Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Σελήνη – Νο 18
Αν δεν θυμάστε καλά, τότε ένα επόμενο πιθανό σας λάθος, να σας φέρει και πάλι σε άσχημες αναμνήσεις που θα σας ενοχλήσουν. Η μοναξιά σας, σίγουρα είναι βαριά, πάνω στην καρδιά σας, αλλά μην κάνετε τώρα, την κίνηση, να ψάξετε κάποιον από το παρελθόν σας. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, θα σας βρουν ανάμεσα σε νέα άτομα, που σίγουρα θα σας τραβήξουν την δύσκολη προσοχή! Ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ταύρος : Το Αστέρι – Νο 17
Από την νέα εβδομάδα και μέχρι τις 26 / 06, θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές που θα σας κάνουν να δείτε τα πράματα πιο καθαρά… και πιο κοντά στις αληθινές τους διαστάσεις. Κάποια σχέση που έχει φθαρεί, κάποια συναισθήματα που δεν είναι πλέον θερμά, ίσως και να πάρετε τις αποφάσεις σας, να τα λήξετε … και για το καλό και των δύο πλευρών. Πολλά και τα νέα πρόσωπα … για τους εργένηδες, που θα τους ενθουσιάζουν αρκετά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Δίδυμοι : Ο Γητευτής – Νο 01
Γύρω – γύρω σας, υπάρχουν άτομα, που έχουν ερωτικά συναισθήματα, για εσάς. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς από σήμερα και μέχρι την νέα σελήνη του Ιουνίου, θα έχετε εκπλήξεις. Νέα ακόμη καλύτερα θα έρθουν από τα οικονομικά – κληρονομικά σας. Πολλά και τα ταξίδια που θα κάνουν οι σύντροφοι, με χιλιομετρικές αποστάσεις, για να βρεθούν και να ανανεώσουν τον έρωτα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που έγιναν και ειπώθηκαν. Οι καταστάσεις εξελίσσονται και σας δίνουν την ευκαιρία, για να λύσετε προβλήματα, μέσα σε σχέσεις – γάμους και συνεργασίες. Ακόμη πιο προσεχτικοί, θα πρέπει να είναι όλο αυτοί, που διατηρούν παράλληλες καταστάσεις. Οι υπερβολικές επικοινωνίες και συναντήσεις, ίσως φέρουν απροσδόκητες αποκαλύψεις. Σκεφτείτε και δράστε με μέτρο και σύνεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Λέων : Οι Εραστές – Νο 06
Αν κάποιος ή κάτι δεν σας ταιριάζει, ή σας έχει κουράσει, το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε … είναι να το πείτε. Δεν χρειάζεται να είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ανησυχία, μήπως και δυσαρεστήσετε την άλλη πλευρά. Μια μερίδα του ζωδίου σας, ίσως και να θελήσει να κάνει μια παύση, για να σκεφτεί. Μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, θα υπάρξουν και νέα ερωτικά ταιριάσματα, που θα μετατραπούν σε μεγάλες αγάπες. Τα οικονομικά αποτελέσματα που περιμένετε, θα σας δικαιώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Παρθένος : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Οι αλλαγές και οι απαιτήσεις σας, έχουν γίνει αποδεκτές από τον άνθρωπο σας, και το μόνο που απομένει είναι άμεσα να σας τις επιβεβαιώσει μέσα από τις ειλικρινείς πράξεις του. Διαζύγια σε εκκρεμότητα, οικονομικές ατασθαλίες, συναισθήματα χωρίς αύριο, θα φύγουν από την μέση και τα ζευγάρια, που πραγματικά αγαπιούνται, θα δεσμευτούν μόνιμα. Τα εργασιακά σας ζητήματα θα στρώσουν … .επιτέλους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Το Άρμα – Νο 07
Αν το καλοσκεφτείτε, δεν έχετε και τόσα πολλά να χωρίσετε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα έχετε διαφορετικές πορείες και στάση ζωής, αυτό είναι όμως και κάτι που σας αλληλο – μαγνητίζει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν λόγια και προτάσεις από την άλλη πλευρά, που θα μιλούν για δεσμεύσεις – διακοπές μέσα στους επόμενους θερινούς μήνες. Το χρήμα, θα υποστηρίξει τις επιθυμίες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Με την Αφροδίτη και τον Άρη, να τσακώνονται και για όλον τον Ιούνιο, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο της ερωτικής πολιορκίας δύο ατόμων. Κρούσεις, ίσως να είχατε δεχτεί και το προηγούμενο διάστημα, τώρα όμως θα σας γίνουν ευθείες προτάσεις που θα σας γοητεύσουν και από τις δύο πλευρές. Επίσης, μέσα σε όλα αυτά τα ωραία, μην απομακρύνεστε από την εργασία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Τοξότης : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Το πέρασμα σας, ξεσηκώνει καρδιές και εντάσεις. Έχετε καταφέρει και έχετε δημιουργήσει πολλές εκκρεμότητες και με άτομα ακατάλληλα. Τώρα που ο Ήλιος θα φύγει από απέναντι σας, εσείς θα έρθετε και πάλι στην εσωτερική σας ισορροπία, και θα κρατήσετε δίπλα σας μόνο αυτούς που πραγματικά εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Τα οικονομικά σας έχουν τάσεις… πολλαπλασιασμού.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Αιγόκερως : Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε σε μια ευχάριστη αγωνία, για το πότε θα δείτε και πάλι το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάτι ανάλογο σκέφτεται και η άλλη πλευρά. Κάτω από αυτόν τον θετικό για το γήινο ζώδιο σας, αστρολογικό ουρανό, η απάντηση είναι … σύντομα! Πολλά και τα ζευγάρια που θα κάνουν πιο σοβαρές συζητήσεις, γύρω από δεσμεύσεις, καλοκαιρινές διακοπές και αλλαγές στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Μόνο μπερδέματα έχετε καταφέρει και έχετε δημιουργήσει στην προσωπική σας ζωή, για ακόμη μια φορά. Παρελθόν και μέλλον. ζητούν την καρδιά και την παρουσία σας ταυτόχρονα … και εσείς δεν χαλάτε κανενός το χατίρι. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να το συνεχίσετε, εις βάρος κάποιου άλλου. Ο Ήλιος στις 21 / 06 περνάει στον Καρκίνο, και όλα τα αέρινα ζώδια θα έχουν απρόσμενες ίσως και δύσκολες … αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ιχθείς : Ο Ήλιος – Νο 19
Χαμογελάστε περισσότερο. Το άτομο που σας έχει βάλει τόσες επικοινωνιακές δυσκολίες και εμπόδια στο μεταξύ σας, έχει πάρει μέσα του την απόφαση, να σας πλησιάσει διακριτικά και να σας εξομολογηθεί σκέψεις και αληθινά συναισθήματα. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, να πάει ο ήλιος στον συγγενή και υποστηρικτικό Καρκίνο 21 / 06, και μετά μπορείτε και εσείς, να λάβετε θέση πάνω σε όλα αυτά!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης