Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η ταχύτητα με την οποία εναλλάσσονται τα γεγονότα – πρόσωπα, σίγουρα σας έχει μπερδέψει. Αυτό είναι κάτι που συνδέεται με τον πύρινο κυβερνήτη σας που ‘ενοχλεί’ – ταρακουνά με τις δύσκολες όψεις του, όλα τα ζώδια. Πιθανές συναισθηματικές εκκρεμότητες να εμφανιστούν και να σας ζητήσουν χρόνο, εξηγήσεις, ίσως και κάτι περισσότερο. Εσείς, μην ξεχνάτε ποτέ ποιος ήταν ο λόγος που στο τότε χωρίσατε. Κρατήστε την πλάτη σας στον τοίχο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είστε από τα δύσκολα παιδιά, και αυτό σημαίνει ότι γενικότερα και ίσως και άθελα σας, ταλαιπωρείτε αυτούς που έχετε γύρω σας… και που σας αγαπούν. Για τους δεσμευμένους, τα πράματα μέχρι την πανσέληνο θα είναι λίγο περίεργα στις επικοινωνίες, αλλά με τον διπλωματικό σας λόγο σίγουρα θα ξεπεραστούν. Για τους τολμηρούς που το παίζουν σε δύο – τρία ταμπλό, πιθανόν να υπάρξουν λογομαχίες, καθώς δεν υπάρχει ο ποιοτικός χρόνος που ζητάτε… και όχι μόνο…
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Τα σχέδια σας προχωρούν καλά. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή, που σίγουρα την είχατε παραμελήσει εξαιτίας της δουλειάς και άλλων τρίτων απασχολήσεων – ταξιδιών. Οι μέρες που απομένουν μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, θα σας διορθώσουν αρκετά την ψυχολογία και θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά σαν σχέση. Για τους πικραμένους από χωρισμό – απομάκρυνση, ο αέρινος Ερμής επιφυλάσσει ξαφνικές επικοινωνίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Η γνώμη σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, και αυτό που χρειάζεται είναι να εκφραστείτε αληθινά στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που επιθυμείτε να οργανώσετε σαν ζευγάρι, το προσεχές διάστημα. Πολλές και οι παρεμβάσεις που θα έχετε από το παρελθόν, όπου και θα πρέπει να τις σταματήσετε, αν δεν επιθυμείτε προβλήματα και άσχημες αποκαλύψεις. Καθαρίστε – φωτίστε το τοπίο της ζωής σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η εσωστρέφεια που σας διακατέχει αυτό το διάστημα, πρώτον δεν σας ταιριάζει και δεύτερον σας κλείνει τους δρόμους. Ότι και αν σας φταίει, δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε. Αν αυτό λέγεται προβληματική προσωπική ζωή, τότε μιλήστε με τον σύντροφο σας και προτείνετε λύσεις. Αν αυτό που φταίει είναι η μοναξιά σας, καλό θα ήταν να μην μένετε σε αυτό αυστηρά, υπάρχουν και τα άτομα που είναι φίλοι σας και μπορούν να σας βοηθήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Όλα περνάνε από τα χέρια σας. Είναι τέτοιο το κάρμα του ζωδίου σας, που πάντα όλοι εκεί καταλήγουν για βοήθεια. Αν αυτό τελικά σας κρατάει μακριά από την αισθηματική σας ζωή, τότε βάλτε σε όλους τα λογικά σας όρια. Μετά την πανσέληνο, θα προκύψουν και πιο σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, για το μέλλον σας που έχετε από κοινού σχεδιάσει. Ανατρεπτικές και οι καταστάσεις για τους ελεύθερους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Σας διακατέχει μια καχυποψία για όλους και για όλα. Αυτό ξεκινάει από μια σειρά από άσχημα γεγονότα, που σας κάνει να σκέφτεστε με γνώμονα το δικό σας πια συμφέρον. Σχέσεις που δεν έχουν ανοιχτό δρόμο για να εξελιχτούν, αισθήματα που πάγωσαν και τώρα υπάρχει αδιαφορία, τελικά θα πάρετε την απόφαση να τα απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας. Κάτι ανάλογο θα πράξετε και στην εργασία σας – επιχειρήσεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν μέσα από καινούργιες επαφές και γνωριμίες, έτσι ώστε να ξεφύγετε από τους κύκλους του παρελθόντος, που απλά επαναλαμβάνονται και μόνο σας μπλοκάρουν. Μια ανανέωση θα υπάρξει και στα ζεύγη που είχαν βαλτώσει σε επικοινωνίες και συναισθήματα. Υπάρχει ακόμη χρόνος για Καλοκαιρινή αναψυχή και ένα δυναμικό ρεστάρτ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Αν τελικά δεν γίνεστε αντιληπτοί σε αυτά που λέτε και πράττετε, τότε το πρόβλημα δεν είναι δικό σας αλλά της άλλης πλευράς. Το ιδανικό θα ήταν να απομακρυνθείτε από τις προβληματικές καταστάσεις. Οι Τοξότες που έχουν σχέσεις που είναι ανάλαφρες, και πιο πολύ μπορούν να χαρακτηριστούν σαν περιπέτεια, πιθανόν να τις αφήσουν να χαθούν στο πέρας του χρόνου και του Καλοκαιριού!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Από την πανσέληνο του μήνα, ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Πολλά αυτά που θέλετε να ξεφορτωθείτε, για να μην τα ξαναβρείτε πια μπροστά σας. Πιθανόν από την στιγμή που θα πάρετε την απόφαση σας, να δείτε να τρέχει μια άλλη συμπεριφορά από άτομα που μέχρι τώρα σας αγνοούσαν ή έστω έτσι έδειχναν. Αυτό μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αλήθειες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Συναρπαστικές οι εξελίξεις που τρέχουν γύρω από την ζωή σας. Ιδιαίτερα άτομα που ήταν χαμένα στο παρελθόν, θα εμφανιστούν και θα σας ζητήσουν κάτι περισσότερο. Νέοι έρωτες θα εισέλθουν στην ζωή των μοναχικών, που θα τους ανατρέψουν την ψυχολογία. Μέσα σε όλη αυτή την καλή εξέλιξη, θα ακούσετε – θα έχετε καλά νέα από οικονομικές σας υποθέσεις… που για καιρό είχαν μείνει στάσιμες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν θα μπορούσατε να γίνετε πιο ισχυρογνώμονες αυτό το διάστημα. Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας σας σπρώχνουν σε συμπεριφορές που εσωκλείουν άσχημη ψυχολογία, απωθημένα και αρκετή πίκρα πάνω σε αδικίες που έχετε πολλάκις υποστεί. Η παρουσία και ο λόγος σας είναι πολύ πιο δυνατός από τις μικροπρέπειες των άλλων. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, είναι γενικότερα θεραπευτικές για όλα τα υδάτινα ζώδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός