Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Ο Άσος των Ράβδων
Η σημερινή μέρα σας ευνοεί να πετύχετε όποιο στόχο κι αν θέσετε. Προσπαθήστε να δείτε τα πιο θετικά στοιχεία σε κάθε συγκυρία, για να αποκομίσετε πιο πολλά οφέλη. Ένα αφανές άτομο επηρεάζει κάποιες καταστάσεις που σας αφορούν, με τρόπους που δεν φαντάζεστε καν. Να είστε επιφυλακτικοί.
Συμβουλή της ημέρας: Ένα ενυδρείο στη βόρεια πλευρά του χώρου σας, θα σας διασφαλίσει επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος: Ο Πύργος
Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που συνομιλείτε, γιατί κάποιοι διαρρέουν πολλές ψευδείς ειδήσεις για εσάς. Η καλή προετοιμασία θα είναι το όπλο σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα πράγματα ενδέχεται να πάψουν να κυλούν τόσο ευνοϊκά, όσο τα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Συμβουλή της ημέρας: Για να διατηρήσετε ισορροπία στη ροή της ενέργειας μέσα στην κουζίνα σας, πρέπει να είναι ο χώρος όσο το δυνατόν πιο απλός και καθαρός! Φωτεινά κίτρινα λουλούδια θα έλξουν τη χαρά.

Δίδυμοι: Ο Άσος των Ξιφών
Είναι δύσκολο για εσάς να αλλάξετε απόψεις για κάποια θέματα. Ωστόσο θα είστε σε θέση να δείτε τις ατέλειες σε κάποιες ιδέες σας που αφορούν ένα ιδιαίτερο άτομο. Όποιο έκανε προσπάθεια τον τελευταίο καιρό να παίξει με τις φοβίες σας, θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις όταν ανακαλύψει ότι τον έχετε αποκλείσει δια παντός από τη ζωή σας.
Συμβουλή της ημέρας: Το κινέζικο σύμβολο της Ευτυχίας είναι ιδανικό για να διατηρήσει την αγάπη στις σχέσεις σας. Τοποθετήστε το στο νοτιότερο σημείο του σπιτιού σας.

Καρκίνος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Σήμερα θα νιώσετε απελευθερωμένοι από ένα θέμα ή άτομο που σας πίεσε πολύ τις τελευταίες μέρες. Η δημοτικότητά σας θα αρχίσει να παίρνει και πάλι την ανηφόρα! Δεν θα ανεχθείτε από κανέναν να σας θέσει στο στόχαστρο καταστάσεων. Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα σας βοηθήσει να αντεπιτεθείτε.

Συμβουλή της ημέρας: Αν η κουζίνα που μαγειρεύετε είναι τοποθετημένη σε γωνία, θα νιώθετε στριμωγμένοι όταν στέκεστε μπροστά της. Τοποθετήστε ένα αυτοκόλλητο καθρέφτη στον πλαϊνό τοίχο, για να σας δίνεται η αίσθηση περισσότερου χώρου.

Λέων: Το 3 των Ράβδων
Να θυμάστε ότι είναι πάντα προτιμότερο να μην κάνετε καμία απολύτως κίνηση σε μια κατάσταση, από το να κάνετε κάτι που θα επιφέρει αναστάτωση! Κάποιος θα δοκιμάσει την υπομονή σας αυτή την περίοδο. Μην επιτρέψετε να σας φέρει στα όριά σας, γιατί θα έχει πετύχει τον στόχο του.
Συμβουλή της ημέρας: Είναι σημαντικό να έχετε πάντα μέσα στην κουζίνα σας ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια και ένα μπολ με φρούτα. Αυτά θα ενισχύσουν τη χαρά και την αισιοδοξία στον χώρο σας.

Παρθένος: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Προσπαθήστε να βρείτε τη μέση οδό διευθέτησης μιας διαφωνίας, διαφορετικά η κατάσταση θα εξακολουθεί να σας πιέζει επ’ αόριστον. Να αναμένετε την πλήρη στήριξη των συνεργατών σας σε ένα νέο σας εγχείρημα. Κάποιες καταστάσεις δεν θα κυλήσουν ιδιαίτερα εύκολα για εσάς τις επόμενες μέρες, όμως είστε από τα άτομα που ξέρετε να προχωράτε και με τον δύσκολο τρόπο. Μην το βάλετε κάτω.
Συμβουλή της ημέρας: Όσο πιο ξεκάθαροι και αποφασισμένοι είστε για αυτά που θέλετε να έρθουν στη ζωή σας, τόσο πιο εύκολο είναι για το σύμπαν να φέρει στον δρόμο σας αυτά που ποθείτε!

Ζυγός: Ο Κρεμασμένος
Μην προχωράτε στα τυφλά και ασυλλόγιστα όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, γιατί το πιο πιθανό είναι να χάσετε τον στόχο σας. Θα σας ωφελήσει πολύ να βάλετε στο πρωινό σας πρόγραμμα έναν σύντομο περίπατο. Πρέπει να πάρετε μια ξεκάθαρη απόφαση για το τι και ποιοι έχουν προτεραιότητα στη ζωή σας. Όλοι και όλα έχουν απαιτήσεις από εσάς, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας.
Συμβουλή της ημέρας: Αφιερώστε λίγο χρόνο στη χαλάρωσή σας, ακούγοντας μουσική.

Σκορπιός: Το 9 των Πεντάκτινων
Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας θέματα. Η διάθεσή σας για δουλειά, θα βοηθήσει στο να αυξήσετε τις ταχύτητές σας. Προετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι πλέον με μια φοβία σας που ήσασταν απρόθυμοι να χειριστείτε ως τώρα. Ο ρεαλισμός θα σας χτυπήσει την πόρτα.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν ανεμόμυλο ή έναν ανεμοδείκτη στην πιο αριστερή γωνία της αυλής σας ή του μπαλκονιού σας. Η κίνησή του κινεί και την θετική ενέργεια, έλκοντας την ευημερία για το σπιτικό σας.

Τοξότης: Το 6 των Κυπέλλων
Αν έχετε την αίσθηση ότι περιορίζεστε στον εργασιακό τομέα εξαιτίας της έλλειψης κινήτρων, πρέπει να αλλάξετε την οπτική σας. Αξιοποιήστε όσα σας δίνονται και να αναμένετε κάτι καινούργιο που είναι ήδη καθ’ οδόν για εσάς. Το ταίρι σας ή ένα άλλο αγαπημένο σας άτομο, θα σταθεί στο πλάι σας και θα σας δώσει όλη την στήριξη που χρειάζεστε.
Συμβουλή της ημέρας: Να τοποθετείτε τα φυτά σας σε πήλινες γλάστρες ή σε δοχεία από φυσικά υλικά. Αυτό θα ενισχύσει τη σταθερότητα και την ομαλότητα στον χώρο σας.

Αιγόκερως: Το Άρμα
Δεν χρησιμοποιείτε πλέον την λέξη «απογοήτευση». Έχετε αρχίσει να βλέπετε τα πάντα ως μια μάχη που πρέπει να δώσετε, όπου θα υπάρξουν κέρδη και απώλειες. Ακόμη κι αν οι αντίπαλοί σας είναι ισχυρότεροι, εσείς θα καταφέρετε να επικρατήσετε με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να αντικαθιστάτε αμέσως τα λουλούδια που αρχίζουν να μαραίνονται στο βάζο. Ο μαρασμός τους θα φέρει αδιαθεσίες και κόπωση στα άτομα που διαμένουν στο σπίτι σας.

Υδροχόος: Το 3 των Πεντάκτινων
Οι σωστές γνωριμίες είναι αυτές που θα ενισχύσουν τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να διατηρείτε ισορροπημένες επαφές με όσους έχουν επιρροή. Αν έχετε την αίσθηση ότι αρκετά άτομα σας αντιμετωπίζουν με αρνητισμό τελευταία, πρέπει να εντοπίσετε τι έχετε αλλάξει εσείς στην καθημερινότητά σας. Μην το αμελήσετε!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε χαρωπούς πίνακες και διακοσμητικά στοιχεία στον τοίχο της εσωτερικής σας σκάλας. Αυτό θα κάνει ευχάριστη την άνοδο και την κάθοδο, χωρίς να προκαλεί κούραση.

Ιχθύες: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας αυτή την περίοδο, γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μια μικρή οικονομική δυσχέρεια. Μην πέσετε στην παγίδα να μελαγχολήσετε σκεπτόμενοι τη μοναξιά σας όσοι είστε αδέσμευτοι. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει να δεσμευτείτε για κάτι, χωρίς να έχετε πριν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν μελωδό με ξύλινα στοιχεία στο παράθυρο του υπνοδωματίου σας. Θα έλξει περισσότερη αγάπη και πάθος στην ερωτική σας ζωή.