Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Έχετε αφήσει να ξεχαστούν πολλά θέματα, που ακουμπούν αισθήματα αλλά και οικονομικά. Από την ώρα που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Λέοντα αυτά όλα θα έρθουν στην επιφάνεια με την λογική του να λυθούν μόνιμα. Μια παραπάνω προσοχή σε αυτούς που είναι ήδη σε σοβαρή σχέση, για τυχόν ανέλπιστες επισκέψεις από αμαρτωλές γνωριμίες του παρελθόντος. Κρατήστε επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε πολλά ζητήματα να τακτοποιήσετε και αυτό πρέπει να κάνετε στο τώρα. Ξεκινήστε από την αρχή και μιλήστε σε όλους και για όλα! Αυτοί που ταλαιπωρούνται μήνες ίσως και χρόνια, με προβληματικές καταστάσεις θα πάρουν την απόφαση να τις τερματίσουν. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα από σήμερα και μέχρι τις 23 – 07, σας ανεβάζουν την καλή ψυχολογία και σας κάνουν το επίκεντρο, για νέες και υγιείς γνωριμίες, που θα σας γνέψουν ερωτικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Το διάστημα αυτό ίσως και να αισθάνεστε μπλεγμένοι. Πολλά τα διλήμματα στο μυαλό σας που ακουμπάνε το παρελθόν και αυτά που ζήσατε τότε. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει και στο τώρα που όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε βήματα μπροστά και πιο σταθερά. Αυτοί που έχουν μπλεξίματα με δύο και παραπάνω καταστάσεις ερωτικές, θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις και ατυχείς συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε απλά ακαταμάχητοι. Όλα και όλοι σας κοιτούν, ακόμη και από το παρελθόν σας. Είναι μια περίοδος μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, που μπορείτε και πάλι να πάρετε τον έλεγχο της αισθηματικής σας ζωής, και να διορθώσετε οτιδήποτε χρειάζεται βελτίωση. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύζυγοι – σύντροφοι, είναι σε καλά πορεία, και μέσω κοινών και διπλωματικών υποχωρήσεων, θα είναι και πάλι μαζί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αισθάνεστε ότι μέρα με την ημέρα, έχετε και λιγότερη διάθεση και κέφι για να κρατηθείτε μέσα σε σχέσεις, που πια δεν σας εκφράζουν. Προφανώς, αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα συναισθήματα και από τις δύο μεριές, έχουν εξασθενίσει ή έχει βρεθεί κάποιος καινούργιος πειρασμός. Όπως και να έχουν για εσάς τους Βασιλιάδες τα πράματα, μην αφήσετε τον καιρό να περνάει, και το χάσμα να μεγαλώσει. Πράξτε λυτρωτικά και αποφασιστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η ρέντα σας είναι ασταμάτητη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να καταφέρετε και τον πιο δύσκολο σκοπό σας. Οι Παρθένοι που έχουν μείνει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα βρεθούν μέσα σε νέες παρέες, που όλο και κάτι θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Για τους τολμηρούς του δύσκολου αυτού ζωδίου, που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, ή μέσα από έναν υπολογιστή, θα το ξανασκεφτούν. Δεν ανήκετε στα ρομαντικά ζώδια που μπορείτε να τρέφεστε μόνο με λόγια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η ασταμάτητη αποφασιστικότητα σας είναι και αυτή που θα σας κάνει πια να ξεχωρίσετε, ποιο είναι εκείνο το άτομο που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς. Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο στις 20 – 07, σας ενισχύουν στις αποφάσεις σας. Αυτοί που έχουν μπλεξίματα και σε χώρους εργασίας, θα πρέπει να επισπεύσουν καθώς μάτια και κριτικές, θα φανερωθούν, και θα τους φέρουν σε δύσκολη – αμήχανη θέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότη

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε στη κόψη του ξυραφιού. Όλα και όλοι κάτι περιμένουν από εσάς. Οι αισθηματικές σας αποφάσεις, είναι ολοκληρωμένες. Δεν αφορούν μεσοβέζικες λύσεις, αλλά μόνο την επανασύνδεση ή τον χωρισμό. Αυτοί που δηλώνουν αμετανόητοι εργένηδες, είναι και αυτοί που μέσα στην αναψυχή των φετινών διακοπών τους, θα βρουν και το έτερον τους ήμισυ. Υπάρχουν πολλά ακόμη καλά που θα σας προσφερθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Δεν είστε και από τα ζώδια που κάποιος μπορεί να τα δελεάσει εύκολα με λόγια και ρομαντισμούς. Έχετε πολλές καλές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης επάνω σας, και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, άρα κάντε κάτι περισσότερο, στον αισθηματικό σας τομέα. Έχετε τις ευκαιρίες για να καταφέρετε και μια επανασύνδεση σε άμεσους χρόνους. Επίσης, μεγάλη οικονομική υποστήριξη, θα σας λύσει τα χέρια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Απορείτε και εσείς οι ίδιοι πως έχετε χάσει τόσο καιρό με το να μένετε μόνοι σας. Έχετε ισχυρή αστρολογική υποστήριξη και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε και το κατάλληλο ταίρι για εσάς. Αυτό δεν ανήκει στο παρελθόν σας! Αυτοί που έχουν οργανώσει διακοπές με άτομο που είναι νέο στην ερωτική τους ζωή, ίσως και να μην λάβουν αυτό που ονειρεύονται ή τους έχουν υποσχεθεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Προσωπικά ζητήματα είναι στις προτεραιότητες σας. Αυτό θα πρέπει να μην το αφήσετε να κουκουλώσει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Πριν φύγετε για τις διακοπές σας, θα έχετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Όσοι είναι σε σκέψεις για να κάνουν τελικά μια γνωριμία τύπου social media, ίσως και να το ξανασκεφτούν. Είσαστε από τα ζώδια που επιθυμούν να έχουν κάτι χειροπιαστό στην προσωπική τους ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Έχετε πάρει την τελική σας απόφαση, και αυτό είναι κάτι που θα το ανακοινώσετε προσεχώς. Δεν είστε πια διαθέσιμοι για να δέχεστε τα ολίγα που σας προσφέρουν. Έχετε ήδη κάνει τις οπισθοχωρήσεις σας, έχετε ήδη δώσει τις σχετικές πιστώσεις χρόνου, άρα κάτι πρέπει να εισπράξετε και εσείς. Αυτοί που είναι μόνοι, ας μην αγωνιούν, κάτι έρχεται που θα τους ταράξει την ησυχία. Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη φορά, σας έχει ευχάριστες εκπλήξεις που ίσως γίνουν και καρμικές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων