Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Οι στιγμές που ζείτε αυτό το χρονικό διάστημα είναι απλά επικές. Όλοι και όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Ακόμη και άτομα, που κάποτε σας είχαν απαρνηθεί, τώρα και όλον τον Ιούλιο θα σας προσεγγίσουν με απώτερο σκοπό την δεύτερη –Τρίτη κτλ ευκαιρία. Μέσα σε όλα αυτά δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, οι ασυνεννοησίες και ότι μπορεί να εμπεριέχεται σε τέτοιες καταστάσεις. Γενικά εσείς, κρατήστε χαμηλό προφίλ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο για να φέρετε και πάλι την ισορροπία μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας αποπροσανατολίζει και σας δυσαρεστεί. Αύριο ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα λόγου που μπορεί να βοηθήσει στις ημιτελείς καταστάσεις. Αναρωτηθείτε τι επιθυμείτε τελικά να συντελείτε στην αισθηματική σας ζωή και πράξτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Κινηθείτε άμεσα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Φεύγει και ο τελευταίος πλανήτης από πάνω σας. Αυτό μπορεί να είναι και καλό εν τέλει καθώς τώρα μπορείτε, να σκεφτείτε πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά. Οι Δίδυμοι που ζουν άβολες συναισθηματικές καταστάσεις, με τρίτες δεσμεύσεις στην μέση, χιλιομετρική απόσταση – εξωτερικό, εκκρεμή διαζύγια, θα κάνουν την κίνηση ματ και θα φύγουν, με την οριστική απόφαση να μην αφήσουν περιθώρια για πισωγύρισμα και περαιτέρω διαπραγματεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την τόσο σημαντική χρονική περίοδο Καρκίνοι, είναι να μείνετε ακίνητοι. Έντονα τα αστρολογικά φαινόμενα, πάνω σας, που μπορούν να σας σπρώξουν σε μεγάλα και μόνιμα λάθη. Αν ανήκετε στους μπλεγμένους σε πολλές ερωτικές ιστορίες, προσπαθήστε να δείτε αν τελικά αυτό σας προσφέρει κάτι σημαντικό, ή απλά μόνο ρισκάρετε υπερβολικά. Δεν είναι κάτι που σας ταιριάζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Απασχολείτε το μυαλό σας με τα προβλήματα όλων των τρίτων και το μόνο σίγουρο, είναι ότι έχετε αφήσει τα δικά σας στην χαμηλότερη θέση της ιεραρχίας σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή, που έχει κατιούσα πορεία. Αυτό θα το καταλάβετε, μετά την νέα σελήνη του Ιουλίου, που ο σύντροφος – σύζυγος σας, θα σας στρέψει βέλη, για αδιαφορία και παρατεταμένη απουσία. Ίσως πρέπει από τώρα να κάνετε τις αλλαγές σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Σίγουρα θα έχετε προσεχώς ενδιαφέρουσες γνωριμίες, εσείς οι αδέσμευτοι, που θα γεμίσουν την καρδιά σας και πάλι με την ελπίδα, του έρωτα και ενός σωστού και ποιοτικού συντρόφου. Από τις 05 -07 και μετά, αυτό θα δώσει την ευκαιρία και στους χωρισμένους – τσακωμένους, μέσα σε ερωτικές σχέσεις, να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους και να προσπαθήσουν, να σώσουν αυτό που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η λογική επιβάλλεται αυτές τις ημέρες. Ο Ερμής δίπλα στον κυβερνήτη σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε με πια πιο αντικειμενική ματιά, όλα αυτά που συμβαίνουν, στην οικογένεια σας, στις συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι είναι στα πλάνα του να ταξιδέψουν, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις που θα ξεπεραστούν με νηφαλιότητα. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι, θα έχει πολλές εκπλήξεις για όλους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το προσφιλές σας σπορ – χόμπι του ερωτικού κυνηγιού, θα ανασταλεί από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Αιτία…. μια παλιά σας γνωριμία – έρωτας θα εμφανιστεί, και θα σας διεκδικήσει και μέχρι να σας πείσει για τις αλλαγές που έχουν γίνει σε πρακτικό επίπεδο. Αυτό θα πρέπει, αν βέβαια σας ενδιαφέρει, να το ψάξετε σε βάθος. Οι πρώτες εντυπώσεις, είναι πάντα και οι πιο καθοριστικές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι –Νο 17
Όσο προχωράει το Καλοκαίρι, τόσο και εσείς αισθάνεστε μια παραπάνω ψυχολογική αισιοδοξία για την προσωπική σας ζωή, που μετά από τόσο κόπο και χρόνο, που έχετε επενδύσει, τώρα ικανοποιεί πλήρως τα όνειρα σας. Οι Τοξότες που θρέφουν ακόμη ελπίδες για επανασύνδεση με το παρελθόν, ίσως και να χρειαστεί να περιμένουν ακόμη. Φυσικά, μέχρι τότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, σε καινούργιες προτάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Μετράτε σαν τους φαντάρους τις ημέρες, για να φύγετε για διακοπές. Αυτό είναι αποτέλεσμα της άσχημης ψυχολογικής σας καταστάσεις που έχει την αρχή της, στην αισθηματική σας ζωή. Αν έχει όμως ολοκληρωθεί ένα κύκλος ζωής, που περιλαμβάνει χωρισμό, τότε το πιο σημαντικό που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουράσετε το μυαλό και την καρδιά σας. Το Φθινόπωρο θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είσαστε ένα βήμα πριν τα παρατήσετε όλα και όλους. Είσαστε σε μια ασφυκτική πίεση , εδώ και μήνες, και το μόνο που θέλετε είναι να μην λύνετε άλλα προβλήματα, που προσεχώς είναι και πάλι όρθια μπροστά σας. Αυτό έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, που έχει πάρει πια πορεία προς τον τερματισμό. Εξηγήσετε για μια τελευταία φορά τις θέσεις σας, και απομακρυνθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη –Νο 08
Είστε οι τυχεροί των αστρολογικών δράσεων Ερμή και Αφροδίτης. Είναι ιδανικές οι μέρες, για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, είτε αυτό είναι μακροχρόνια σχέση, είτε αυτό είναι φρέσκος έρωτας. Προγράμματα για Καλοκαιρινές διακοπές, οριστικοποίηση δεσμεύσεων από την νέα σεζόν αλλά και αλλαγή εργασίας, θα σας απασχολήσουν προσεχώς ευχάριστα. Σε όλα αυτά θα διαπιστώσετε, την υποστήριξη από το ταίρι σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος