Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, δεν θα έχουν μεγάλη ακόμη διάρκεια. Μπορεί να έχετε ανταλλάξει πολλές και δύσκολες κουβέντες με τον άνθρωπο σας, αλά δεν έχει πια καμία σημασία. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα δείτε από την πλευρά του, δράσεις και λόγια που θα σας φέρουν και πάλι στην ερωτική σας ισορροπία. Σε δεύτερο τόνο, ρίξτε παραπάνω την προσοχή σας, στα οικονομικά που τείνουν να σας καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος : Οι Εραστές – Νο 06
Υπάρχει ένας έκδηλος εκνευρισμός μέσα στον δεσμό σας, και αυτό είναι κάτι που έχει ξεκινήσει από λάθη που έχουν γίνει, από την πλευρά του ανθρώπου σας. Σίγουρα, είναι μια ακόμη φορά, που εσείς και οι σωστοί και υγιείς διπλωματικοί σας τρόποι, θα σώσουν την κατάσταση. Είστε παιδί της Αφροδίτης και σίγουρα πάντα, θα έχετε στο κάρμα σας, την επανένωση των αισθημάτων.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Το μυαλό σας έχει πλάσει όλα τα σενάρια, και τα περισσότερα θα γίνουν λοιπόν, πραγματικότητα. Εσείς που ακόμη αναμένετε κάποιον από το παρελθόν, να σας εμφανιστεί με δική του πρωτοβουλία, θα το κάνει μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουνίου, και θα σας κάνει προτάσεις, για κοινή ζωή – πορεία. Οι κρυφοί έρωτες θα αναδειχτούν και θα λύσουν τα ταίρια, από αυτήν την περιπέτεια. Οικονομική άνεση για τους περισσότερους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος : Το Άρμα – Νο 07
Όλα τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης που έχετε, τα έχετε ζυγίσει και το μόνο που περιμένετε, είναι να ακούσετε και τις προτάσεις από τον άνθρωπο σας. Να είστε έτοιμοι, για αποκαλύψεις που θα σας ευχαριστήσουν πολύ. Μέχρι την αλλαγή του ζωδίου στις 21/06, η πλειοψηφία του ζωδίου, θα έχει περάσει σε σκέψεις και δράσεις, που θα δηλώνουν άμεσες δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Εσείς δεν έχετε καλό και δύσκολο τρόπο. Αυτά που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, θα τα πείτε και χωρίς να φοβάστε κανέναν. Ο άνθρωπος σας, αυτό σας το αναγνωρίζει, και μέσα στο πρώτο 15μερο του Ιουνίου, θα σας μιλήσει, για την οριστική του αποδέσμευση από το παρελθόν. Είσαστε οι τυχεροί του Καλοκαιριού, που θα δείτε όλες τις ευχές σας να πραγματοποιούνται. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα προκύψουν… ξαφνικά!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε κάτω από μια πολιορκία, από τουλάχιστον 2 άτομα, που ζητούν να έχουν την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Δώστε λίγο χρόνο λοιπόν, στο μυαλό και την καρδιά σας, για να δείτε ποιος σας ταιριάζει περισσότερο. Μην εκπλαγείτε να την πόρτα σας, την χτυπήσει και το παρελθόν. Αυτοί που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις, στο μεταξύ τους, μέσα στον Ιούνιο, θα καταφέρουν να συναντηθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός : Ο Κόσμος – Νο 21
Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, μέσα στο μυαλό σας. Δεν βλέπετε να υπάρχει η εξέλιξη που επιθυμείτε, μέσα στην σχέση σας, και ίσως και κάποιες φορές, ένα ταίρι, χαμένο και αδιάφορο. Να μην ανησυχείτε, φάση είναι και θα ξεπεραστεί. Τα αστρολογικά, από την πρώτη ημέρα του νέου μήνα, θα σας υποστηρίξουν σαν ζώδιο, και αυτός που σας “παιδεύει”, θα έρθει και πάλι στην αγκαλιά σας… και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, που καλείστε με τον άνθρωπο σας, να πάρετε αποφάσεις, που θα χαρακτηρίσουν το Καλοκαίρι σας. Για αρχή, αφήστε μακριά τους τρίτους και τις απόψεις τους. Υπάρχουν λοιπόν, οι συναισθηματικές βάσεις, για να προχωρήσετε άμεσα σε κάτι περισσότερο. Ακόμη και εκκρεμείς υποθέσεις, από το παρελθόν, που σας σταματούν, και αυτές θα φύγουν από τον δρόμο …και των δύο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης : Ο Ήλιος – Νο 19
Με τόσα που έχετε περάσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύμπαν σας χρωστάει μεγάλες χάρες. Από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα έχετε απρόσμενες επισκέψεις – επικοινωνίες από το παρελθόν, και έναν μεγάλο σας έρωτα, που ποτέ δεν σας ξεπέρασε. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε και αυτά που θα σας προταθούν. Στον δρόμο σας, χρήμα αλλά και νέα πρόσωπα που θα σας “φτιάξουν”!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως : Η Σελήνη – Νο 18
Αφήστε λοιπόν πίσω σας, όλα αυτά που έγιναν. Το Καλοκαίρι έρχεται φορτωμένο για το ζώδιο σας με χαρές, χρήμα και ερωτικές επιθυμίες που… απλά θα ολοκληρωθούν. Κάποια πώληση – παλιά χρήματα – κληρονομία – νομική υπόθεση, έρχεται να σας λύσει τα χέρια. Το άτομο που κρατά την καρδιά σας, θα σας μιλήσει ανοιχτά, θα κάνει πράξει τις υποσχέσεις του, και είναι πια θέμα, λίγου χρόνου, εσείς θα αισθανθείτε και δικαιωμένοι.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Υδροχόος : Το Αστέρι – Νο 17
Αυτά που κάνετε, έχουν ‘τρελάνει’ τον άνθρωπο σας, που πραγματικά σας αγαπά και πριν την πανσέληνο του Ιουνίου, θα σας κάνει προτάσεις, που συμπεριλαμβάνουν κοινή πορεία. Τα χρήματα και οι οικονομικές διευκολύνσεις, έρχονται και σας δίνουν ακόμη μια νότα χαράς. Εσείς που είστε μόνοι, επίσης, λίαν συντόμως θα έχετε καινούργια φλερτ γύρω σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ιχθείς : Ο Γητευτής – Νο 01
Είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, και αυτό κάποιες φορές ίσως και να κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεστε άβολα και να ζηλεύει. Περιορίστε το, και θα δείτε, ότι και η στάση του απέναντι σας, θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ακόμη και τα ζευγάρια που είναι μαλωμένα, άμεσα θα έρθουν πιο κοντά. Καταστάσεις από το παρελθόν, θα εμφανιστούν, για τους εργένηδες και τους μόνους. Ασχοληθείτε και τα εργασιακά σας, που θα σας δώσουν την σταθερότητα που ζητάτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης