Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Ο Τροχός της Τύχης
Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα που σκέφτεστε πολύ καιρό. Υψώστε το ανάστημά σας σε όσους αρνούνται να σας στηρίξουν. Ίσως σήμερα να δυσκολεύεστε με τη ροή της μέρας, να σκέφτεστε ότι θα θέλατε να είστε κάπου αλλού. Το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια κόκκινη κορδέλα 2 μέτρων κάτω από το στρώμα σας. Το δύο της συντροφικότητας και το κόκκινο χρώμα, θα προσθέσουν πάθος στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος: Το 5 των Ξιφών
Χρειάζεται να καταβάλετε πιο εντατική προσπάθεια, για να καταφέρετε να φέρετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το έτερο μέρος μιας συμφωνίας που επιδιώκετε. Μην βιαστείτε να πανικοβληθείτε από δυσχερείς ειδήσεις, που θα ακούσετε από ανεπιβεβαίωτες πηγές.

Συμβουλή της ημέρας: Η αριστερή γωνία απέναντι από την πόρτα σε κάθε δωμάτιο, είναι η γωνία του πλούτου. Τοποθετήστε εκεί τρία φυτά με στρογγυλά φύλλα, για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Δίδυμοι: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Προσπαθήστε σήμερα να μην καθυστερήσετε την παράδοση μιας σημαντικής δουλειάς που σας έχει ανατεθεί. Ίσως παρεκτρέπεστε της πορείας σας. Ακούστε το ταίρι σας, που θα σας επισημάνει κάποια αξιοπρόσεκτα σημεία.

Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να εντείνετε την κίνηση της θετικής ενέργειας στους χώρους σας, φροντίστε να ανοίγετε σε καθημερινή βάση τα παράθυρα για να τους αερίζετε.

Καρκίνος: Το 7 των Ράβδων
Θα το νιώσετε πλέον ότι έχετε προσεγγίσει αρκετά τους στόχους σας. Αυτό θα σας γεμίσει ανακούφιση και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή άλλους αγαπημένους ανθρώπους. Ίσως να μην βλέπετε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα σήμερα, παρά το γεγονός ότι οι καταστάσεις που βιώνετε σας είναι οικείες.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν κρύσταλλο κουάρτζ κοντά στο παράθυρο του υπνοδωματίου σας. Το φως του να έλξει καλύτερες ρομαντικές προοπτικές.

Λέων: Ο Κρεμασμένος
Μην χρονοτριβείτε στην πρόοδο της μαθησιακής σας εξέλιξης, γιατί ενδέχεται να χάσετε τον στόχο σας. Θα καταφέρετε θαύματα, αν τολμήσετε να δώσετε λίγο περισσότερο περιθώριο στον πειραματισμό.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε σε λαμπερό μεταλλικό υλικό το νούμερο του σπιτιού σας στην εξώπορτα. Αυτό θα έλξει τη θετική ενέργεια να μπει στο σπιτικό σας.

Παρθένος: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε το χάρισμά σας του λόγου σήμερα, για να κλείσετε μια εξαιρετικά προσοδοφόρα συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα. Επιστρατεύστε την εμπειρία ως τον καλύτερό σας φίλο αυτή την περίοδο. Θα αποδειχθεί ο πιο πολύτιμος δάσκαλος.

Συμβουλή της ημέρας: Να ανάβετε συχνά αρωματικά στικ ή κεριά στο υπνοδωμάτιό σας. Η διέγερση της όσφρησης θα εντείνει την αγάπη και το πάθος στη σχέση σας.

Ζυγός: Ο Άσος των Ξιφών
Είναι δύσκολο να αλλάξετε γνώμη σε κάποιες θέσεις σας, όμως σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα ελαττώματα στον τρόπο σκέψης σας. Ίσως να νιώθετε ότι κάτι εμποδίζει τη διαύγειά σας. Για αυτό ευθύνεται μια άσχημη κατάσταση, από την οποία δεν έχετε βγει ακόμη τελείως.

Συμβουλή της ημέρας: Να ράβετε αμέσως κάθε τρύπα που ανοίγει στα ρούχα σας. Η κίνηση αυτή είναι πρακτική αλλά και συμβολική, καθώς θα εμποδίζει τα χρήματα να «γλιστρούν» από τις τσέπες σας.

Σκορπιός: Το 5 των Κυπέλλων
Να αναμένετε να σας επικροτήσουν σήμερα, για την καλή σας απόδοση σε μια εργασία. Αν βρίσκεστε μπροστά σε μια επιλογή σήμερα, είναι πιθανό ένα άτομο του κύκλου σας να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Συμβουλή της ημέρας: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας. Ο διαλογισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε όλες τις δυνάμεις αλλά και τα αδύναμα σημεία σας.

Τοξότης: Ο Μάγος
Κάτι που βλέπετε ότι προκαλεί προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να το επιλύσετε πριν επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά.
Όσο κι αν έχετε βολευτεί με την πρακτική της διεκπεραίωσης όλων των υποχρεώσεών σας μέσω διαδικτύου, κάποια πράγματα απαιτούν τη φυσική σας συμβολή.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να μην υπάρχουν αιχμηρές γωνίες που δείχνουν προς το μέρος σας, στα σημεία που κάθεστε. Οι γωνίες είναι δηλητηριώδη βέλη για τη θετική ενέργεια του σώματός σας!

Αιγόκερως: Το 10 των Πεντάκτινων
Περιορίστε τις επιθυμίες σας, ειδικά όταν δεν πληρώνετε εσείς το οικονομικό κόστος τους. Μάθετε να ικανοποιήστε με τα δεδομένα που αντέχει η τσέπη σας. Όσους υποστηρικτές κι αν έχετε στο πλάι σας, δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν δεν κάνετε εσείς αυτά που πρέπει.

Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε τρία κινέζικα νομίσματα σε έναν κόκκινο φάκελο και τοποθετήστε τα στον εργασιακό σας χώρο. Το κόκκινο και ο αριθμός τρία προσελκύουν την τύχη και την ευημερία.

Υδροχόος: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό θα προκύψει στην πορεία σας σήμερα! Φροντίστε να βρείτε χρόνο να το εκτιμήσετε και να το αξιοποιήσετε. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης, τόσο καλύτερα θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Συμβουλή της ημέρας: Η καρέκλα που κάθεστε στον εργασιακό σας χώρο, είναι ζωτικής σημασίας για την απόδοσή σας. Πρέπει να είναι αναπαυτική και να μην ταλαιπωρεί το σώμα σας – άρα και το πνεύμα σας.

Ιχθύες: Το 9 των Κυπέλλων
Πρέπει να βρείτε καλύτερο τρόπο χειρισμού όσων σας αφορούν, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με χάος αργότερα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας με τρόπους που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι γύρω σας.

Συμβουλή της ημέρας: Ένας βάτραχος με τρία πόδια και ένα κέρμα στο στόμα του, συμβολίζει την καλή τύχη μέσα στο σπίτι. Τοποθετήστε τον κάτω από ένα τραπέζι ή γραφείο, διαγώνια απέναντι από πόρτα.