Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Τα λόγια τα μεγάλα που ξεστομίζετε, σίγουρα και μόνο σε προβλήματα μπορούν να σας οδηγήσουν. Όλοι πια που είναι γύρω σας έχουν καταλάβει τις υπερβολές σας, το καλό θα ήταν αυτό να μην το καταλάβει και το άτομο που έχετε βάλει σαν επόμενο ερωτικό στόχο σας. Είτε είστε μόνοι σας, είτε μέσα σε σχέση, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να αλλάξετε ρότα και αντίληψη, καθώς οι ελαφρότητες δεν σας ταιριάζουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είσαστε σε μια καλή φάση ζωής, που όλα τα έχετε πια πετάξει πίσω σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή, που αυτό το Καλοκαίρι ήρθε τα πάνω κάτω. Από τις 12-08 και μέχρι την πανσέληνο, θα μπορέσετε να οργανώσετε τα προγράμματα σας, να βρείτε τις ισορροπίες σας και να συνεχίσετε δριμύτεροι. Οι σύντροφοι που έχουν επιλέξει αυτήν την εποχή ξεχωριστούς δρόμους, ίσως πιο κάτω αυτοί να διασταυρωθούν…. εποικοδομητικά
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μελετάτε τα πάντα και το μόνο που ζητάτε είναι να ξεκαθαριστούν οι αλήθειες από τα ψέματα, μέσα σε σχέσεις και γάμους. Η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, τις τελευταίες ημέρες, έχει επιφέρει μια γενικότερη αναστάτωση που σας κάνει να επιθυμείτε, να μείνετε μόνοι σας και μακριά πια από προβληματικές καταστάσεις. Οι Δίδυμοι που τρέχουν ακόμη, και μια άλλη ερωτική κατάσταση στην ζωή τους, θα χρειαστεί άμεσα να κάνουν ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Μην ασχολείστε με άτομα και καταστάσεις, που ήδη έχετε τεστάρει στο παρελθόν και έχουν δείξει την αποτυχία τους. Αυτό μπορεί να είναι και κάποιας μορφής εμμονή, που δεν σας οδηγεί τελικά και πουθενά. Το υδάτινο στοιχείο του ζωδίου σας, συνήθως επιμένει μέχρι το τέλος. Για το τώρα φανείτε έξυπνοι και απομακρυνθείτε. Άλλωστε ακόμη το Καλοκαίρι και οι περιπέτειες, καλά κρατούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Από τον προηγούμενο κιόλας μήνα, έχετε αφήσει πολλές συναισθηματικές εκκρεμότητες, που μόνο σας λυπούν και σας ενοχλούν. Όλο το αστρολογικό σκηνικό κινείτε με εύνοια για εσάς, άρα θα πρέπει και εσείς να σφίξετε τα δόντια, να δείτε τις αλήθειες και να τολμήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, που τελικά σας εμποδίζει από την εξέλιξη σας. Οι Βασιλιάδες που είναι μόνοι τους, από την πανσέληνο και μέχρι την λήξη του Αυγούστου, θα έχουν συναντήσεις με καρμικό έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ο τρόπος που επικοινωνείτε την αγάπη σας στον άνθρωπο σας, είναι υπερβολικός και λαθεμένος. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον κουράσετε, και να γίνετε δεδομένη υπόθεση στο μυαλό του. Αποφύγετε να μιλάτε, για το παρελθόν. Σε λίγο θα είστε το επίκεντρο του σύμπαντος με τον Ήλιο, πάνω στον οίκο σας. Προετοιμάστε τον εαυτό σας, και δείτε τι ζητάτε από την άλλη πλευρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Το να σας προσφέρουν παρηγοριά, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Οι περισσότεροι Ζυγοί, αυτήν την περίοδο, έχουν βγει από άσχημες καταστάσεις συναισθηματικές και ψάχνουν να βρουν τον εαυτό τους. Η αυτολύπηση και με έναν κυβερνήτη σε γήινο ζώδιο, είναι ανήκουστο για την περίπτωση σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, και κάντε πράματα για τον εαυτό σας που τον ψυχαγωγούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Με τον άνθρωπο σας το τελευταίο χρονικό διάστημα είσαστε απέναντι. Αυτό είναι κάτι που έχει ξεκινήσει από τα λάθη της άλλης πλευράς. Τώρα που τα αστρολογικά είναι καλά για όλα τα ζώδια του ύδωρ, εσείς και μέσα από τον δυναμικό σας λόγο, μπορείτε και πάρει να αποκαταστήσετε τις επικοινωνίες και τα συναισθήματα. Επίσης, από πλευράς σας, αφήστε τις κρυφές – υπόγειες περιπέτειες… εκτός.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Υπάρχει άπλετο ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα, και αυτό σας κάνει στα μάτια και στις καρδιές των άλλων, πάρα πολύ γοητευτικούς και ερωτικούς σε όλα. Αυτό είναι κάτι που για εσάς τους ελεύθερους, μέχρι τις 23 – 08, θα παρουσιάσει νέες περιπτώσεις ατόμων, που θα μπορούσαν να γίνουν και το μόνιμο ταίρι σας. Από την πλευρά των εν σχέση, θα εισπράξουν μεγάλες δόσεις αγάπης και συναισθήματος, από τον σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Βήματα προόδου κάνετε εσείς και η πληγωμένη σας καρδιά. Τα δύσκολα πια έχουν ξεπεραστεί…. και τις επόμενες εβδομάδες του Καλοκαιριού, θα τις περάσετε ξέγνοιαστα με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όσοι έχουν σχέσεις που χωρίσουν – χάνονται – επανασυνδέονται, θα αποφασίσουν οριστικά να τις τερματίσουν, μην ρίχνοντας έτσι άλλο λάδι στην φωτιά της ταλαιπωρίας τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τα συμφωνηθέντα με τον άνθρωπο σας είναι παρελθόν. Πολλά τα δύσκολα σε επικοινωνίες και συναντήσεις που πια δεν εκφράζουν συναίσθημα και ενθουσιασμό. Οι μέρες μέχρι και την πανσέληνο, θα δώσουν τις καλές ευκαιρίες για να μιλήσετε και να βρείτε τις κοινές λύσεις. Και ο χωρισμός είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Οι μόνοι του ζωδίου, έχουν προσεχώς επαφές που θα κάνουν την καρδιά τους να ξαναχτυπήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Η κοινωνική σας ζωή, είναι αυτή που σας κρατάει ενεργούς και δραστήριους και φυσικά σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση. Είσαστε οι ταλαιπωρημένοι των ημερών και αυτό έχει τις βάσεις του, στην ερωτική σας ζωή, που μάλλον δεν πήγε καλά, ή έστω με τις προδιαγραφές σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό αυτήν την εποχή, απλά απολαύστε το Καλοκαίρι και τις ΄προκλήσεις του’!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης