Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Αν δεν ανοίξετε εσείς πρώτοι τις συζητήσεις για τις αλλαγές μέσα στον γάμο ή τον δεσμό, σίγουρα, δεν θα το κάνει ουδείς. Ο Ποσειδώνας αναταράσσει με την τρίαινα του, όλα τα ζώδια και τους δίνει τις ευκαιρίες για να λήξουν υποθέσεις, που μόνο φρένο μπορούν να βάλουν στο μέλλον. Όλες οι μέρες μέχρι την λήξη του Διδύμου, σας τροφοδοτούν με πείσμα εσάς του ελεύθερους, για να κατακτήστε την καρδιά του ατόμου που αγαπάτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Είστε σε φάση εσωτερικής ‘ανακαίνισης’. Τώρα που οι πλανήτες κινούνται σε επόμενες μοίρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τα θέλω και τις επιθυμίες σας, που μάλλον εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τις είχατε καταπιέσει – ξεχάσει. Αυτό θα συμβεί μέσα επίσης στα ζευγάρια των Ταύρων, που ζητούν μια ανανέωση και ίσως και βρουν και σαν διέξοδο διαφυγής τις διακοπές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Μην παρασύρεστε με τον Ερμή στο κεφάλι σας, να σας σπρώχνει για επιπολαιότητες. Αυτό είναι βέβαια και ένα ζωδιακό σας χαρακτηριστικό, αλλά τώρα καλείστε, και σε μικρό χρονικό διάστημα, να δώσετε λύσεις και σε εσάς και σε τρίτους. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, καλύτερα ακούστε πρώτα τι θα σας πουν – προτείνουν, και μετά μιλήστε. Αν είστε σε παράλληλους δρόμους με κάποιον δεσμευμένο, τολμήστε το ξεκαθάρισμα, τώρα που όλα περιστρέφονται ακόμη γύρω από εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Προσπαθείτε να καλύψετε κενά που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό ίσως να μην και 100% δικό σας λάθος. Η ευαισθησία που έχετε σαν ζώδιο, σας ωθεί στο να τα βάλετε και πάλι όλα στις πλάτες σας. Αυτοί που είναι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες, τώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον οίκο τους, για να βρουν μια καινούργια αγάπη, που θα πληρεί όλα τους τα χαρακτηριστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν ανήκετε στα ζώδια που μιλάνε πολύ και λένε υπερβολές. Αντιθέτως σας κατηγορούν ότι λέτε και λιγότερα. Οι σκέψεις σας, αυτόν τον καιρό λοιπόν θα πρέπει να έρθουν στην γλώσσα σας, και να τις ανακοινώσετε Ο ήλιος σε όψεις με το Άρη από τον Σκορπιό, μπορούν να σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είτε αυτό λέγεται επανασύνδεση, είτε ξεκαθάρισμα με το δύσκολο παρελθόν… οριστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Τα πισωγυρίσματα δεν είναι για εσάς. Οι μέρες με τον κυβερνήτη σας να σας υποστηρίζει, μέσα από τον φλύαρο Δίδυμο, μόνο σε διεξόδους μπορούν να σας οδηγήσουν. Αναμείνατε λίγες ημέρες ακόμη και μην πιέζετε. Αυτοί που έχουν κρυφές ερωτικές καταστάσεις, ίσως έχει έρθει η σωστή ώρα να αποφασίσουν, αν τελικά θα συνεχίσουν να ρισκάρουν ή θα φύγουν μακριά από αυτά τα επικίνδυνα μονοπάτια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η ανάγκη για ξεκούραση και σωματικά αλλά και ψυχική είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σας και τα μάτια σας το μαρτυρούν. Αυτό θα πρέπει να το βάλετε στη κορυφή των δράσεων σας. Όσοι μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες έχουν συζητήσει και αποφασίσει με τον σύντροφο τους, να κάνουν το επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση της δέσμευσης, θα το καταφέρουν και με όλα τα αστρολογικά να τους υποστηρίζουν, και στον οικονομικό τομέα. Βάλτε τα προγράμματα σας και αφήστε το σύμπαν να σας βοηθήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν είστε ποτέ ξεκάθαροι στα λόγια σας, και αυτό κάνει όσους δεν σας γνωρίζουν καλά, να μπλέκονται. Αυτό βέβαια είναι και ένα τέχνασμα για να κάνετε να πλήθη να γοητεύονται. Αυτή η στρατηγική σίγουρα μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, θα έχει φέρει μια σειρά από νέες γνωριμίες, στους δρόμους σας, όπου εσείς οι αδέσμευτοι, θα μπορέσετε να βρείτε κάποιον που να συνάδει με τις δύσκολες και περίπλοκες προδιαγραφές σας. Όσο για τους εν σχέση, προσοχή…. στους πειρασμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι ορίζοντες σας μάλλον δεν συμπεριλαμβάνουν και τον άνθρωπο που υπάρχει στο παρόν σας. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι μόνιμα, τον τελευταίο καιρό, σε έναν τσακωμό, και αυτό τους έχει κουράσει. Οτιδήποτε δεν μπορεί να διορθωθεί θα περάσει στο παρελθόν. Όσοι είναι μόνοι τους, από τις 28 / 06, θα έχουν κοντά τους νέα – φρέσκα πρόσωπα, που θα τους αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Αν δεν κινηθείτε τώρα που όλα τα αστρολογικά δεδομένα σας ευνοούν, δεν θα έχετε μια άλλη τέτοια ευκαιρία σύντομα. Μπορείτε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες να ξεκαθαρίσετε όλα τα στρεβλά της αισθηματικής σας ζωής. Είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια, άρα όλα μπορούν να γίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Τυχεροί, της εποχής οι ελεύθεροι, που θα δουν καλές παρέες να τους κυκλώνουν αλλά και τα οικονομικά τους να τους δίνουν τις αναμενόμενες επιτυχίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Αισθάνεστε ότι είστε στην καλύτερη φάση της περιόδου. Αυτό θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο, με τις όψεις του Δία πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Άρα, μπορείτε προσεχώς να μιλήσετε με τον σύντροφο σας για μετακινήσεις, διακοπές αλλά και δεσμεύσεις. Οι ελεύθεροι μέσα στον Ιούνιο, θα δεχτούν ενοχλήσεις, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστες, από το πρόσφατο παρελθόν τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Με τον Ποσειδώνα να ανακατεύει του πάντες και τα πάντα, προσέχετε, ιδιαίτερα εσείς Ιχθείς, μην τα κρυφά και ένοχα μυστικά σας βγουν στην επιφάνεια. Ξεκινήστε καλύτερα από σήμερα τις εξηγήσεις και τις εκκαθαρίσεις, έτσι ώστε να προλάβετε τα χειρότερα. Μεγαλύτερη προσοχή σε αυτούς που είναι σε διπλές ζωές, και πια σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης