Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Ο Ερημίτης
Από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε πρόοδο σε ένα εγχείρημα που ξεκινήσατε πρόσφατα, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Η επιλογή σας να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ενδέχεται να φαντάζει ως προδοσία στα μάτια κάποιων. Αγνοήστε τους, γιατί σύντομα θα δουν ότι θα ωφεληθούν και οι ίδιοι.

Συμβουλή της ημέρας: Αποκτήστε ένα κουδουνάκι, που θα το κουνάτε συχνά στις γωνιές του γωνίες του σπιτιού σας. Αυτό θα εκδιώκει κάθε κακή ενέργεια που ίσως έχει λιμνάσει σε απρόσιτα σημεία.

Ταύρος: Το 4 των Ξιφών
Αναβάλετε κάποια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε στα εργασιακά σας. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για το αποτέλεσμα.
Πολλοί θέλουν να ακούσουν την άποψή σας, για ένα συγκεκριμένο θέμα που επηρεάζει αρκετά άτομα – άμεσα ή έμμεσα.

Συμβουλή της ημέρας: Σχεδιάστε μια κυματιστή γραμμή με μαύρο μαρκαδόρο σε άσπρο χαρτί και τοποθετήστε το στο κομοδίνο σας. Αυτό θα ενισχύσει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Δίδυμοι: Το 10 των Κυπέλλων
Έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσετε με απόλυτη σοβαρότητα το μέλλον σας στον επαγγελματικό τομέα. Αν έχετε την αίσθηση ότι μένετε πίσω, μπορείτε να κερδίσετε έδαφος αλλάζοντας τις μέχρι τώρα πρακτικές σας.

Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε κέρματα σε ένα βάζο, που θα τοποθετήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό το «φυτό» θα ανθίσει τα έσοδα και τις ευκαιρίες σας!

Καρκίνος: Το 6 των Ράβδων
Αποφύγετε να πάρετε τη γνώμη άλλων ατόμων για μια επένδυση που σκέφτεστε να κάνετε – είναι μεγάλη η πιθανότητα να σας αποπροσανατολίσουν. Μια καλή ιδέα, είναι καλή ανεξάρτητα από πού προέρχεται. Να είστε πρόθυμοι να ακούσετε όποιον θέλει να θέσει τις προτάσεις του στον επαγγελματικό τομέα.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε τρία μικρά φυτά με στρογγυλά φύλλα στην αριστερή γωνία ενός χώρου, απέναντι από την πόρτα του. Αυτά θα αυξήσουν τον πλούτο και την ευημερία σας.

Λέων: Η Δικαιοσύνη
Φροντίστε να γνωρίζουν οι προϊστάμενοί σας τις δυνατότητές σας, αν θέλετε να σημειώσετε περισσότερο πρόοδο στα εργασιακά σας.
Ένα άτομο του κύκλου σας θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη, σε ένα θέμα που θεωρείτε σημαντικό. Μην ενδώσετε.

Συμβουλή της ημέρας: Αν τοποθετήσετε ένα δενδρύλλιο με αμέθυστους στον εργασιακό σας χώρο, θα διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Παρθένος: Ο Κόσμος
Είστε πολύ κοντά στο να νιώσετε απόλυτη πληρότητα και ικανοποίηση, από ένα κύμα ενέργειας που θα σας κατακλύσει.
Ίσως κληθείτε να παίξετε έναν απροσδόκητο ρόλο, για τον οποίο θα πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας όσα τον αφορούν. Να είστε σε επαγρύπνηση.

Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να αφυπνίσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας εσείς ή το ταίρι σας, τοποθετήστε στο χώρο σας παιδικά παιχνίδια!

Ζυγός: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Πρέπει να αλλάξετε εσείς την οπτική σας προς όσα σας προκύπτουν, αν θέλετε να διατηρείτε τη χαρά και την εστίαση στη ζωή σας. Να εντοπίζετε τη θετική πλευρά που υπάρχει στο καθετί. Κάτι που επιδιώκετε αυτή την περίοδο, δεν θα σας επιφέρει κάτι θετικό – και ενδόμυχα το γνωρίζετε.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μικρό ενεργειακό σιντριβάνι κοντά στην εξώπορτά σας. Θα καθαρίζει την αύρα όσων μπαίνουν.

Σκορπιός Το 4 των Κυπέλλων
Είναι βέβαιο ότι θα λάβετε τη στήριξη που χρειάζεστε σε ένα θέμα μαθησιακής προόδου σας. Όλα τα θέματα ξεκινούν αμερόληπτα, γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς να διατηρήσουν αυτή τη μορφή τους.

Συμβουλή της ημέρας: «Φυτέψτε» στον κήπο ή σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι σας, τρία κέρματα. Αυτοί οι «σπόροι» θα ανθίσουν την ευημερία και τη σταθερότητα στο σπιτικό σας.

Τοξότης: Ο Τρελός
Σήμερα θα σας αποκαλυφθεί μια νέα οπτική, για μια πιο αποτελεσματική μέθοδο να χειριστείτε τις παρούσες συγκυρίες. Ίσως να έχετε χάσει λίγο τον έλεγχο και τη σύνεση, όσο αφορά τα οικονομικά σας. Ένα φιλικό άτομο θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές.

Συμβουλή της ημέρας: Μην αμελείτε να αλλάζετε στα βάζα σας τα λουλούδια που αρχίζουν να μαραίνονται. Η ύπαρξή τους θα επιφέρει αδιαθεσίες και απώλειες στο σπιτικό σας.

Αιγόκερως: Το 9 των Πεντάκτινων
Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας θέματα. Η διάθεσή σας για δουλειά, θα βοηθήσει στο να αυξήσετε τις ταχύτητές σας. Προετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι πλέον με μια φοβία σας που ήσασταν απρόθυμοι να χειριστείτε ως τώρα. Ο ρεαλισμός θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν ανεμόμυλο ή έναν ανεμοδείκτη στην πιο αριστερή γωνία της αυλής σας ή του μπαλκονιού σας. Η κίνησή του κινεί και τη θετική ενέργεια, έλκοντας την ευημερία στο σπιτικό σας.

Υδροχόος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Σήμερα θα νιώσετε απελευθερωμένοι, από ένα θέμα ή άτομο που σας πίεσε πολύ τις τελευταίες μέρες. Δεν θα ανεχθείτε από κανέναν να σας θέσει στο στόχαστρο καταστάσεων. Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα σας βοηθήσει να αντεπιτεθείτε.

Συμβουλή της ημέρας: Αν η κουζίνα που μαγειρεύετε είναι τοποθετημένη σε γωνία, θα νιώθετε στριμωγμένοι όταν στέκεστε μπροστά της. Τοποθετήστε ένα αυτοκόλλητο καθρέφτη στον πλαϊνό τοίχο, για να σας δίνεται η αίσθηση περισσότερου χώρου.

Ιχθύες: Το 8 των Κυπέλλων
Μην χρονοτριβείτε αυτή την περίοδο σε ό,τι αφορά την μαθησιακή σας εξέλιξη, γιατί μπορεί να χάσετε πολύτιμες ευκαιρίες. Πρέπει να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλετε να κατανοήσετε τις προθέσεις του. Τα λόγια δεν θα είναι αρκετά.

Συμβουλή της ημέρας: Αν βάζετε φυτά ή λουλούδια στο υπνοδωμάτιό σας, θα ανορθώσετε την ερωτική σας ζωή.