Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Θέλετε να ενδώσετε σε ένα πάθος, όμως τα άστρα σας καλούν να περιμένετε λίγο ακόμη. Είναι λίγο δύσκολο αυτή την περίοδο να σημειώσετε πρόοδο χωρίς τις απαραίτητες πηγές, γι’ αυτό φροντίστε να τις συλλέξετε το γρηγορότερο δυνατόν. Πρέπει να αυξήσετε την ταχύτητά σας, για να φτάσετε έναν ανταγωνιστή που έχει την τύχη με το μέρος του. Σύντομα θα αλλάξει και η δική σας τύχη.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα ελκυστικό χαλάκι στην είσοδό σας. Αυτό θα ανορθώνει τη διάθεση όσων εισέρχονται, ενώ δίνει την αίσθηση του ευπρόσδεκτου και της θαλπωρής.

Ταύρος: Ο Θάνατος
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, γιατί ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με τον θυμό ενός ατόμου που έχετε θίξει στο παρελθόν. Μην διστάσετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε όποιο άτομο την χρειάζεται. Προσπαθείτε πάρα πολύ να φαίνεστε ως να μην προσπαθείτε καθόλου. Χαλαρώστε!

Συμβουλή της ημέρας: Να προτιμάτε γα φυσικά φυτά για το καθιστικό σας. Πέρα από τη διακοσμητική τους υπόσταση, συμβολίζουν την ανάπτυξη και την ευημερία.

Δίδυμοι: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Δεν θα σας εξυπηρετήσει να αποφεύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Θα βοηθηθείτε πολύ αν απλοποιήσετε τα εν λόγω θέματα. Φροντίστε να έχετε βάλει σε σειρά όλα τα θέματα που αφορούν ένα ταξίδι ή μια μετακίνησή σας, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες για λάθη στην πορεία.

Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν μελωδό στον εργασιακό σας χώρο. Θα έλξει την πνευματική διαύγεια και καλή τύχη.

Καρκίνος: Το 8 των Ξιφών
Κάντε μια παύση στην πρόθεσή σας να προβείτε σε μια επένδυση, ειδικά αν αφορά ακίνητα. Το πιο πιθανό είναι να πετύχετε καλύτερες προϋποθέσεις αν δώσετε λίγο χρόνο. Ξέρετε ποια είναι η αφετηρία σας, αυτό που απομένει είναι να υπολογίσετε σωστά τη σωστή στιγμή για να ξεκινήσετε.

Συμβουλή της ημέρας: Όσο πιο συχνά αλλάζετε τη θέση των επίπλων στους χώρους σας, τόσο περισσότερη καλή τύχη θα έλκετε καθώς θα διευκολύνετε την κίνηση της θετικής ενέργειας.

Λέων: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Απαιτείται λίγη περισσότερη προετοιμασία, για ένα νέο εγχείρημα ή σχέδιο που ετοιμάζεστε να αρχίσετε. Αυτή την περίοδο ευνοείται για εσάς μια ανακαίνιση στο σπίτι σας. Δεν θα εξυπηρετήσει τους στόχους σας να μην είστε απόλυτα ενημερωμένοι για θέματα που σας αφορούν. Καλό είναι να μειώσετε κατά πολύ τη φλυαρία σας…

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι πάντα καθαρό και χωρίς εμπόδια το πέρασμά σας προς το υπνοδωμάτιο. Αυτό θα διευκολύνει την κίνηση της θετικής ενέργειας και την είσοδο περισσότερου ρομαντισμού και τρυφερότητας.

Παρθένος: Το 10 των Ράβδων
Η διάθεσή σας να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, θα έρθει αντιμέτωπη με την νωχελικότητά σας! Διατηρήστε τον στόχο αλλά δώστε του λίγο χρόνο ακόμη. Δεν πρέπει να υπάρχουν ασάφειες στα λεγόμενά σας, γιατί έτσι οι άλλοι θα υποθέτουν τι εννοείτε – και ίσως παρεξηγηθείτε. Φροντίστε να είστε ακριβείς και επεξηγηματικοί.

Συμβουλή της ημέρας: Τα κατοικίδια μέσα στο σπίτι, ενεργοποιούν τη δύναμη της ζωής. Επίσης είναι εξαιρετική συντροφιά και σας αγαπούν ανιδιοτελώς. Πριν προμηθευτείτε όμως ένα κατοικίδιο, πρέπει να είστε αποφασισμένοι να αντεπεξέλθετε και στις υποχρεώσεις του.

Ζυγός: Ο Ερημίτης
Σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας, σε ένα εγχείρημα ή σχέδιο που ξεκινήσατε πρόσφατα. Οι δυσκολίες που προέκυψαν, θα αρχίσουν πλέον να επιλύονται. Πρέπει να συλλογιστείτε με σύνεση τις κινήσεις σας και να κινηθείτε το συντομότερο, για να μην αδράξει κάποιος άλλος τις δικές σας ευκαιρίες. Πρέπει να προπορευτείτε!

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να φωτίζετε όλες τις γωνιές της κουζίνας σας. Η κουζίνα έχει έντονο το στοιχείο της φωτιάς και του νερού, που λιμνάζουν ως ενέργειες αν δεν κεντρίζονται από κάποια πηγή φωτός ή κίνησης.

Σκορπιός: Το 6 των Πεντάκτινων
Μην ρίξετε τώρα τους ρυθμούς σας όσο αφορά την πρόοδό σας, γιατί θα βρεθείτε απέναντι σε δυσχερείς συνέπειες. Φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση και να διατηρήσετε τον έλεγχο για ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να χειρίζεστε άμεσα ό,τι προκύπτει χωρίς να γίνεστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.

Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε τζάκι, επενδύστε το σημείο που ανάβετε φωτιά με καθρέφτη. Ο διπλασιασμός της φλόγας θα διπλασιάσει τις ευκαιρίες σας για ευημερία στο σπιτικό σας.

Τοξότης: Το 3 των Κυπέλλων
Κάποιοι ενδέχεται να κάνετε σύντομα ένα μεγάλο ταξίδι. Φροντίστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση, ακόμη κι αν κάποια πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα από τους δικούς σας ρυθμούς. Ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές, μπορούν να επιφέρουν συναρπαστικά αποτελέσματα. Μην προσπερνάτε αυτά που σας φαντάζουν πολύ εύκολα.

Συμβουλή της ημέρας: Αγοράστε ένα φυτό, ονομάστε το «φυτό του χρήματος» και τοποθετήστε το στον εργασιακό σας χώρο. Όσο το βλέπετε, τόσο θα μένετε σε συνεχή επαφή με τους στόχους σας.

Αιγόκερως: Ο Αυτοκράτορας
Θα λάβετε όλη τη στήριξη που χρειάζεστε, για ένα νέο εγχείρημα ή σχέδιο που ετοιμάζεστε να βάλετε σε εφαρμογή. Ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, ως φίλος και μέντορας. Όσο πιο ειλικρινείς και ξεκάθαροι είστε με μια δυσκολία που αντιμετωπίζετε, τόσο περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να σταθούν δίπλα σας.

Συμβουλή της ημέρας: Μην σωρεύετε περιοδικά, εφημερίδες και άλλα χαρτικά που δεν θα χρησιμοποιήσετε πλέον σε κάτι. Πετάξτε τα, για να μην λιμνάζει το παρελθόν στους χώρους σας και να ανοίξετε χώρο για νέες ευκαιρίες.

Υδροχόος: Ο Κόσμος
Είστε πολύ κοντά στο να αγγίξετε την εκπλήρωση των στόχων σας και την πλήρη ικανοποίησή σας. Η καρδιά σας θα ευφρανθεί και θα αρχίσετε να χαίρεστε τους καρπούς των κόπων σας. Φροντίστε να έχετε αρκετό περιθώριο για ελιγμούς. Είναι βέβαιο ότι κάποιος θα προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στην πορεία σας.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα έπιπλα στους χώρους σας. Τα πολλά πράγματα επιφέρουν πίεση και άγχος και εμποδίζουν την απρόσκοπτη κίνηση της θετικής ενέργειας.

Ιχθύες: Το 10 των Πεντάκτινων
Περιορίστε λίγο τις επιθυμίες σας, για να μην βρεθείτε μπροστά σε επιπλοκές. Το συνετό για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να είστε πιο προσγειωμένοι. Αν θέλετε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, επιστρατεύστε τη δημιουργικότητα και την εγρήγορσή σας. Ίσως να μην καταφέρετε να τα πετύχετε όλα στο αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα.

Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε ένα ψαράκι σε γυάλα ή ένα ενυδρείο, στη γωνία πλούτου του σπιτιού σας. Όσο ταΐζετε το ψάρι, θα βλέπετε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται.