Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ένα δύσκολο διάστημα για εσάς που είστε μόνοι. Πολλές και οι προτάσεις που σας έχουν γίνει από κάποια παλιά σας γνωριμία, που όμως αποδέχεστε και εσείς στον ίδιο τον εαυτό σας ότι δεν σας πείθει πια. Οι μέρες μέσα στον αέρινο Ζυγό, δεν μπορούν να σας δεσμεύσουν πουθενά. Άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε μόνοι και μέχρι να βρεθεί κάτι που να σας γοητεύσει… και σίγουρα να μην ανήκει στο αμαρτωλό παρελθόν σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να παραμείνετε μέσα σε μια σχέση – ερωτικό συσχετισμό, αν τελικά εσείς για τους δικούς σας λόγους δεν το επιθυμείτε. Αυτό κοιτάξτε τώρα, που σας αποδίδει μεγάλη εύνοια ο Κυβερνήτης σας από τον Σκορπιό, να το εκμεταλλευτείτε και να πείτε αυτά που θέλετε και χωρίς να κομπιάζετε. Μια ζωή την έχετε, άρα μην καθυστερείτε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε… ακόμη και μόνοι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Είστε σε μια υπερδραστηριότητα, που σας κάνει αισθάνεστε ανανεωμένοι και ζωντανοί. Αυτό το έχει παρατηρήσει και το ταίρι σας, που το κάνετε και αισθάνεται ασφάλεια και γαλήνη. Μόνοι και χωρισμένοι, μέχρι την Πανσέληνο του Οκτωβρίου στις 16 θα έχουν ξεκινήσει μια καινούργια σχέση, που με τα παρόντα αστρολογικά γεγονότα και μεγάλη εύνοια από τον Ερμή, θα εξελιχτεί με δυνατή αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Είσαστε σκληροί στην ομιλία και στις δράσεις σας, μέσα στην αισθηματική σχέση που διατηρείτε. Πολλά τα γεγονότα που έχουν προκύψει, και αισθάνεστε ότι τα παλεύετε μόνοι σας. Ίσως να είναι και έτσι. Σίγουρα δεν είναι δίκαιο. Μετά τη νέα σελήνη στη 1/10, μιλήστε με τον άνθρωπο σας και δείτε ποια είναι τα κοινά σημεία αναφοράς… έτσι ώστε να κάνετε ένα restart στην σχέση σας. Καλές και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Αν τελικά ο ερωτικός δεσμός που έχετε, δρα ανασταλτικά πάνω στην υπόλοιπη ζωής σας… θα πρέπει και εσείς να πάρετε τα μέτρα σας. Οι καταστάσεις που ζείτε, πια δεν σας εκφράζουν και αποκλίνουν πολύ από όλα αυτά που εκφράζει η αγάπη. Αυτοί που παλεύουν να κρατήσουν σχέσεις και γάμους με όποιο κόστος, ας αναλογιστούν τι κέρδος και τι ζημιά έχουν μέσα από όλη αυτή την διαδικασία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι συγκρούσεις και τα υπερβολικά λόγια δεν είναι για εσάς. Μπορείτε να περάσετε τις λογικές σας θέσεις και αυτά που επιθυμείτε. Τώρα που ο πλανήτης της Αγάπης είναι σε ευνοϊκό επίπεδο, διαλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν και παρουσιάστε τα. Όσοι έχουν προγραμματίσει ταξίδι για να ειδωθούν με το ταίρι τους, θα έχουν ευχάριστες ανακοινώσεις που θα τους χαροποιήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είναι η εποχή που ράβετε και ξηλώνετε. Δεν σας αντιστέκεται κανείς. Σε αυτό το μοτίβο, αν κινηθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα καταφέρετε με ευκολία να κερδίσετε και εκείνον το δύσκολο τύπο που σας ενδιαφέρει. Οι σχέσεις που είχαν διαταράξει τις ισορροπίες τους, θα μπορέσουν και πάλι μέσω ώριμου διαλόγου να έρθουν στο αρχικό μονοπάτι της αγάπης και την αλληλοκατανόησης.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η εκφραστικότητα και η δημιουργικότητα σας αυτή την περίοδο είναι στο απόγειο, και με την αναμονή σε τρεις εβδομάδες να σας επισκεφτεί και ο Ήλιος. Μέσα σε αυτό το θετικό κλίμα, μπορείτε και πάρετε και τις αποφάσεις σας με τον άνθρωπο σας για κάτι περισσότερο, και πριν ακόμη βγει ο χρόνος αυτός. Μέχρι και οι αδέσμευτοι και εργένηδες, θα βρουν κάποιον να τους δίνει χαρά και αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Δεν είστε εσείς για τα λίγα και τα καθημερινά. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την καλή αστρολογική περίοδο, και να δώσετε μια παραπάνω πνοή σε όλα αυτά που σας περιβάλλουν. Σε αισθηματικό επίπεδο μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, καθώς έχετε καταφέρει και έχετε κατακτήσει την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχετε και κάποια ευχάριστη έκπληξη, που θα σας απογειώσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Συμμετέχετε στα πάντα, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί και αισιόδοξοι. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όλα πλέον λειτουργούν με την δική σας επιθυμία και ρυθμούς. Να είστε σε μια αφύπνιση, καθώς την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα θα σας επισκεφτεί η θα επικοινωνήσει άμεσα μια παλιά σας ιστορία, προκειμένου να σας κάνει νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σκεφτείτε και απαντήστε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Αυξάνεται η γοητεία σας και σας κάνει το επίκεντρο της αγάπης για πολύ νέο κόσμο. Μέσα σε όλους αυτούς, υπάρχει και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, που θα σας εξομολογηθεί έρωτα και θα σας γίνει πρόταση για σχέση. Πριν δώσετε κάποια ενθουσιώδη απάντηση, σκεφτείτε τις τυχόν παρενέργειες… αν υπάρχουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε ατίθασοι και αντιδραστικοί αυτή την εποχή. Ίσως τελικά αυτό που ζείτε, να μην αντικατοπτρίζει αυτά που ζητάτε από την ερωτική και την αισθηματική σας ζωή. Είναι στο χέρι σας να κάνετε άμεσα τις πρακτικές αλλαγές. Ακόμη και αν αυτό είναι να μείνετε μόνοι σας, από τοξικές σχέσεις που σας οδηγούν συνεχώς σε ένα αδιέξοδο. Πολλά τα κέρδη από δουλειά και επιχειρηματικές δράσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς