Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός: Η Εγκράτεια
Βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνδυασμών για να βρείτε τον σωστό, απαιτείται υπομονή. Τα ζευγάρια καλούνται να αναπροσαρμόσουν τη σχέση τους, συζητώντας ειλικρινά για το σπιτικό σας, τα συναισθήματα, τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Αποφασίστε από κοινού τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί μια περίοδος διάστασης.

Οι αδέσμευτοι θα πειραματιστούν σε νέες μεθόδους προσέγγισης. Μην πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, αφήστε να περάσει χρόνος προσαρμογής στις καταστάσεις που αλλάζουν. Απαιτείται συνεργασία, συμβιβασμοί και ελεγχόμενοι πειραματισμοί.

Ταύρος: Ο Μάγος Αντεστραμμένος
Το χάρισμα της πειθούς θα είναι λίγο βαλτωμένο σήμερα, γι’ αυτό θα είναι συνετό να αποφύγετε να πιέσετε τους αγαπημένους σας να λειτουργήσουν με τον τρόπο που θέλετε. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να γνωρίσετε τους γονείς του ετέρου σας ήμισυ. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης, παραπλάνησης ή αντιζηλίας.

Οι αδέσμευτοι ας μην ασχοληθούν σήμερα με το φλερτ, δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε την εικόνα που βγάζουν όσα κάνετε, όσα λέτε αλλά και η εμφάνισή σας καθαυτή.

Δίδυμοι: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

Καρκίνος: Ο Κρεμασμένος
Η προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.

Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

Λέων: Ο Ιεροφάντης Αντεστραμμένος
Εσάς και το ταίρι σας σάς έχει καταβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Είναι φυσικό να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

Παρθένος: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη.
Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο! Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.

Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

Ζυγός: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.

Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο. Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

Σκορπιός: Η Σελήνη
Σήμερα καλείστε να θυμηθείτε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι υπαρκτές και απαραίτητες πτυχές της ζωής. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις τους περνάνε από φάσεις, άλλοτε γεμάτες έκσταση και άλλοτε με ενοχλήσεις για το παραμικρό. Αντίστοιχα μπορεί να αλλάζουν τα γούστα και οι διαθέσεις των συντρόφων. Η Σελήνη υποδεικνύει επίσης την αγορά σπιτιού ή ότι θα γίνετε γονείς

Ενδέχεται να εξαπατηθείτε από έναν ερωτικό σύντροφο, είτε από τις δικές σας ελπίδες και τους φόβους σας. Οι αδέσμευτοι να δώσουν σημασία στα όνειρα και στο ένστικτό τους, ίσως τους οδηγήσουν στην εύρεση της αγάπης.

Τοξότης: Η Κρίση Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες.

Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας. Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή ανεπιθύμητες ξαφνικές αποκαλύψεις. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει ότι λήγει τη σχέση ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Φοβάστε την αίσθησή σας για επερχόμενες αλλαγές.

Μια σειρά συγκυριών θα αποκαλύψει ψέματα και απάτες. Οι επικρίσεις ρίχνουν σκιές στη σχέση σας, είτε από τρίτους είτε από δικές σας παρερμηνείες. Συχνά αυτή η κάρτα απαιτεί να αφυπνιστείτε, πριν να είναι αργά.

Υδροχόος: Ο Ερημίτης
Σήμερα θα υπάρχει ανάγκη για ενδοσκόπηση. Η ειλικρινής έκφραση μέσα στα ζευγάρια θα δυναμώσει μια υγιή σχέση. Καλό θα είναι να επαινείτε το ταίρι σας για τα θετικά στοιχεία του, αντί να κρίνετε τα ελαττώματά του.

Οι αδέσμευτοι καλούνται να επανεξετάσουν τις επιθυμίες τους και τι θέλουν από μία σχέση, αντί να μένουν μόνο στην αναζήτηση συντρόφου. Ο Ερημίτης υπονοεί ότι ίσως νιώθετε επαρκείς και δεν χρειάζεστε το ρομάντζο. Αν προκύψει μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα, δεν θα αναζωπυρωθεί η σχέση αλλά θα μάθετε τους λόγους που απέτυχε.

Ιχθύες: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.

Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.