Ταρώ: Προβλέψεις για Αγάπη,Τύχη, Χρήμα

Ταρώ, η πανάρχαια μέθοδος Ταρώ  δίνει γρήγορες και άμεσες απαντήσεις.

Η μέθοδος Ταρώ είναι ευρέως διαδομένη στην Τουρκία, τις αραβικές χώρες και τη Μέση Ανατολή. Για να έχεις επιτυχία στις Ταρώ προβλέψεις, σκέψου έντονα το θέμα που σε απασχολεί και ρίξε τις Ταρώ κάρτες.

Mέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία, θα αποδώσουν ευθέως απαντήσεις σε ερωτήματα από τον ενδιαφερόμενο, του τύπου Ναι, Ίσως, Όχι.

Προβλέψεις 5 – 7 ημερών:

Κριός: Το Τρία Σπαθί

– Σκορπισμένο το μυαλό σας στην επιστροφή του πρώην συντρόφου, κάτι που συχνά – πυκνά, σας οδηγεί σε λάθος δράσεις.
– Αφήστε τα πράματα να τρέξουν και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, το άτομο της καρδιάς σας θα σας επιθυμήσει και θα επιστρέψει.
Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Ταύρος: Το Τέσσερα των Ράβδων

– Μπορεί στο παρόν να υπάρχουν εμπόδια, για την επανασύνδεση με το άτομο που επιθυμείτε, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό και θα διαρκέσει μόνο λίγες ημέρες ακόμη.
– Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξει για τους μοναχικούς, καθώς νέος έρωτας είναι στον δρόμο και έρχεται, με διάθεση για σοβαρή δέσμευση.
Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

Δίδυμοι: Το Δέκα των Πεντάκτινων

– Το να είστε δεκτικοί με ώριμες – σοβαρές εναλλακτικές, που σας προτείνει το ταίρι σας, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
– -Το να είστε το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, είναι κάτι παθητικό για τον ατίθασο χαρακτήρα σας. Βάλτε τα όρια χρόνου, και απομακρυνθείτε.
Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Καρκίνος: Ο Άσος των Κυπέλλων

– Κυριαρχείτε στο μυαλό και στην καρδιά ενός πρώην συντρόφου σας. Δεν έχει σημασία το μεσοδιάστημα χρόνου ή απόστασης, τα συναισθήματα παραμένουν ενεργά.
– Προτάσεις για συμφιλίωση, ταξίδι και αναλυτική συζήτηση, θα έχετε σε ανύποπτο χρόνο από αγαπημένο πρόσωπο που ακόμη σας αγαπά.
Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

Λέων: Το Εννέα των Ράβδων

– Δοκιμάζετε το μυαλό σας, με το να σκέφτεστε και να μην πράττετε. Αυτό δεν σας οδηγεί και πουθενά. Αν αγαπάτε ακόμη, δώστε μια ακόμη πραγματική ευκαιρία.
– Διαφοροποιηθείτε από τους υπολοίπους και τους ομοίους, και αφήστε το ιδιαίτερο άτομο του ενδιαφέροντος σας, να σας ψάξει.
Εξελικτική Τάση: ΟΧΙ

Παρθένος: Το Οχτώ των Κυπέλλων

– Μπορεί να έχουν ειπωθεί πολλά στο παρελθόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια από αυτά τα λόγια τα βαριά, δεν τα εννοούσε κανείς.
– Διαθέστε αρκετό από τον καθημερινό σας χρόνο, για να βρείτε πρώτα μέσα στην ψυχή σας, αυτά που σας λείπουν και ποιος τελικά μπορεί να σας τα προσφέρει.
Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Ζυγός: Ο Άσος των Πεντάκτινων

– Η διπλωματική σας συμπεριφορά, τελικά δεν πείθει κανέναν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξετε και να πείτε ευθέως αυτά που θέλετε και αυτά που σας ενοχλούν.
– Σκεφτείτε μέχρι την πανσέληνο, ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα συνεχίσει μαζί σας και το Φθινόπωρο. Το όλα μαζί, δεν θα βγει πουθενά.
Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Σκορπιός: Το Δύο των Σπαθιών

– Πολλά από αυτά που σας λένε και σας προτείνουν, κοντράρουν το μυαλό και την ηθική σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε εκπτώσεις. Πείτε και την δική σας άποψη.
– Ανήκετε στους δύσκολους ανθρώπους. Αυτό το ξέρουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι θα κάνουν προσεχώς τις αποκαλυπτικές τους κινήσεις.
Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

Τοξότης: Το Δέκα των Ράβδων

– Δικαιούστε και εσείς μιας ανάπαυλας από την υπερβολή της καθημερινότητας σας. Μιλήστε στον άνθρωπο σας, και θα δείτε συμπεριφορά συναίνεσης.
– Αυτοί που κάνουν βαριές σκέψεις για να πάνε πίσω στο παρελθόν, ας μην το πράξουν τόσο εύκολα. Ας βεβαιωθούν πρώτα ότι δεν υπάρχει νέο πρόσωπο εκεί.
Εξελικτική Τάση: ΟΧΙ

Αιγόκερως: Ο Άσος των Σπαθιών

– Υπάρχει πολύ παρασκήνιο στην αισθηματική σας ζωή, που όμως το γνωρίζετε και δεν μιλάτε καθόλού. Αν αυτό το συνεχίσετε, θα σας γίνει μόνιμη κατάσταση.
– Μην ψάχνετε στο παρελθόν σας πια να βρείτε σημάδια, ανοιχτές πόρτες που να δείχνουν ότι μπορείτε να επιστρέψετε. Όποιος σας θέλει, ας κάνει την πρώτη κίνηση.
Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Υδροχόος: Το Έξι των Κυπέλλων

– Τα δικά σας τα λόγια, δεν μπορεί πραγματικά να τα καταλάβει κανείς. Αυτό όμως θα σπρώξει και τους θαρραλέους και άξιους, να σας πλησιάσουν αισθηματικά.
– Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι τελικά, το τι θα κάνετε με τις ληγμένες ιστορίες του παρελθόντος. Μην κάνετε καμία λοιπόν υποχώρηση.
Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Ιχθείς: Το Εφτά των Κυπέλλων

– Κινήστε και μιλάτε με τρόπο διφορούμενο, που κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ούτε το μυαλό αλλά ούτε και την καρδιά σας. Αυτό όμως μπερδεύει και τους εν δυνάμει κατακτητές σας.
– Απαντήστε ειλικρινά σε όλα αυτά που σας ζητούν. Το πιο πιθανό είναι να το εκτιμήσουν, και να δουν στον χαρακτήρα σας κάτι γοητευτικό.
Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ