Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός: Η Εγκράτεια
Η σημερινή κάρτα σας κεντρίζει ως προς το άτομο που σας στηρίζει οικονομικά, και παράλληλα σας προσφέρει πρακτική πληρότητα στην καθημερινότητά σας. Ενδέχεται να σημαίνει ότι ο κηδεμόνας σας δεν θα σας αφήσει περιθώρια να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια. Επίσης η λογική σας δεν θα σας επιτρέψει να παρασυρθείτε.
Τυχερός αριθμός: 15

Ταύρος: Η Αρχιέρεια
Σήμερα δεν έχετε τη διάθεση να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον, γι’ αυτό ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια μικρή απόδραση, που θα σας διασκεδάσει. Μια τυχαία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, έχει τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε ρομάντζο! Αναζητήστε τη συμβουλή ειδικού, αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση σε ακίνητα.
Τυχερός αριθμός: 11

Δίδυμοι: Ο Άσος των Ράβδων
Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε για εσάς!
Ο ήλιος θα φωτίσει όλες τις πτυχές της ζωής σας. Δείξτε τη φροντίδα σας σε όλα τα άτομα για τα οποία νοιάζεστε, και εκφράστε την εκτίμησή σας για τα καλά που απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας. Η ζωτικότητα σας συνοδεύει, γι’ αυτό χειριστείτε όσα παραμελούσατε γιατί σας δυσκόλευαν. Ελάτε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας, για να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με ειλικρίνεια – ως το θαύμα που είναι.
Τυχερός αριθμός: 18

Καρκίνος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε το χάρισμά σας να «γραπώνετε», για να κλείσετε σήμερα μια εξαιρετικά προσοδοφόρα επαγγελματική συμφωνία. Μαθησιακά, έχετε την ώθηση να διατηρήσετε το ακμαίο επίπεδό σας. Η προσωπικότητα και η στάση σας θα εντυπωσιάσει ένα ιδιαίτερο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς. Ίσως υπάρξει καθυστέρηση σε κάποια είσπραξη. Η μέρα ενδείκνυται για γαστρονομικές απολαύσεις.
Τυχερός αριθμός: 5

Λέων: Ο Πύργος
Το ένστικτό σας θα είναι σε έξαρση σήμερα και θα σας αποσπά ακόμη και από τις καθημερινές σας ενασχολήσεις. Μην λειτουργήσετε συναισθηματικά, γιατί θα δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα στις όποιες δυσκολίες σας προκύψουν. Θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε αν κάποιος είναι αρνητικά προδιατεθειμένος απέναντί σας, αν και δεν θα ξέρετε ποιο άτομο είναι.
Τυχερός αριθμός: 15

 Παρθένος: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Σήμερα ενδέχεται να έχουν αποτελέσματα οι προσπάθειές σας στον ρομαντικό τομέα. Η στάση αναμονής θα σας ωφελήσει. Ένα προσωπικό σας θέμα που λιμνάζει για καιρό, σήμερα θα επιλυθεί. Ίσως πληγείτε στον κοινωνικό στίβο, αν δεν προσέξετε τα λόγια και τις πράξεις σας. Να είστε διακριτικοί με τα άτομα που θα σχετιστείτε στο μαθησιακό σας περιβάλλον. Ενδέχεται να αποσοβήσετε μια κρίση που θα προκύψει στο σπίτι σας.
Τυχερός αριθμός: 17

Ζυγός: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Σήμερα θα είναι μάταιο να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ένα άτομο που είναι κάθετο στις απόψεις του. Θα αποδειχθούν δικαιολογημένοι κάποιοι φόβοι σας που ενέχουν ακίνητα, γι’ αυτό προσέξτε τα συμφέροντά σας. Ένα παιδί ή ένα νεότερο μέλος της οικογένειάς σας, θα σας κάνει περήφανους με τα επιτεύγματά του. Δεν αποκλείεται σήμερα να σας πιέσει πολύ ο κοινωνικός σας περίγυρος. Ομαλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σας.
Τυχερός αριθμός: 12

Σκορπιός: Το 9 των Κυπέλλων
Θα κληθείτε να επαναξιολογήσετε πολλά πράγματα σήμερα, γι’ αυτό δώστε σημασία στα θέματά σας. Αν υποκύψετε σε πειρασμούς, ίσως υπονομεύσετε τις προσπάθειές σας να κερδίσετε χρήματα που αφορούν την ασφάλειά σας ή την ιδανική ευημερία. Μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις, μελετήστε πρώτα το αποτέλεσμα που ενδέχεται να έχει η κάθε πράξη σας. Αν η προσπάθειά σας έχει στόχο να κερδίσετε περισσότερα από όσα προσφέρετε, σήμερα φροντίστε να δείξετε ευγνωμοσύνη στο σύμπαν για τα καλά που έχετε στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 11

 

Τοξότης: Το 6 των Ράβδων
Επιδείξτε υπομονή σήμερα, αν θέλετε να αποκτήσετε κάτι αξιόλογο σε τιμή ευκαιρίας. Δεν αποκλείονται αλλαγές στον μαθησιακό σας τομέα. Τα εργασιακά σας θα κυλήσουν ομαλά, όμως αυτός δεν είναι λόγος να χασομεράτε αντί να χειρίζεστε τις εκκρεμότητές σας. Επιδείξτε προσοχή σε κάθε χρηματική συναλλαγή. Χειριστείτε συνεργατικά με το ταίρι σας, όποια ένταση προκύψει στη σχέση σας.
Τυχερός αριθμός: 22

Αιγόκερως: Το 8 των Ράβδων
Αδράξτε άμεσα την όποια καλή ευκαιρία σας προκύψει σήμερα, γιατί ίσως να μην σας δοθεί ξανά! Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα καταφέρετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις, ώστε να σας προσέξουν τα άτομα που έχουν σημασία. Η τύχη θα χαμογελάσει σε όλους λαχταρούν να κερδίσουν πολλά χρήματα. Δεν αποκλείεται η τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που ήσασταν πολύ δεμένοι παλαιότερα. Η μέρα ενδέχεται να σας επιφυλάσσει ένα ειδυλλιακό ρομάντζο!
Τυχερός αριθμός: 3

Υδροχόος: Ο Τροχός της Τύχης
Η εποχή είναι ιδανική για να ξεκινήσετε το νέο εγχείρημα που μελετάτε εδώ και καιρό. Υψώστε το ανάστημά σας απέναντι σε αυτούς που αρνούνται να σας στηρίξουν. Πρέπει να πείτε τώρα τα πράγματα με το όνομά τους. Η εξαιρετική επαγγελματική σας απόδοση, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τώρα τη θέση σας στο έπακρο. Οι προσπάθειές να σαγηνεύσετε ένα άτομο που θαυμάζετε, σήμερα θα στεφθούν με επιτυχία.
Τυχερός αριθμός: 7

Ιχθύες: Η Κρίση
Βρίσκεστε απρόσμενα σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο της ζωής σας, και θα κληθείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς ή ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσετε. Την απόφασή σας θα πρέπει να την πάρετε μετά από ενδελεχή μελέτη, με συγκεκριμένο στόχο για την εξέλιξη της ζωής σας.
Επίσης τώρα βιώνετε μια περίοδο που όλες οι πράξεις κρίνονται και μελετώνται από τους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 8