Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Υπάρχει μια μόνιμη ανακατωσούρα στο μυαλό και την καρδιά σας. Η σχέση που έχετε δεν δείχνει να σας καταλαβαίνει, και να σας αποδίδει αυτά που έχετε ανάγκη. Πολλές οι προτάσεις που θα μπορούσαν να έρθουν από την πλευρά σας και να σας δώσουν λύσεις, αλλά και έναν αέρα ανανέωσης στο μεταξύ σας. Εσείς οι μόνοι του ζωδίου, λειτουργείστε περισσότερο με λογική και όχι τόσο με το ένστικτο. Θα έχετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε πάντα στα συναισθήματα σας υπερβολικά απλόχεροι, και αυτό τώρα δείχνει να έχει κουράσει αυτόν που έχετε δίπλα σας. Μπορεί εσείς να το κάνετε από την καλή σας τη διάθεση, αλλά η άλλη πλευρά ίσως και να πνίγεται. Σε λίγες ημέρες θα σας έρθει και υπό την μορφή παραπόνων και σχολίων. Πέραν τούτου, η εποχή σας υποστηρίζει και για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Επεξεργαστείτε περισσότερο αυτά τα στοιχεία και τις πληροφορίες που πέφτουν στα χέρια σας. Αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, που έχει χάσει την ισορροπία της. Αυτοί που έχουν κάνει τις προσπάθειες τους για επανασύνδεση, να περιμένουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες θετικές ανταποκρίσεις. Καλά και τα νέα για τους free του ζωδίου, που κάτι νέο και διαφορετικό θα τους προσεγγίσει προσεχώς.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι συναισθηματικές σας περιπέτειες είναι αδιέξοδες. Καλύτερα παραμείνετε μόνοι σας, και μην καταναλώνεστε με άτομα – καταστάσεις που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν. Αφιερώστε χρόνο και στον δικό σας εαυτό. Οι σχέσεις που έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, θα χρειαστεί να απομακρύνουν τους τρίτους που τυχόν να τους προκαλούν τριγμούς. Κινητικότητα θα υπάρξει… και σε υποθέσεις εκκρεμών διαζυγίων.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε και να πείτε αυτό που τόσο καιρό επεξεργάζεστε στο μυαλό σας. Δεν πειράζει αν κάποιοι ξεβολευτούν. Όσοι ταξιδέψουν για αναψυχή ή για επαγγελματικό σκοπό, πιθανόν στον προορισμό να βρουν κάποια παλιά τους ερωτική ιστορία. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε αυτούς που ψάχνουν με έντεχνο τρόπο, να ξαναπλησιάσουν κάποιο πρώην ταίρι τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Ζητάτε μια πίστωση χρόνου προκειμένου να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, και αυτές όμως μετά να μην έχουν περιθώρια για αλλαγές. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, με τον Ουρανό από τον Κριό, σας κάνουν και επιμένετε σε λεπτομέρειες που στο τώρα φαντάζουν μικρές, όμως για αργότερα θα είναι καθοριστικής σημασίας. Οι μοναχικοί, θα δεχτούν ερωτικές προσκλήσεις από τον φιλικό και κοινωνικό τους περίγυρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Το πρόσωπο σας είναι σκοτεινό, και για αυτό ευθύνεται και η ερωτική σας ζωή που δεν ταιριάζει σε αυτά που επιθυμείτε να ζήσετε. Οι μέρες μέχρι και την πανσέληνο στις 16/10 σας ευνοούν, για να μπορέσετε να συζητήσετε μέχρι να γίνουν αποδεκτοί οι όροι από όλες τις πλευρές. Οι δεσμοί που έχουν μείνει στον πάγο για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα τερματιστούν με κοινή συναίνεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Λειτουργείτε έντονα και χωρίς να πολυσκέφτεστε τις μετέπειτα συνέπειες, και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι κάποιος να πληγωθεί. Σίγουρα η Αφροδίτη σας κάνει παρορμητικούς και ευέξαπτους. Μην φθάνετε στα άκρα. Εσείς που το παίζετε σε πολλά ταμπλό, έχει έρθει η ώρα πια που πρέπει να πάρετε την απόφαση σας. Ποιος είναι ο άνθρωπος που απλά σας αγαπά, και ποιος που μόνο σας καλύπτει κάποιες περιστασιακές ανάγκες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Η ενέργεια σας είναι στα κατώτατα επίπεδα. Είστε ψυχικά κουρασμένοι και ίσως και λίγο απογοητευμένοι από την αισθηματική σας ζωή. Αυτό όμως δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Από τη νέα εβδομάδα, που ο Κρόνος με τις όψεις του θα σας υποστηρίξει, εσείς μπορείτε να προχωρήσετε σε λεκτικά ξεκαθαρίσματα. Μόνοι που επιμένουν σε κάτι από το παρελθόν, απλά χάνουν τον χρόνο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Διαφαίνονται εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Όλα πια έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο, και το μόνο που απομένει είναι οι αποφάσεις. Οι δεσμοί που έχουν ξεπεράσει τις παρελθούσες δυσκολίες, θα προχωρήσουν σε ένα επόμενο βήμα. Τρίτα πρόσωπα και πειρασμοί θα παραμεριστούν. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα δεχτούν πρόταση από νέο άτομο, που θα τους εκπλήξει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες. Αυτό που αποζητάτε πια, είναι να βρεθεί ένας κατάλληλος άνθρωπος που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι ασφάλεια και γαλήνη. Αυτό είναι ένα κοσμικό δώρο που θα δοθεί στους ελεύθερους, που έχουν πια βρει την ισορροπία και τα θέλω τους. Αυτοί που έχουν μπερδέψει και μια άλλη κατάσταση στην καθημερινότητα τους, ίσως να έχουν άσχημες – απροσδόκητες αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πάρτε αυτά που σας λένε πιο σοβαρά. Η σχέση σας μπάζει νερά και… ίσως όχι μόνο νερά. Κατά καιρούς το ταίρι σας δηλώνει για κάποια θέματα τη δυσαρέσκεια του, και εσείς πρέπει να έχετε τα αυτιά σας τεντωμένα. Εσείς που ψάχνετε την ευκαιρία για να βρείτε ένα παράθυρο ανοιχτό και να ξαναπλησιάσετε τους πρώην σας, ίσως και αυτό να γίνει με εύκολο τρόπο, καθώς και η άλλη πλευρά είναι θετική σε μια τέτοια ερωτική προσέγγιση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα