Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Το Άρμα – Νο 07
Είναι μια εποχή που εσείς θα πρέπει, να σκεφτείτε, τι επιθυμείτε να κάνετε μέσα στην σχέση σας. Αυτά που θα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, είναι βέβαιο, ότι θα λάβουν χώρα και θα γίνουν πραγματικότητα, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Οι μόνοι και όσοι έχουν προσφάτως χωρίσει, θα δεχτούν καινούργια αγάπη στην καρδιά τους, που θα τους σβήσει όλες τις παλιές και άσχημες μνήμες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Ο Γητευτής – Νο 01
Το έχετε ρίξει στην εργασιοθεραπεία, για να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας, αλλά και να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε με τον άνθρωπο σας. Να είστε σίγουροι, ότι από την τελευταία εβδομάδα, του Ιουνίου, όντως θα δείτε σημαντική βελτίωση, σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Ένα μεγάλο ποσοστό του ζωδίου σας, ίσως και να καταφέρει να επανασυνδεθεί, με έναν πιο παλιό έρωτα. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν όλο το Καλοκαίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Δίδυμοι : Οι Εραστές – Νο 06
Με τον Ήλιο να φεύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να φέρετε στα μέτρα σας, οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, που τις προηγούμενες εβδομάδες, σας είχαν προβληματίσει. Ακόμη και κάποια ζευγάρια, που έχουν επικοινωνιακές διαφωνίες, είναι θέμα λίγου χρόνου για να τα βρουν και να πάρουν παραπάνω και πιο δεσμευτικές αποφάσεις για την ζωή τους, μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Καρκίνος : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Θα πρέπει κάπου να βάλετε και εσείς ένα στοπ, σε όλα αυτά που λέει και κάνει ο άνθρωπος σας. Το γεγονός ότι είσαστε μέσα σε σχέση, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαστε μέσα στη κατανόηση και στο ΝΑΙ. Έχετε και εσείς τα δικά σας όρια. Οι μέρες σας βοηθούν για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας. Μέσα στις αλλαγές θα υπάρξουν και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις, που θα σας δώσουν ένα πλατύ χαμόγελο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Λέων : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Το ξέρετε ότι κατά καιρούς προσελκύετε λάθος και ακατάλληλα άτομα, που μετά σας βάζουν σε περιπέτειες. Μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, εσείς θα έχετε γνωρίσει καινούργιο κόσμο, που όμως αυτήν την φορά θα πρέπει να τον φιλτράρετε πιο αυστηρά. Οι δεσμευμένοι, έχουν την Αφροδίτη και τον Δία, να τους ανοίγει δρόμους, και να τους κάνει να πλέκουν όνειρα και συναισθήματα για αυτό το Καλοκαίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Κρατήστε την ανάσα σας. Υπάρχουν καταστάσεις – παρασκήνιο που δεν ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες. Το άτομο που θέλετε, αλλά ακόμη δεν είστε σε σχέση, σας κρύβει πολλά. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε ειδήσεις και πληροφορίες, που θα σας εκπλήξουν. Αφήστε τον χρόνο να τρέξει και να αντιληφθείτε πιο καθαρά, ποιος και τι ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινότητα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Κάποιος από τον χώρο εργασίας σας, ή τον φιλικό / κοινωνικό σας κύκλο, έχει ερωτικά – τρυφερά συναισθήματα για το άτομο σας, και ψάχνει τον κατάλληλο χρόνο και ευκαιρία για να σας μιλήσει. Μπορεί να έχετε ήδη αντιληφθεί, ωστόσο μην διευκολύνετε τις καταστάσεις, με δικές σας πρωτοβουλίες. Από το τέλος του Ιουνίου, και μετά κάποιοι του ζωδίου θα έχουν νέα από παλιά τους αγάπη, που θα ζητά επανένωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Σκορπιός : Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε απρόβλεπτοι και το ξέρετε. Είναι και ζωδιακό σας χαρακτηριστικό άλλωστε. Μέσα στις επόμενες ημέρες, το άτομο που σας δείχνει την δύσκολη του πλευρά, θα σας πλησιάσει μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες, ζητώντας μια ακόμη ευκαιρία. Στα καλά, προσθέστε και κάποια ξαφνικά – έκτακτα έσοδα, που θα κλείσουν πολλές εκκρεμότητες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Τοξότης : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε μέσα στα νεύρα με όλες αυτές τις λάθος συμπεριφορές και τις πρακτικές αστοχίες του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι… που θα πρέπει να αλλάξει και μέσα από τις δικές σας τις προτάσεις. Αν τελικά δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτά που σας προσφέρονται, δείτε άμεσα τι θα κάνετε. Εσείς που είστε μόνοι, αφιερώσετε παραπάνω χρόνο σε εσάς και την εργασία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε μέσα σε όλα, έχετε πολλές εμπειρίες και είσαστε ετοιμοπόλεμοι. Αυτό είναι και κάτι που σας δείχνει, πιο γοητευτικούς, πιο σίγουρους στα μάτια του άλλου φύλλου. Είναι θέμα λίγου χρόνου πια, να βρείτε το καρμικό σας άλλο μισό, να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα ή και ακόμη μια πλατωνική αγάπη να εκφραστεί πρακτικά. Από τον νέο μήνα, θα μπορέσουν και αυτοί που έχουν οικονομικές αγκυλώσεις, να ισορροπήσουν και να οργανώσουν καλύτερα την καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Υδροχόος : Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε βυθισμένοι, μέσα σε εργασίες και ταξίδια. Αυτό είναι και κάτι που σας δίνει ενέργεια αλλά και σταθερότητα. Σίγουρα έτσι θα κυλήσει όλο το Καλοκαίρι. Σε επόμενο στάδιο, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία, στα αισθηματικά σας, που στους περισσοτέρους του ζωδίου θα δώσουν δεσμεύσεις, γάμους, και απογόνους. Το σύμπαν σας κλείνει το μάτι… άρα ενεργοποιηθείτε άμεσα!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ιχθείς : Το Αστέρι – Νο 17
Πολλά τα πρόσωπα και οι καρδιές που σας ψάχνουν. Είσαστε σε μια περίοδο που όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τα θέλω σας. Αυτό για αρχή, θα δώσει τις πρακτικές ευκαιρίες, στους εν σχέση για να κάνουν το επόμενο βήμα αλλά και στους νέους έρωτες να υπάρξει μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα στους συντρόφους. Αυτοί, που διατηρούν, διπλές ερωτικές καταστάσεις, θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί σε υπερβολικές επικοινωνίες και συναντήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού