. Το άτομο που αγαπάτε, και σας αγαπά, θα κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες την επικοινωνιακή του κίνηση, για να σας μιλήσει και να βρεθούν οι πολύτιμες ισορροπίες. Είστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα βρεθείτε μέσα σε πιο επίσημες και μόνιμες δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Υδροχόος : Η Σελήνη – Νο 18
Η επιτυχία των σχεδίων σας, απαιτεί την προσοχή και την ασταμάτητη παρουσία σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα χρειαστεί να πάτε και κάποια ταξίδια, ή να συναντήσετε νέους συνεργάτες, που θα είναι όμως αντάξιοι των προσδοκιών σας. Αυτοί που έχουν σκεφτεί την μόνιμη δέσμευση τους επόμενους Καλοκαιρινούς μήνες, θα έχουν την αστρολογική υποστήριξη του κυβερνήτη τους, για κάθε τι που τους βάζει από τώρα, σε ανασφάλεια και άγχος.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ιχθείς : Ο Γητευτής – Νο 01
Θα πρέπει και εσείς με τα βαριά ακόμη και ενεργά συναισθήματα, που έχετε σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία, να πατήσετε φρένο. Ίσως και να χάνετε πια τον χρόνο σας, αναμένοντας κάποιον. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε φρέσκιες επαφές και γνωριμίες, που δεν θα πρέπει να αυτήν την φορά να αγνοήσετε. Η ζωή τρέχει μπροστά, και όποιος ακόμη σας θέλει και σας αγαπά, ας κάνει λοιπόν αυτός τον κόπο, για να σας φέρει και πάλι κοντά του.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης