Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

 Κριός 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Μπορείτε να βγάλετε πια τα ασφαλή σας συμπεράσματα. Έχετε πια μαζέψει όλα αυτά που λείπανε, και στο τώρα είστε ένα βήμα πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Μην σκεφτείτε και πάλι με άξονα την καρδιά, αλλά μόνο με το σκληροπυρηνικό σας μυαλό. Τώρα που πλησιάζει αυτή η δύσκολη πανσέληνος στις 18 -08, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις – συνεργασίες που θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι εξελίξεις από τις 17/ 08 και μετά θα είναι ραγδαίες. Παρελθόν, προβληματικές σχέσεις, κούφια συναισθήματα, υπερβολές λόγου θα μετριαστούν και θα κρατηθεί μόνο ότι έχει ποιότητα. Οι μέρες είναι δύσκολες και απαιτούν από εσάς πνευματική κινητικότητα αλλά και σοβαρές δράσεις. Συζητήστε με όλους τους κοντινούς σας ανθρώπους, θα είχε θετικό αποτέλεσμα. Ζευγάρια που κάνουν σκέψεις για διαζύγιο, θα το ξανασκεφτούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Χαρά και ευτυχία είναι οι δύο έννοιες που σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο. Τα αστρολογικά σενάρια για επανασυνδέσεις θα γίνουν πραγματικότητα, πριν λήξει ο Αύγουστος. Οι ρομαντικές πεταλούδες που υπήρχαν στις σκέψεις σας, ίσως και να έχουν πια απομακρυνθεί, δίνοντας τη θέση τους σε στέρεες αλήθειες. Πριν αποπειραθείτε να κάνετε οτιδήποτε, σκεφτείτε το διπλά και τριπλά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι σκέψεις σας ακούγονται. Αυτό σημαίνει ότι όλοι – όλοι – όλοι, καταλαβαίνουν τι θέλετε. Θα το καταλάβει και το άτομο για το οποίο υπάρχει αυτή η αγωνία. Τα πάντα θα κορυφωθούν μέχρι τις 19-08. Συζητήσεις και συναντήσεις θα σας οδηγήσουν στο σωστό πόρισμα. Κρατάτε αυτή την εποχή τα ηνία σε επανενώσεις συντρόφων. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, θα καταφέρουν να βρουν καινούργια άτομα που θα τους χαλαρώσουν από την μοναξιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Εσείς είστε αυτοί που συνεχώς στηρίζετε σχέσεις και δεσμούς. Μπορεί αυτό να σας έχει κουράσει, αλλά το μόνο που μπορεί να εξαχθεί από τέτοιες δράσεις είναι να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Από την πανσέληνο στις18/08 και μετά, θα μπορέσετε να διακρίνετε καλύτερες συμπεριφορές και πιο ενισχυτικές. Μέσα σε αυτή την κινητικότητα, πολλοί νέοι έρωτες και φλερτ θα ξεφυτρώσουν, και να θα αναστατώσουν τις στατικές καρδιές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Το μυαλό σας είναι και προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Έχετε μια σειρά από ανοιχτά μέτωπα, που πρέπει να τακτοποιήσετε πριν λήξει το Καλοκαίρι αυτό. Σε όλα αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε θα έχετε σύμμαχο τον Ερμή, που μέσα από τον οίκο του θα σας ανοίγει δρόμους. Σε πιο μακροπρόθεσμο πλάνο υπάρχουν δεσμεύσεις, εξελίξεις σε επαγγελματικά δρώμενα, ακόμη και αλλαγές στον τόπο κατοικίας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Ζητήστε από όλους τους κοντινούς σας ανθρώπους, και ειδικά από τον σύντροφο σας, να πάρει μια θέση και να σας εκφράσει τι τελικά επιθυμεί από την κοινή σας πορεία. Οι μέρες μέχρι και να φύγει αυτός ο μήνας, που τελικά ήταν αρκετά δύσκολος για εσάς, θα φωτιστούν με προτάσεις και πρωτοβουλίες από όλες τις πλευρές. Οι ελεύθεροι μετά την αλλαγή του ζωδίου Λέοντα σε Παρθένο, θα έχουν ευκαιρίες για νέα φλερτ – γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η εποχή προδιαθέτει και σπρώχνει όλα τα υδάτινα ζώδια να κλείσουν εκκρεμείς συναισθηματικές υποθέσεις, αλλά και να ανοίξουν νέους κύκλους, που πια εκεί θα αισθάνονται ασφαλείς. Χωρισμοί και ξαφνικά διαζύγια είναι στο μενού των ημερών. Σχέσεις που μεσολαβούν «τρίτοι» θα τερματιστούν, χωρίς να μένει ανοιχτή – φωτεινή πόρτα, για επιστροφές και επανασυνδέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Σίγουρα με τον άνθρωπο σας υπάρχει διαφορετική άποψη για όλα αυτά που μαζί επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Οι συζητήσεις και οι μόνιμες αποφάσεις ευνοούνται, από τα καλά αστρολογικά δεδομένα της εποχής. Μετοικήσεις, γάμοι, αρραβώνες, συγκατοικήσεις, απαλλαγή από διαζύγια και περιουσιακά, μπορούν να ολοκληρωθούν στην εποχή της Παρθένου… προσεχώς. Σύντροφοι που κάνουν την αληθινή τους προσπάθεια για να βρουν ένα κοινό μονοπάτι ζωής, θα το καταφέρουν – ίσως και με τη συνδρομή των φίλων – να είναι και πάλι μαζί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η επεκτατική σας τάση ίσως και να τρομάζει τους γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, ιδίως αν συσχετίζεται με αλλαγή πόλης – χώρας. Οι όψεις του Πλούτωνα με τον Ερμή σας ανοίγουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, που σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ επισταμένα. Οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύντροφοι, τις ημέρες μετά την πανσέληνο θα έχουν τυχαίες συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η εμπιστοσύνη σας έχει κλονιστεί πολύ με όλα αυτά που έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό που απομένει, είναι να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ποιοι θα συνεχίσουν δίπλα σας τον Σεπτέμβριο. Οι παράλληλες ερωτικές ιστορίες θα μπουν σε αμφισβήτηση, και πιθανόν να συνεχίσουν υπό νέους όρους και προϋποθέσεις… ίσως και να τερματιστούν. Όλα αυτά βαραίνουν εσάς κατά το 50 %, το άλλο 50 % ανήκει στην άλλη πλευρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ίσως δεχτείτε ξαφνικές επισκέψεις από το παρελθόν. Ίσως να λάβετε ένα ερωτικό μήνυμα – τηλεφώνημα που να δηλώνει προθέσεις – σκέψεις – ανάγκη κάποιας παλαιότερης γνωριμίας. Η αστρολογική όψη Αφροδίτης – Άρη, μπορεί να φέρει σε όλα τα υδάτινα ζώδια αναπάντεχες εκπλήξεις. Από τη δική σας πλευρά, καλείστε να είστε ιδιαίτερα εγκρατείς και μαζεμένοι. Ακόμη περισσότερο αν ήδη έχετε προχωρήσει τη ζωή σας με καινούργιο, ποιοτικό ταίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος