Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Αναδείξτε τον καλό σας εαυτό και μην φοβάστε την απόρριψη. Ούτως ή άλλως, αυτήν την εποχή δεν έχετε και κάτι πιο σταθερό. Οι αστρολογικές όψεις είναι φιλικά προσκείμένες προς όλα τα ζώδια της φωτιάς. Επανασυνδέσεις και χωρισμοί είναι κάτι που δεν θα το ανεχτείτε, και πολλές τέτοιες προβληματικές σχέσεις θα τερματιστούν. Η εποχή επιτάσσει ανασύνταξη δυνάμεων και διάθεση αλλαγών στα πάντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτές τις ημέρες που η Αφροδίτη, πλησιάζει τον οίκο της Παρθένου. Από την νέα εβδομάδα, οι ελεύθεροι θα έχουν αρκετές προτάσεις που θα τους δελεάσουν για να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο συναισθηματικό. Αυτοί που είναι μεταξύ χωρισμού και ευκαιριών για επανασύνδεση, θα καταφέρουν να σμίξουν και πάλι με τον σύντροφο τους, φυσικά υπό νέους όρους και προϋποθέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Το μυαλό σας αδυνατεί, να ξεκολλήσει από μια παλιά σας αγάπη, που μέχρι και σήμερα σας ταλαιπωρεί και δεν σας επιτρέπει να δείτε οτιδήποτε άλλο. Τώρα που ο κυβερνήτης σας θα είναι δίπλα στην Αφροδίτη, θα πρέπει να δείτε μια πιο ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά, τι πραγματικά αξίζει να κρατήσετε και να το προσπαθήσετε και τι να ξεχάσετε τελείως. Αυτοί που είναι σε σχέση, θα έχουν ιδιαίτερα ευχάριστα νέα να τους έρχονται από τον σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Μένετε ακίνητοι σε υποθέσεις, που τρέχουν και σας αφορούν άμεσα. Ίσως είναι η ψυχολογία σας η κουρασμένη που δεν σας αφήνει να εμπλακείτε ενεργά σε όλο αυτό. Οι διακοπές, είναι κάτι που θα μπορούσε να αποσυμφορήσει το μυαλό σας και να σας οδηγήσει εν ψυχραιμία, σε τελικές αποφάσεις. Αυτό έχει την ισχύ του και για υποθέσεις, που εμπεριέχουν και τρίτα πρόσωπα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Ο μήνας σας αποδεικνύεται πολύ δύσκολος για εσάς. Όλα και όλοι κάτι περιμένουν από εσάς. Αυτό είναι κάτι που σε ψυχολογικό επίπεδο σίγουρα σας πιέζει, αλλά θα πρέπει να θέσετε τις βάσεις από τώρα, αν τελικά αυτό που επιθυμείτε είναι να βρεθεί μια μέση οδός συμπόρευσης με τον σύντροφο σας. Οι Λέοντες που στην αισθηματική τους ζωή, έχουν και παράλληλες καταστάσεις θα χρειαστεί να κάνουν σοβαρά ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί την απόλυτη ευτυχία και αγάπη, αν πρώτα εσείς δεν βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Από τις 08/08 και μετά, Αφροδίτη και Ερμής μέσα από τον οίκο σας, δίνουν τις δυναμικές για να κάνετε τις αλλαγές σας και να απολαύσετε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα εξαπλωθεί και μέσα από δημόσιες σχέσεις, οι αδέσμευτοι θα βρουν έναν νέο σύντροφο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Σας διακατέχει μια σπιρτάδα και μι οξυδέρκεια, αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτό είναι κάτι που θα σας σώσει από προβλήματα και παρεξηγήσεις. Οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, θα σας ζητήσουν λύσεις που θα πρέπει να δώσετε άμεσα. Ευχάριστα νέα θα έχουν οι χωρισμένοι πριν την πανσέληνο, από το πρώην ταίρι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι προθέσεις σας δεν είναι και απόλυτα ξεκάθαρες στο άτομο, για το οποίο ενδιαφέρεστε. Οι μέρες είναι ελαφρές πια, και χωρίς έναν Άρη να πιέζει για κίνηση, λόγο και δράση. Άρα μπορείτε και από την δική σας την πλευρά να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να δείξετε τον δρόμο που επιθυμείτε να ακολουθήσετε στην αισθηματική σας ζωή. Οι μόνοι του ζωδίου, μπορούν για αυτό το διάστημα να χαλαρώσουν με τις παρέες τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είναι μια περίοδος που μπορείτε να πείτε ότι τα έχετε όλα σε πλήρη έλεγχο και πάνω από όλα, το μυαλό και την καρδιά σας. Τα αστρολογικά δεδομένα σας υποστηρίζουν, για να κάνετε αλλαγές πριν λήξει το Καλοκαίρι. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους και άλλες τρέχουσες ερωτικές καταστάσεις, το πιο πιθανόν είναι να τους γεννηθεί η επιθυμία για απελευθέρωση, από όλα αυτά τα επώδυνα και επικίνδυνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 22
Παρερμηνεύετε όλα αυτά που σας λένε και τα μετράτε με τα δικά σας μέτρα. Ίσως να υπάρχει και μια καινούργια αγάπη για εσάς. Οι αστρολογικές συνθήκες σας υποστηρίζουν και σας δίνουν τις ευκαιρίες, για νέες γνωριμίες που θα δελεάσουν το δύσκολο μυαλό σας. Σκεφτείτε τι θέλετε και στοχεύσετε το. Ακόμη και αυτοί που είναι σε δεσμούς – γάμους, θα μπορέσουν να διορθώσουν κάποια παλιά λάθη και να βγουν μέσα από αυτήν την διαδικασία αναζωογονημένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Οι υποσχέσεις που έχετε πάρει είναι πολλές και σημαντικές. Το ευχάριστο είναι ότι θα δείτε από τα μέσα του Αυγούστου, αυτές και μέσα από τον άνθρωπο σας, να γίνονται πραγματικότητα και να σας δίνουν την καλή αφορμή για να σκεφτείτε και κάτι περισσότερο από την νέα σεζόν. Σε μια καλή επίσης μοίρα, θα βρεθούν και οι μοναχικοί του ζωδίου, που θα βρουν καλή παρέα και μέσα από εκεί θα ανοίξουν δρόμοι για νέες αγάπες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Οι σκέψεις και η διάθεση σας δεν είναι στην ίδια ευθεία. Είσαστε άκρως προβληματισμένοι για τι θα κάνετε μέσα σε σχέσεις οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου, δείχνουν το αληθινό – άσχημο πρόσωπο τους. Μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα έχετε μια πιο σαφή εικόνα για τον άνθρωπο σας, αλλά και τις προθέσεις του. Οι Ιχθείς που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, το πιο πιθανόν είναι να χρειαστεί να ταξιδέψουν, και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος