Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Η Σελήνη

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να συνοδεύεται από κάποιους φόβους και ανησυχίες, συναισθήματα που πρέπει να πάρετε στα σοβαρά και να εντοπίσετε την πηγή τους. Κάποιες δυσχερείς ειδήσεις ίσως να φτάσουν ως εσάς. Δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους τους, γι’ αυτό συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη την προσοχή σας.
Ας είστε σήμερα λίγο επιφυλακτικοί, όσο αφορά τις προθέσεις των φιλικών σας ατόμων.

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα καλείστε να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε χρόνο στον ήλιο και τη φύση. Θα δείτε ότι αυτό θα ανανεώσει το σκεπτικό σας και τις ιδέες σας, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα το σώμα και το πνεύμα σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, από σήμερα κιόλας.

Δίδυμοι: Το 5 των Πεντάκτινων
Μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και πίεσης θα επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον σας, που ενδέχεται να οφείλεται σε μειωμένη δραστηριότητά σας σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως να σας φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

Καρκίνος: Ο Ερημίτης
Με σύνεση και χαμηλούς τόνους καλείστε να χειριστείτε τη σημερινή μέρα. Εστιάστε την προσοχή σας στα καλά που έχετε, φροντίστε λίγο περισσότερο την προσωπική σας ευημερία – σωματική και πνευματική – και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις και συγκρούσεις. Αν αποτραβηχτείτε σήμερα στους χώρους που αισθάνεστε πιο ασφαλείς, θα δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συντονιστεί με τον εσωτερικό σας κόσμο χωρίς περισπασμούς. Απευθυνθείτε στη σοφία που κρύβετε μέσα σας.

 

Λέων: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα είναι η σημερινή για εσάς, που θα διέπεται από χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης σήμερα μια πολύ αίσια ώθηση, καθώς κάποια πρόσκληση που θα λάβετε θα έχει πολλά θετικά να σας αποδώσει.

Παρθένος: Ο Μάγος
Ενεργοποιηθείτε και δράστε σήμερα! Οι ιδέες σας είναι πολύ καλές και πρωτότυπες, η ενέργειά σας είναι στα ύψη και θα δείτε ότι έχετε το χάρισμα να επηρεάσετε άτομα και καταστάσεις. Αξιοποιήστε τη συγκυρία αυτής της τόσο αίσιας πνευματικής και σωματικής σας ισχύος, για να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες και να δώσετε λύση σε αρκετά προβλήματα. Όσο δύσκολος κι αν φαντάζει σήμερα ένας στόχος, καταπιαστείτε μαζί του και δεν θα απογοητευθείτε.

Ζυγός: Το 3 των Πεντάκτινων
Με επιφύλαξη θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα σε όλα τα περιβάλλοντά σας, γιατί θα σας ασκείτε έλεγχος και επίβλεψη ακόμη και εν αγνοία σας. Αντιμετωπίστε αυτή τη μέρα από τη θετική της πλευρά, ως μια ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες και την αξία σας – τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε αυτής της φάσης αν διατηρήσετε την ηρεμία σας, και η επιβράβευσή σας θα είναι κάποιες εξαιρετικά θετικά ευκαιρίες!

Σκορπιός: Το 7 των Ράβδων
Υποστηρίξτε τις απόψεις και τις ιδέες σας σήμερα, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Είναι πιθανό να δεχθούν επίθεση κάποια από τα «κεκτημένα» σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να αντεπεξέλθετε. Μην εμπλακείτε σήμερα σε διαφωνίες ή συγκρούσεις και μην προσπαθήσετε να λειτουργήσετε ύπουλα ή δόλια.

 

Τοξότης: Το 9 των Πεντάκτινων
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, γιατί θα έχετε το χάρισμα να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας θέματα και παρόντες στους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Αξιοποιήσετε την εύνοια της τύχης, ακόμη και ρισκάροντας ένα μικρό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Προκαλέστε την υλική σας ευτυχία, θα αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως: Το 5 των Ράβδων
Μια πρόκληση σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, την οποία θα πρέπει να αποδεχθείτε και να την φέρετε σε πέρας. Είναι βέβαιο ότι έχετε τα φόντα να βγείτε στην αντίπερα όχθη. Να ξέρετε ότι κάθε εμπειρία έχει σκοπό να σας βελτιώνει και να σας ωριμάζει ως προσωπικότητες, αρκεί να έχετε θετική οπτική και ετοιμότητα να ρισκάρετε.

Υδροχόος: Το 6 των Πεντάκτινων
Από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό! Η σκληρή σας δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει, γι’ αυτό να αναμένετε επιβράβευση – ίσως και οικονομικής μορφής. Αποδεχθείτε όποιο χέρι βοήθειας σας προσφερθεί και δώστε κι εσείς το δικό σας όπου σας ζητηθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε μια ιδιαίτερη συνάντηση που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

Ιχθύες: Το 2 των Ράβδων
Η νωθρότητα και η απραξία θα διέπει τη σημερινή μέρα, κάτι που οφείλεται κυρίως σε ένα αίσθημα μελαγχολίας που σας έχει καταβάλει κάπως τελευταία. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να νιώθετε έτσι, γι’ αυτό είναι στο χέρι σας να απομακρυνθείτε από τη λύπη και την κατάθλιψη. Σκεφτείτε μόνο ότι υπάρχουν πραγματικά προβλήματα στις ζωές ατόμων του περιβάλλοντός σας, για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε σε τόσο άσχημη θέση όσο φαντάζεστε. Η συμβουλή της ημέρας για εσάς, είναι να αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια.