Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 08
Σας έρχονται μεγάλες αλλαγές και αυτό είναι κάτι που το ζητούσατε εδώ και καιρό. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, είναι στη καλύτερη μοίρα του Σκορπιού, άρα μπορείτε να μιλήσετε χωρίς να ανησυχείτε. Αυτοί που σκέφτονται να πλησιάσουν άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο, ίσως να μην έχουν την τύχη και την θετική ανταπόκριση, που αναμένουν. Επικεντρωθείτε σε κάτι που να σας ταιριάζει και να είναι και συμβατό με την τωρινή σας κατάσταση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Πολεμάτε μόνοι σας για να κρατήσετε τον δεσμό σας σε μια ισορροπία. Οι μέρες που έχετε στην διάθεση σας είναι μόνο 3. Η Αφροδίτη σας αφήνει να δείτε πια, με πιο καθαρή ματιά, αν αυτοί που υπάρχουν δίπλα σας, στην καρδιά σας, στη ζωή σας γενικότερα, είναι και αυτοί που τελικά σας ταιριάζουν. Η πολυκοσμία δεν σας αρέσει, άρα εσείς που έχετε ερωτικά μπλεξίματα, καλύτερα κάντε τους απολογισμούς σας και δράστε ανάλογα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δημιουργούνται πολλά επικοινωνιακά κενά. Για τους δικούς σας λόγους δεν έχετε εκφράσει ακόμη την ειλικρινή σας απάντηση, στον άνθρωπο σας, για το τι επιθυμείτε να συμβεί το επόμενο διάστημα. Ο Ερμής πάνω σας, έχει επιφέρει πολλές ανακατατάξεις μέσα στην καρδιά σας, και αυτό σας δίνει μια πιο ξεκάθαρη ματιά, για το ποιον έχετε τελικά δίπλα σας. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει σε όλα αυτά τα αισθηματικά ζητήματα. Ενεργοποιηθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Έχετε πολλά να πείτε και ίσως και όχι με τον πιο κομψό τρόπο. Συγκρατηθείτε καθώς οι όψεις της Σελήνης και του Άρη, σας δημιουργούν μια παραπάνω ένταση λόγου. Ζυγίστε όλα αυτά που έχουν γίνει και μην χαλάτε την εικόνα σας. Οι μέρες μέχρι τις 19-06, θα βοηθήσουν και τα χωρισμένα ζευγάρια να μιλήσουν και να λύσουν τις επικοινωνιακές τους διαφορές. Οι μόνοι, ας κοιτάξου καλύτερα και περισσότερο τα εργασιακά τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία και τα οικονομικά σας, σαφώς και κρατήστε το μακριά, από τα περίπλοκα αισθηματικά σας. Ο τομέας των επαγγελματικών σας είναι στην καλύτερη του φάση. Αν μέσα από εκεί υπάρχει κάποια προσωπικότητα που σας γοητεύει, καλό θα ήταν μέσα στο μυαλό σας να φιλτράρετε τα θετικά και τα πλην. Σίγουρα η εμπειρία σας, λέει ότι τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Αν κρίνετε εσείς απαραίτητο να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, τότε απλά κάντε το. Παλεύετε για να βάλετε μια σειρά στα αισθήματα σας, του τότε, αλλά και του τώρα. Αυτοί οι Παρθένοι που ετοιμάζονται για δεσμεύσεις μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι απολύτως σίγουροι, για το πρόσωπο με το οποίο συμπορεύονται. Είσαστε από τα ζώδια που πείθονται εύκολα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε κάτω από ασφυκτική πίεση στην αισθηματική σας ζωή. Όλος ο μήνας του Ιουνίου, είναι καταλυτικός στις τελικές σας αποφάσεις. Αν έχετε πάρει την τελική σας απόφαση, – χωρισμός / ευκαιρία, τότε ανακοινώστε την. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας και την Σελήνης, σας τοποθετούν μπροστά στην αλήθεια, και σας καλούν να προστατέψετε τον εαυτό σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, είστε πολύ καλύτερα μέσα στον δεσμό σας. Οι λεκτικές εντάσεις και οι απομακρύνσεις έχουν τελειώσει. Αυτό που έχει απομείνει είναι αυτός που τελικά μπορείτε να εμπιστευτείτε για να περάσετε μαζί και καλά το Καλοκαίρι σας. Αυτοί οι Σκορπιοί που έχουν εντοπίσει κάτι καινούργιο, θα πρέπει να το ψάξουν πιο βαθιά. Ίσως και να δείτε πράματα που δεν θα σας αρέσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Προτιμήστε τα μικρά και σταθερά βήματα στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι η εποχή για να κάνετε πειράματα και με εσάς και με τα αισθήματα των άλλων. Μια μικρή αναταραχή θα περάσουν οι Τοξότες, του τρίτου δεκαημέρου, καθώς άτομο που ανήκει στο ξεχασμένο τους παρελθόν, θα τους θυμηθεί, με μια πιο επιθετική επικοινωνιακή πολιτική, με απώτερο σκοπό την επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Οι αργοί σας ρυθμοί, ίσως και να δώσουν μια νότα σταθερότητας μέσα στην σχέση και τον γάμο σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κάνουν και όσοι στην καρδιά τους δύο αγάπες. Σίγουρα ο μήνας των Διδύμων, δεν είναι και ο καλύτερος για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, αλλά αμέσως μετά…. μην το αμελήσετε. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, για να αποκαλυφτούν τα δικά σας μυστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Περιπέτεια και σεξ είναι οι καταστάσεις που σας περικυκλώνουν αυτήν την εποχή. Δεν έχετε καμία διάθεση για να μπείτε σε μια σοβαρή και μόνιμη σχέση, σχεδόν οι πλειοψηφία των Υδροχόων. Είναι πολλά και δύσκολα αυτά που έχετε περάσει και εσείς και η καρδιά σας, και σίγουρα τώρα κάνετε ότι μπορείτε, για να σας προφυλάξετε. Αυτό πάντως το Καλοκαίρι, σας επιφυλάσσει πολλούς πειρασμούς και νέους έρωτες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε βήματα πίσω στην έντονη προσωπικότητα σας, τότε μην ζητάτε και από το ταίρι σας να κάνει κάτι ανάλογο. Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να το δουλέψετε, στο τετραπέρατο μυαλό σας, τις ερχόμενες ημέρες. Αυτό που είναι μόνοι, και επιθυμούν να παραμείνουν έτσι, να είναι επιφυλακτικοί, με προτάσεις που θα τους έρθουν από τον φιλικό τους κύκλο. Δεν είστε οπαδοί, των ερωτοφιλιών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος