Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Διαθέστε παραπάνω χρόνο για εσάς και τον άνθρωπο σας. Ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε χαθεί μέσα σε τόνους δουλειάς και δρομολογίων. Οι μέρες του νέου μήνα, σας κάνουν όλους πολύ πιο γοητευτικούς και σας ωθούν, να βρείτε τι είναι αυτό το δομικό συστατικό που λείπει, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε την σχέση σας. Ρομαντισμός διάχυτος και στους ελεύθερους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μιλάτε πολύ, κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια για να εξηγηθείτε και το μόνο που πιθανόν να καταφέρετε είναι να εκτεθείτε εν τέλει. Όλοι πάντα κάτι ζητάνε από εσάς του δυνατούς, του ζωδιακού κύκλου. Μετρήστε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας, και μην καταναλώνεστε μόνο σε υποθέσεις των τρίτων. Αυτοί που έχουν ξεκινήσει σκέψεις και διεργασίες για γάμο – συγκατοίκηση μέσα στον Αύγουστο, θα έχουν όλα τα πλανητικά, να τους υποστηρίζουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε άκρως αποτελεσματικοί στις όποιες περίπλοκες επιδιώξεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα ενισχυθεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, και μέχρι την πανσέληνο του Αυγούστου. Μέσα σε αυτές τις 2-3 εβδομάδες, μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που είχατε προγραμματίσει με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει από γάμους και απλές σχέσεις, μετά τις 10/08, θα έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Πολλά τα μηνύματα που θα εισπράξετε από τον περίγυρο σας. Αυτά είναι και ειδήσεις από το παρελθόν σας, από άτομο που επιθυμεί να σας ξαναπλησιάσει με την λογική της επανασύνδεσης. Είσαστε κάτω από έναν αστρολογικό ουρανό, που μπορεί να σας εκπληρώσει όλες τις χάρες και για κάθε τομέα της ζωής σας. Ακόμη και όσοι βιώνουν αισθήματα χωρισμού, θα αντιληφθούν ότι όλα μπορούν να διορθωθούν με σωστό διάλογο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δοκιμάστε αυτήν την περίοδο να μην κάνετε τίποτα. Όλοι έχουν κάτι να ζητήσουν από εσάς. Αυτό είναι μια κατάσταση που μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, και να μείνετε μόνοι σας για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ερμής και Αφροδίτης σας εγκαταλείπουν και όλη αυτή η ψυχική και σωματική κούραση, που είχε συσσωρευτεί να βγει στην επιφάνεια. Μερικές ημέρες διακοπών, σίγουρα θα σας έκαναν καλό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι αλλαγές και η ολοκλήρωση στόχων είναι μέσα στο άμεσο πρόγραμμα αυτών που προσπαθούν, να κάνουν την αισθηματική τους ζωή πιο επίσημη. Όλα τα γήινα ζώδια είναι στο ζενίθ αυτήν την εποχή. Ακόμη και οικονομικά ζητήματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, θα ξεμπλοκαριστούν, θα λύσουν τα χέρια και θα ανοίξουν τους δρόμους. Αυτοί που θα ταξιδέψουν και είναι μόνοι, θα βρουν καινούργια αγάπη, στον προορισμό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Υπάρχει μια τάση δυσπιστίας σε όλους. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει από το παρελθόν σας. Έχετε σαν ζώδιο την διάθεση να μην ξεκολλάτε εύκολα από καταστάσεις συναισθηματικές, αλλά απλά να τις ανακυκλώνετε άσκοπα. Όσοι είναι μοναχοί, όλον τον Αύγουστο θα έχουν τις ευκαιρίες για να έρθουν πιο κοντά σε νέο κόσμο, που θα τους τραβήξει την προσοχή. Ίσως και ένας φρέσκος έρωτας ανακύψει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Πολλά τα νεύρα που έχετε γενικότερα αυτές τις ημέρες, και ήδη αισθάνεστε ότι υπάρχει η μεγάλη ανάγκη για απομόνωση και σκέψη. Σε αυτό θα βοηθήσει προσεχώς και η κίνηση του Ερμή σε ένα ήσυχο ζώδιο. Αυτοί που είναι τολμηροί και διατηρούν σχέσεις εξ αποστάσεως, θα θελήσουν να συναντήσουν τον ‘απόμακρο’, σύντροφο τους, και να κάνουν κάποια ξεκαθαρίσματα που θα αφορούν το άμεσο μέλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Διαλέξτε ότι σας αρέσει… απλώστε το χέρι και κάντε το δικό σας. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Αυγούστου, σας δίνουν το προβάδισμα σε όλα αυτά που ζητάτε να ολοκληρώσετε σε αισθηματική και εργασιακή ζωή. Σχέσεις που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγο, θα λήξουν επιτέλους τις διαφορές τους και θα αποκτήσουν μια κοινή πορεία. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι θα θελήσουν μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, να παραμείνουν έτσι για να βρουν την ισορροπία αλλά και τον εαυτό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Πάντα επιλέγετε τον δύσκολο δρόμο. Αυτό έχει να κάνει και με την δυναμική που εκπέμπει το ζώδιο σας και όλα αυτά που μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του. Από τις αρχές του συμμαχικού Αυγούστου, όλα μπορούν να γίνουν ακόμη πιο εύκολα, καθώς θα εισπράξετε αγάπη και πολλές προσφορές αισθημάτων από τον άνθρωπο σας. Τύχη ανάλογη για τους ελεύθερους, μέσα από κοινωνικές γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογία και διάθεση, που τους ξεσηκώνετε όλους. Αυτό θα λειτουργήσει και καταλυτικά, και για τα ζευγάρια των συντρόφων που ίσως και να έχουν χαθεί συναισθηματικά από το πέρασμα του χρόνου. Από την νέα σελήνη του μήνα, θα υπάρξουν και πιο σοβαρές προτάσεις που ίσως από Σεπτέμβριο, να οδηγήσουν σε γάμους και λοιπές σοβαρές δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Ανοίξτε παραπάνω τα μάτια σας και δείτε τι είναι αυτό τελικά που δεν σας αρέσει μέσα στην σχέση σας, και τολμήστε παρέα με τον άνθρωπο σας να το θεραπεύσετε. Στην περίπτωση που υπάρχει στην καθημερινότητα σας και κάτι άλλο παράλληλο, σίγουρα και τελικά θα πρέπει να πράξετε προς το δικό σας συμφέρον και όχι υπέρ ενός προσωρινού πάθους. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον Ποσειδώνα σας υποστηρίζουν
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως