Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η φυσική σας τάση να τσακώνεστε με τους πάντες για τα πάντα και για τον οποιοδήποτε λόγο, μέχρι την πανσέληνο του Ιουλίου ίσως και να γιγαντωθεί. Περιορίστε τις υπερβολές και ιδίως εσείς που είστε σε νέα γνωριμία- σχέση. Οι Κριοί που έχουν στο άμεσο πρόγραμμα τους ένα ταξίδι, για να δουν τον άνθρωπο τους, ίσως να αντιμετωπίσουν μέχρι τότε κάποιες μικρές δυσκολίες στην μεταξύ τους επικοινωνία… που όμως θα είναι ξεπεράσιμες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Πολλά αυτά που σας διαφεύγουν τελικά. Είναι κρίσιμες οι μέρες για τις καθοριστικές αποφάσεις μέσα στα ζευγάρια των Ταύρων που έχουν περάσει από πολλούς κυματισμούς προδοσίας, αδιαφορίας και πάγωμα συναισθημάτων. Κάθε σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους οι ελεύθεροι θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία, και το σίγουρο είναί ότι τι άτομο που υπάρχει στο στόχαστρο τους, θα το κατακτήσουν. Όλα σας ευνοούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Μπερδεμένοι είστε αυτό το διάστημα. Πολλές οι καινούργιες προσωπικότητες που έχουν μπει στην ζωή σας και το μόνο που θέλετε, είναι πια να επιλέξετε, να βρείτε κάποιον που μπορείτε να κάνετε ουσιαστική σχέση και όχι απλά να περάσετε ένα ακόμη ευχάριστο Καλοκαίρι. Αυτοί που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για να φύγουν από προβληματικούς δεσμούς, μπορεί στο τώρα να πληγωθούν, όμως μακροπρόθεσμα θα το έχουν σαν όφελος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Τρέξτε να προλάβετε τις καταστάσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι πλανητικές όψεις είναι μοιραία θετικές πάνω στο ζώδιο σας, κάτι που σας προσφέρει λύσεις – ευκαιρίες, και οικονομική άνεση. Όλος ο υπόλοιπος Ιούλιος είναι ιδανικός για να καταστρώσετε αναλυτικά τα πλάνα σας. Ακόμη και αυτοί που επιθυμούν να επανασυνδεθούν, θα το καταφέρουν άμεσα και με σχετικά εύκολο τρόπο. Σας έρχονται ευχάριστες ειδήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Όλοι σας λένε ότι τι τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γίνει πιο νευρικοί και απόμακροι. Σίγουρα όπως και εσείς γνωρίζετε το πρόβλημα έχει την πηγή του στις δυσκολίες που περνάτε στην προσωπική σας ζωή. Αυτό όμως σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θέστε τους όρους και τα χρονικά σας όρια και αφήστε τον σύντροφο σας, να κάνει τις σχετικές διορθωτικές δράσεις για το μεταξύ σας. Σίγουρα όλα είναι σε καλό δρόμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ο μοναδικός σκοπός που υπάρχει αυτήν την περίοδο στην καρδιά και το μυαλό σας είναι να βρείτε τις ισορροπίες με τον σύντροφο σας. Αυτό υπάρχει και στις προθέσεις της άλλης πλευράς. Οι μέρες είναι καλές για συζητήσεις και για παραπάνω δεσμεύσεις. Επίσης, υπάρχει και θερμή υποστήριξη από τον εργασιακό – οικονομικό σας τομέα, που μπορεί να σας βοηθήσει στις γενικότερες επιδιώξεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η απόφαση που έχουν πάρει οι περισσότεροι Ζυγοί αυτήν την περίοδο, είναι να μείνουν τελείως μόνοι και μακριά από σχέσεις και άτομα που μόνο σας προκαλούν και σας εκνευρίζουν. Ο απώτερος σκοπός σας είναι να βρεθεί μια προσωπικότητα, που μπορεί να σας κρατήσει με ασφάλεια και μονιμότητα. Αυτοί που είναι εν αναμονή να δουν κάποιο νέο πρόσωπο, ίσως και να απογοητευτούν σε κάποια τετ – α – τετ επαφή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Αυτή η εποχή και μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες στην αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτά που έχετε ανάγκη και να βρείτε τους κοινούς τρόπους για να τα αποκτήσετε. Οι Σκορπιοί, που έχουν παράλληλους δρόμους με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις μέχρι τις αρχές του Αυγούστου. Πάντως οι όψεις Ερμή και Άρη, σας δείχνουν και την εναλλακτική πόρτα της εξόδου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Απρόσμενες ευκαιρίες θα υπάρξουν για όλους τους Τοξότες, που θέλουν να απεμπλακούν από ιστορίες του παρελθόντος που πάνε και έρχονται στο παρόν, και χωρίς ουσιαστικά να προσθέτουν κάτι καινούργιο, θα το κάνουν και χωρίς να αφήνουν και άλλα περιθώρια για να υπάρξουν επιστροφές. Όσο θα παραμείνει ο Κρόνος επάνω σας εσείς θα καταφέρετε να θεραπεύσετε την καρδιά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ. Σχέσεις, συναισθήματα, καταστάσεις και επιθυμίες έχουν τροποποιηθεί. Μιλήστε τώρα – άμεσα με τον άνθρωπο σας και πάρτε τις αποφάσεις σας για τα επόμενα βήματα και σχεδιάστε το μέλλον σας. Αυτοί που είναι μόνοι τους και κρατάνε μια κρυφή ελπίδα στην ψυχή τους για επιστροφή κάποιου παλιού έρωτα, ίσως και να χρειαστεί τελικά να προχωρήσουν σε κάτι νέο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Έχετε μια διαφορετική οπτική από όλους τους άλλους γύρω σας, και αυτήν πρέπει να κρατήσετε. Αν τελικά κάτι και κάποιος δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε σιωπηλά. Όσοι ψάχνουν για εισιτήριο για διακοπές, ας περιμένουν λίγο ακόμη, καθώς μια επιστροφή του παρελθόντος θα σας καθυστερήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Ζητάτε την ελευθερία σας από υποθέσεις που πια δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Αυτό θα το κάνετε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακόμη και όσοι είναι μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις και πια πρακτικά αντιλαμβάνονται ότι τα συναισθήματα έχουν ξεφουσκώσει, θα πάρουν την πρωτοβουλία του να ψάξουν να βρουν το τι πραγματικά φταίει. Διακοπές και αναψυχή για όλους του άλλους, που θέλουν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με νέες εμπειρίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος