Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Παρόλο που έχετε γνώσεις και εμπειρία, υπάρχει ένας τομέας στη ζωή σας που πρέπει να μάθετε κάτι από ένα άτομο πιο σοφό από εσάς. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να καταπιείτε τον εγωισμό σας, επειδή το να παραδεχτείτε ότι δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε είναι θέμα υπερηφάνειας. Ωστόσο, η ταπεινότητα θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα. Μπορείτε να μάθετε από κάποιον που θαυμάζει την ικανότητά σας να μαθαίνετε αλλά και την αποφασιστικότητά σας να περιμένετε.

Ταύρος
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Έχετε τόσα πολλά να κάνετε αυτή τη στιγμή που μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε σε ποιο πρέπει να δώσετε προτεραιότητα όταν τα περιθώρια στενεύουν. Ο γενικός κανόνας λέει ότι μαζεύετε πρώτα τα πιο ώριμα φρούτα. Τι θα σας δώσει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τώρα;

 Δίδυμοι
Κάρτα: Το δέκα των πεντάκτινων

Μια οικονομική νίκη πρόκειται να έρθει. Ένας χώρος ανάπτυξης, είτε στη δουλειά είτε στην αγάπη, μπορεί να εκδηλωθεί θέτοντας τα πόδια σας στο σταθερό έδαφος που χρειάζεστε. Η ανηφορική διαδρομή θα τελειώσει σύντομα.

Καρκίνος
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Όταν θέλετε να κάνετε έναν στόχο πραγματικότητα και δουλεύετε γι’ αυτό, αρχίζουν να εμφανίζονται καταπληκτικές ευκαιρίες. Ίσως να σας φαίνεται κατακλυσμιαία η σκέψη ότι είστε στη θέση που ελπίζατε να είστε αλλά που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε. Μην σαμποτάρετε την επιτυχία σας αμφιβάλλοντας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Ίσως χρειαστεί να αναπτυχθείτε για να μπείτε στον νέο ρόλο σας και αυτό είναι απολύτως κατανοητό.

Λέων
Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Το άτομο που μαθαίνει να έχει έλεγχο στα συναισθήματά του, να κρατά πίσω τα λόγια του όταν μπορεί να πληγώσουν (ακόμα και όταν είναι αληθινά) είναι πραγματικά προικισμένο. Το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή είναι να μάθετε πώς να ελέγχετε τη γλώσσα σας! Σήμερα, μπορεί να θέλετε πραγματικά να τα πείτε σε κάποιον όπως έχουν αλλά επιλέγετε να μην το κάνετε. Είστε ο ανώτερος άνθρωπος και γνωρίζετε ότι όταν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, το μήνυμα είναι καλύτερο να μην ακουστεί.

Παρθένος
Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Πολλοί άνθρωποι που επικοινωνούν διαφορετικές ιδέες, σχέδια και προθέσεις μπορούν να κάνουν ένα έργο πολύπλοκο. Προσέξτε τα μικτά σήματα κατά τη διαχείριση σημαντικών έργων που απαιτούν χρόνο και ακρίβεια. Πάρτε αυτό που χρειάζεστε γραπτώς και μην υποθέτετε ότι όλοι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Ζυγός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Οι καταστάσεις και οι περιστάσεις δεν είναι πάντοτε δίκαιες, αλλά αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ακούσετε, να δείξετε την φιλάνθρωπη πλευρά σας. Αυτό βγάζει στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά χαρακτηριστικά σας που αγαπούν οι άλλοι τόσο πολύ. Μπορεί να αισθανθείτε ότι είστε εκεί για να υποστηρίξετε και να μιλήσετε εκ μέρους των περιθωριακών. Μην αισθάνεστε ότι η φωνή σας είναι ακόμα πολύ μικρή για να έχει αντίκτυπο. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν όταν να κρατάτε το χέρι κάποιου και μιλάτε ακόμα και ψιθυριστά.

 Σκορπιός
Κάρτα: Η Δύναμη

Έχετε τεράστια δύναμη και αποφασιστικότητα στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να αισθανθήκατε ηττημένοι κάποια στιγμή, αλλά τώρα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις χωρίς να το βάλετε κάτω.

Τοξότης
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Αν σας ανήκει κάτι, το να ζητήσετε δεν είναι λάθος, είναι δικαίωμά σας. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ενοχές επειδή χρειάζεστε κάτι που είναι δικαιωματικά δικός σας. Φυσικά, είναι καλύτερο όταν οι άνθρωποι αναλαμβάνουν την ευθύνη και κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Αλλά μερικές φορές πρέπει να σηκώσετε το ανάστημά σας και απλά να πείτε «Αρκετά».

Αιγόκερως
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Μια χρυσή ευκαιρία εμφανίζεται για σας που μπορεί να φαίνεται πραγματικά τυχαία. Ίσως να μην πιστέψετε καν ότι βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ εάν ήρθε νωρίτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Μην αμφιβάλλετε για την τύχη σας και την εύνοια. Να είστε ευγνώμονες και αδράξτε την ευκαιρία!

Υδροχόος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Όταν έχετε τόσες πολλές ικανότητες και δεξιότητες, μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσετε μόνο σε ένα πράγμα για να βγάλετε χρήματα ή για να κάνετε καριέρα. Ρωτήστε σε τι πιστεύουν οι άλλοι ότι είστε καλύτεροι. Μην ντρέπεστε να ρωτήσετε. Όποια είναι τα τρία κορυφαία ταλέντα σας, δείτε αν σας βοηθούν να πάρετε μια ιδέα για το ποια καριέρα θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

Ιχθύες
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Το να σκέφτεστε κάτι ξανά και ξανά μπορεί να σας εξαντλήσει. Αντ’ αυτού, ακούστε απλώς την καρδιά σας και τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους. Έχετε μάθει το μάθημά σας. Έχετε δουλέψει σκληρά για τους στόχους σας. Μερικές φορές πρέπει απλά να παραμείνετε πιστοί σε ό,τι δουλεύει και να κάνετε μια αλλαγή επειδή η διαίσθησή σας σάς λέει ότι είναι η σωστή στιγμή.