Ταρώ: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Είναι τόσο σημαντικό για εσάς, να μιλήσετε πριν να πάτε για διακοπές με τον άνθρωπο σας, και να λύσετε όλα αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα θέματα, που σας απασχολούν. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τα ζευγάρια που έχουν στο μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, ή τα οικονομικά τους, που τους τελευταίους μήνες, τους αποσταθεροποίησαν. Αυτοί που θα συναντηθούν…. και το πιο πιθανόν, είναι να πάρουν αποφάσεις, για την μετοίκηση του ενός.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, και αυτό είναι κάτι που σε αυτό το χρονικό διάστημα, σας δίνει μια παραπάνω αυτοπεποίθηση, σε αυτά που επιθυμείτε να κατακτήσετε σε οικονομικά και αισθηματικά σας ζητήματα. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν οι πρακτικές και θετικές αντιδράσεις, από το άτομο που τόσο πολύ ερωτικά σας θέλει, και τώρα έρχεται με τις αντιδράσεις ανά χείρας για τους δύο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Οι Εραστές
Δεν επιθυμείτε, αυτήν την περίοδο που είσαστε τόσο γεμάτοι από εργασία, δημόσιες σχέσεις, νέο κόσμο, να ανοίξετε και πάλι παράθυρα και πόρτες στο παλιό σας έρωτα, που μόνο τελικά σας ταλαιπώρησε. Ωστόσο, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς, μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα έχετε ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν. Είναι πια στο δικό σας το χέρι, για το τι θα συμβεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Ο Κόσμος
Ένας καινούργιος άνθρωπος, έχει εισέλθει στην ζωή σας, και αυτό σας έχει δώσει μια παραπάνω καλή διάθεση. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Κάτω από τον αστρολογικά ουρανό του Αυγούστου, αυτό σαν συναίσθημα θα πολλαπλασιαστεί. Είστε το ζώδιο που πριν να φύγει το Καλοκαίρι, ίσως και να έχει εντοπίσει τον επόμενο μόνιμο σύντροφο του.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Τρελός
Χρειάζεται να σκεφτείτε πιο σοβαρά για τα μακροχρόνια σχέδια που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε με τον άνθρωπο σας. Ίσως στο μυαλό του να έχει κάτι διαφορετικό. Οι μέρες των διακοπών σίγουρα θα σας φέρουν σε κοινές λύσεις. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από σχέσεις και συναισθήματα, πιθανόν και να εντοπίσουν μια καινούργια ερωτική γνωριμία, μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Γητευτής
Σας είναι πραγματικά αδιάφορο, το τι γίνεται μέσα στον κύκλο σας, τα σχόλια, και τις όποιες αντιδράσεις εισπράττετε για τον καινούργιο σας σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε βέβαια ξεκινήσει εσείς, αλλά και καλό θα ήταν για όλες τις πλευρές, αυτό να λάβει τέλος. Αν τελικά έχετε κάποιο επικοινωνιακό θέμα, με τον άνθρωπο σας, πρέπει να το λύσετε μόνοι σας και χωρίς τις τρίτες παρεμβάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Η Σελήνη
Είσαστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, που το μόνο που θέλετε είναι να πάτε την αισθηματική σας ζωή, ένα βήμα πιο κάτω, ίσως και σε μια δέσμευση. Αυτό είναι και μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό του ανθρώπου σας, αλλά ακόμη δεν σας την έχει ανακοινώσει. Μέχρι την πανσέληνο του Αυγούστου, οι περισσότεροι Ζυγοί θα έχουν ερωτικές εξομολογήσεις, προτάσεις γάμου, ειδήσεις για εγκυμοσύνη. Κάποια ξαφνικά χρήματα, θα σας ανακουφίσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Το Αστέρι
Μην αγοράζετε αυτά που σας πουλούν! Είστε από τα πιο καχύποπτα και δύσκολα ζώδια, που πρέπει κάθε τι που τους προσφέρετε να το αναλύσουν διεξοδικά. Σε αυτήν την εποχή, έχετε πολλά νέα πρόσωπα που σας περιτριγυρίζουν και σας ζητούν κάτι περισσότερο από την φιλία σας. Εσείς ακούστε και μόνο στους δικούς σας τους χρόνους, απαντήστε αυτό που αισθάνεστε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Ήλιος
Ξεχάστε όλα αυτά τα άσχημα και τα άδικα που έγιναν στο παρελθόν σας, και προσγειωθείτε στο τώρα. Ο μήνας των πραγματικών διακοπών και της ξεκούρασης πλησιάζει, και εσείς που είστε μέσα σε σχέση, αφήστε λοιπόν την μουρμούρα και κάντε την επόμενη κίνηση σας, μαζί με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που έχουν μείνει στην συνειδητή μοναξιά τους, πολύ καιρό… τους έρχονται εκπλήξεις που θα τους αναστατώσουν σε όλα τα επίπεδα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε μια υπερβολική αγωνία, για την σχέση, τον άνθρωπο σας, το παρελθόν του και γενιά τα επόμενα τυχόν βήματα σας. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που σας πιέζει και σίγουρα δεν σας δίνει κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα. Πιθανόν και να στεναχωρεί και την άλλη πλευρά. Αυτοί που στο τώρα τους, διατηρούν και μια παράλληλη κατάσταση, ίσως και να πρέπει να βγουν από αυτό το αδιέξοδο άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Δεν σκορπίζετε την αγάπη και τα αισθήματα σας, αριστερά και δεξιά. Είσαστε ιδιαίτερα συγκρατημένο ζώδιο, και με αυτό ίσως να έχετε κουράσει τον σύντροφο σας, που ζητά κάτι περισσότερο για εσάς. Αν τα οικονομικά σας, σας το επιτρέπουν, αν αισθάνεστε σίγουροι για το άτομο που έχετε δίπλα σας, και σίγουρα να έχετε κλείσει τους λογαριασμούς σας, με το παρελθόν, μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα και πριν να έρθει το Φθινόπωρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Αυτόν τον νέο μήνα του Αυγούστου, εσείς έχετε πολλά θέματα, να βάλετε σε μια σειρά. Ο άνθρωπος σας, κάνει από την δική του την πλευρά, την μεγάλη του προσπάθεια για να κλείσει τις εκκρεμότητες του και να έρθει πιο κοντά σας, Οι μόνοι του ζωδίου, πιθανόν και να δεχτούν κάποια είδηση, από κοινούς γνωστούς για την επιθυμία κάποιου πρώην… να επανέλθει στο παρόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης