Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Δεν εξελίσσονται τα πράματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Πολλά τα εμπόδια που θα συναντήσετε και ίσως σας αποθαρρύνουν. Ο ανάδρομος Άρης που πλησιάσει στις 17-04, σίγουρα δεν θα βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις αισθηματικών για να λυθούν. Αντιθέτως ίσως. Επίσης δεν είναι καλή εποχή για επανασυνδέσεις και νέους έρωτες. Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Μέχρι τα τέλη του μήνα σας τουλάχιστον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Για εσάς τους Ταύρους και σας είναι αδύνατον να πειθαρχήσετε σε κανόνες άγραφους, που επιτάσσουν οι καλοί τρόποι των σχέσεων – συμπεριφορών. Ο ερωτικός κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Ερμή, θα σας βγάλει μπροστά σε δύσκολους πειρασμούς εσάς τους δεσμευμένους, που θα πρέπει με σοβαρότητα να αποφύγετε. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για υπερβολές. Για τους αδέσμευτους… επιλέξετε και προσχωρήστε με την ησυχία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις, στον άνθρωπο που έχετε αδικήσει. Αυτοί που είναι ήδη σε διπλή ζωή, θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεχτικοί μέχρι τα τέλη του μήνα. Η εποχή προστάζει μείωση επικοινωνιών και συναντήσεων για αποφυγή λαθών. Όσοι έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο και που έχουν σχέση με άτομο που ακόμα δεν έχουν δει από κοντά … ίσως και να απογοητευτούν από τις κρυφές αλήθειες, μέσα από περισσότερη και συχνότερη επαφή. Ψάξτε σίγουρα πιο βαθιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Η παραμονή της σελήνης για 2 ημέρες στο γειτονικό ζώδιο των Διδύμων θα αποδώσει τις καρμικές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε την ερωτική σας ζωή… που πλέον δεν σας εκφράζει όπως εσείς θα περιμένατε. Η δύναμη και η αντοχή που υπάρχει στο ζωδιακό DNA σας, θα σας ενδυναμώσει ψυχικά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Απριλίου, για να αποδράσετε από την στασιμότητα και να ξαναμπείτε στους φρενήρεις ρυθμούς σας .
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλά τα πιεστικά ζητήματα – γεγονότα, που σας ταλαιπωρούν εδώ και μέρες. Οι Λέοντες, του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν στην διάθεση τους ακόμη λίγες ακόμα ημέρες για να μπορέσουν να ξεμπερδέψουν το κουβάρι, το ατελείωτο, της ερωτικής τους ζωής. Αυτό τυχόν να αδειάσει τις μπαταρίες σας…αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ισορροπήσετε και να μην εκτεθείτε κι άλλο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Η απαισιόδοξη στάση σας, δεν εξυπηρετεί κανέναν πρακτικό σκοπό μέσα στον δεσμό ή τον γάμο σας. Ίσως και κατά βάθος να φοβάστε την απόρριψή. Τα αστρολογικά δεδομένα, δεν είναι ιδιαίτερα συμμαχικά αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να έχετε και εσείς τι τεράστιες αμφιβολίες σας για τα πάντα και τους πάντες. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καλές παρέες και επαφές, που θα τους ανεβάσουν το κέφι και την καλή ψυχολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η υπερβολή του λόγου και των δράσεων σας, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, έχει τρομάξει την άλλη πλευρά που δείχνει σημάδια και διάθεσης απομάκρυνσης. Οι Άρης και Κρόνος με σκληρές όψεις, πάνω σας μετριάζουν την καλή αίσθηση ρομαντισμού και επιβάλουν τον αέρινο χαρακτήρα σας….που είναι αρκετά ιδιαίτερος. Προσέξτε μην το παρακάνετε και μείνετε τελικά μόνοι…ως συνήθως.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και σε αυτό ευθύνεστε τελικά μόνο εσείς. Έχετε μπει σε μια φιλοσοφία απομόνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσετε μια ερωτική απογοήτευση. Αυτό σαφώς και πιθανόν να βοηθάει… αλλά όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε λίγες ημέρες ο Ήλιος μπαίνει στον γήινο Ταύρο, και σας δίνει το πάτημα και τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν την καλή ψυχολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε βρει τους κατάλληλους τρόπους, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στην προσωπική σας ζωή… και αυτό το αισθάνεται και το συντροφικό σας ταίρι. Ωστόσο, η κίνηση της Σελήνης 14 σε επόμενο ζώδιο του Λέοντα, πιθανόν να σας βάλει σε πειρασμό, για να ψάξετε πάλι το παρελθόν σας. Μην ρισκάρετε να χαλάσετε κάτι που έχετε χτίσει με αρκετό κόπο, μόνο λόγω περιέργειας και τυχόν βαρεμάρας και που σίγουρα θα πικράνει, και τους άλλους εμπλεκόμενους .
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η επικοινωνία και η ευελιξία δεν σας χαρακτηρίζουν, αυτήν την χρονική περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχουν γενικότερα ευχάριστες στιγμές και δράσεις από κοινού, με το αγαπημένο σας ταίρι, όμως αυτό θα χρειαστεί και μια περισσότερη πρακτική ενίσχυση το προσεχές διάστημα. Οι ξεθωριασμένες συζητήσεις, του παρελθόντος και οι σκηνές της ζήλιας, σε πλήρη έκταση δεν οδηγούν τελικά πουθενά. Περιορίστε τις υπερβολές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, και δεν δέχεστε τρίτες γνώμες και λοιπές παρεμβολές. Αυτό πιθανόν να αποξενώνει το αγαπημένο σας ταίρι. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή ή Πλούτωνα, θα δεχτούν ειδήσεις ή τυχαίες συναντήσεις από το παρελθόν, μέχρι τα τέλη του μήνα του Απριλίου, που θα τους δώσουν ευκαιρίες για επανένωση, σίγουρα υπό καλύτερες προϋποθέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Αισθάνεστε ότι σας κόβουν τα φτερά… αυτήν την περίοδο. Πολλές και οι απρόβλεπτες καθυστερήσεις και τρίτα εμπόδια που σας εκνευρίζουν. Αφήστε τις μέρες μέχρι τις 22/04 να περάσουν. Από εκεί και μετά όλα μεταμορφώνονται. Οι ανασφάλειες σας θα ξεπεραστούν και οι ερωτικές σχέσεις θα εξελιχτούν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ίσως βρουν τον έρωτα μέσα από κίνηση – ταξίδι – μετακόμιση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος