Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είστε πολύ πιεσμένοι, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Μην χάνετε την δυναμική σας. Είσαστε σίγουρα δυνατοί εκ ζωδίου, άρα βρείτε τις δυνάμεις σας και μην αφήνεστε στις επιθυμίες και στις διαθέσεις των τρίτων. Ακόμα και αν στην μέση υπάρχουν συναισθήματα. Ο νέος μήνας του Αυγούστου, θα σας βρει πολύ πιο χαλαρούς για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αδυνατείτε αυτήν την εποχή να διαπραγματευτείτε, αυτά που σας προτείνουν. Οι απόλυτες σκέψεις σας, είναι στο να βρείτε πρώτα εσείς την προσωπική σας ισορροπία σε κάθε επίπεδο και μετά να κάνετε τα επόμενα βήματα. Ίσως και να σας πιέσουν για δεσμεύσεις και χρονικά όρια. Ανταπαντήστε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ακόμη και όσοι Ταύροι είναι μόνοι, θα ζητήσουν ένα Καλοκαίρι ξέγνοιαστό, μακριά από σκοτούρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η χαρά του παιδιού! Όλα τείνουν να έρθουν στα δικά σας μέτρα. Δίας και Σελήνη σας προτρέπουν, μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, να φτιάξετε τις βαλίτσες σας και να βρείτε έναν προορισμό που θα ξεκουράσει το μυαλό αλλά και την ψυχή σας. Οι Έφηβοι που έχουν μείνει σε μια κατάσταση αναμονής, στην αισθηματική τους ζωή, ας αφήσουν από τον νέο μήνα την ανεύρεση νέα γνωριμίας και σχέσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Τα αισθηματικά σας τερτίπια, ίσως πια να μην είναι αποδεκτά και ανεκτά από τον σύντροφο σας. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι κάποιες στιγμές ξεφεύγετε του λογικού μέτρου. Δεν έχετε αυτήν την εποχή κάποιον πλανήτη, να σας πιέζει, άρα έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Από τις αρχές του νέου μήνα, θα έχετε πολλές και ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα οικονομικών και οικογενειακών θεμάτων, άρα σίγουρα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καλυτέρευση της ψυχολογίας σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είστε κάτω από ένταση, αυτές τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου. Έχετε πολλά ζητήματα που έχουν μείνει σε αναμονή. Σε όλα αυτά θα θελήσει να βάλει και την δική του προσπάθεια ο σύντροφος σας. Η πλανητική συμμαχία μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, σας δημιουργεί μια αναστάτωση που θα σας σπρώξει να κάνετε βαθιές τομές, για να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Στο μυαλό σας υπάρχει μια μόνιμη εμμονή, που συσχετίζεται με το παρελθόν. Μπορείτε να κάνετε την τελική σας προσπάθεια, για να ξεκαθαρίσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Όλο αυτό σίγουρα σαν ψυχική διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, μέχρι την νέα σελήνη του Αυγούστου. Οι Παρθένοι, που αναζητούν την ηρεμία τους και να μείνουν και ένα διάστημα, μακριά από έρωτες και συναισθήματα, ίσως και να μην το καταφέρουν. Ο Ερμής δίπλα στην Αφροδίτη, μόνο νέες επαφές και φλερτ μπορεί να φέρει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος –Νο 19
Το άτομο του πόθου σας, δεν δείχνει ακόμη να επιθυμεί να κάνει κάποια κίνηση για να σας πλησιάσει και να μιλήσετε αμοιβαία και ειλικρινά. Σε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Αφήστε τον χρόνο να δείξει. Όσο αυτό θα συντελείται εσείς ασχοληθείτε και με τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής, οικογένεια και εργασία. Αναμένονται και πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία από τους φίλους σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Μοναχική η ζωή που κάνετε και το επιθυμείτε να είναι έτσι. Είσαστε σε μια φάση ζωής, που το μόνο που σας νοιάζει είναι η ισορροπία της ψυχής αλλά και της τσέπης σας. Οι Ζυγοί που είναι στο άλλο άκρο, και έχουν μπλέξει με πολλές και παράλληλες ιστορίες, θα χρειαστεί να πάρουν μια τελική απόσταση, καθώς το βάρος των τύψεων και των ενοχών έχει και γίνεται δυσβάσταχτο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Όλα στο μυαλό σας είναι μπερδεμένα. Αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν που δεν έχει σβήσει μέσα σας, αλλά και το παρόν που σας πιέζει για αποφάσεις…. που ίσως και πραγματικά να έχετε καθυστερήσει. Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα θα πρέπει να κάνετε τις καθοριστικές σας κινήσεις, έτσι ώστε να ξεφύγετε από αυτές τις στάσιμες καταστάσεις. Η ώριμη σκέψη, μόνο μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια, αυτό το διάστημα για να εκλογικέψετε αυτά που σας έχουν συμβεί. Αισθηματικές απώλειες, οικονομικές δυσκολίες και πολλές αναποδιές είναι στο ενεργητικό σας . Αυτό το Καλοκαίρι σίγουρα δεν σας αφήνει να πλήξετε με τα ίδια και τα ίδια. Όσοι είναι σε σκέψεις και οργανώνουν κάποια δέσμευση, ας περιμένουν καλύτερα τον Σεπτέμβριο που τα αστρολογικά είναι πολύ πιο θετικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η ερωτική ζωή είναι μπερδεμένη όλων των αέρινων ζωδίων, αλλά η δική σας πολύ περισσότερο. Αν τελικά στο τετράγωνο μυαλό σας δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, τότε καλύτερα μείνετε μακριά από άτομα που ζητάνε κάτι περισσότερο σε επίπεδο δεσμεύσεις. Αυτοί που έχουν την σχέση που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν αναπάντεχες εκπλήξεις και συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Μελετάτε τα πάντα πριν κάνετε την κίνηση σας. Αυτό σας κάνει και πιο προσεχτικούς με την καρδιά σας, που την έχετε πικράνει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ανήκετε στα ζώδια που δίνουν ευκαιρίες, αλλά όχι για πάντα. Από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, θα δεχτείτε επικοινωνίες από το μακρινό σας παρελθόν που θα θελήσει να σας μιλήσει, ίσως πιο ειλικρινά από κάθε άλλη φορά
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός