Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δεν έχετε πια καμία όρεξη να σώσετε τα προσχήματα, τα αισθήματα και τις σχέσεις. Πολλά αυτά που σας αδικούν, τελικά, και σας αναγκάζουν να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Σκεφτείτε καλά και βαθιά πρώτα. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μπορούν να ψάξουν για κάτι πιο σοβαρό και πιο κοντά στα μέτρα τους από τον ερχόμενο μήνα του Αυγούστου, που ο κυβερνήτης τους θα είναι υποστηρικτικός.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η διάθεση σας είναι μια πάνω και δέκα κάτω. Αυτό σχετίζεται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, που δεν σας ευχαριστεί με την εξέλιξη που έχει πάρει.. Σε αυτό βέβαια φταίτε και εσείς που αφήσατε τις καταστάσεις να φτάσουν μέχρι εδώ. Από τον νέο μήνα του Αυγούστου, μπορείτε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, αν ακόμη επιθυμείτε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στην συναισθηματική σας επένδυση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Διαρκεί το πείσμα σας πολύ. Είναι η διπλή και αέρινη φύση του ζωδίου σας που τα φιλτράρει όλα από δέκα μεριές, και τελικά πάλι μπερδεύεται. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη στον Λέοντα, αυτό που μπορεί να αποδώσει είναι πληροφορίες, ευκαιρίες και λύσεις. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους παράλληλες σχέσεις, θα πρέπει να βρουν τους κατάλληλους τρόπους για να μην πληγώσουν το έτερον τους ήμισυ. Γενικότερα αποφύγετε τις υπερβολές σε όλα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Κάθεστε και απλά παρατηρείτε όλα αυτά που συντελούνται στην ερωτική σας ζωή, χωρίς να κάνετε την παραμικρή κίνηση, για να αλλάξετε ή να διορθώσετε κάτι, ή έστω να βάλετε ένα στοπ κάπου. Αυτό συμβαίνει για πολλοστή φορά επειδή, είσαστε μέσα στην ανασφάλεια μην σας χωρίσουν, και μείνετε μόνοι σας. Σίγουρα μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει ή σας πιέζει, τολμήστε να το φέρετε στα μέτρα σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε πάνω στον χρυσό σας θρόνο και κοιτάτε του πάντες… .φυσικά και σας κοιτούν και αυτοί. Όλος ο ζωδιακός σας μήνας είναι γεμάτος από εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές. Αυτοί που είναι μόνοι, θα μπορέσουν μέσα από τους κοινωνικούς τους κύκλους να βρουν κάτι προσιτό προς την καρδιά τους. Οι τσακωμένοι σύζυγοι και σύντροφοι, μέσα από το κοινό συναίσθημα θα βρουν την λύση, και οι καταστάσεις θα γίνουν και πάλι ερωτικές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η καρδιά σας είναι από πέτρα, λενε! Ίσως να εμπεριέχει και μια μεγάλη δόση αλήθειας, καθώς οι περισσότεροι Παρθένοι επιθυμούν, να μείνουν μόνοι τους, και μακριά από περιπέτειες που μόνο σε αδιέξοδο τελικά θα οδηγήσουν. Από τον νέο μήνα, αυτή η στάση – φιλοσοφία ζωής, θα αλλάξει κατά πολύ. Νέοι άνθρωποι που θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας, μπορούν να σας παρουσιάσουν έναν άλλο τρόπο ζωής και αισθημάτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Έχετε γίνει πια απροσπέλαστοι σε όλους. Αυτό είναι επειδή έχετε περάσει από πολλές απογοητεύσεις, τους τελευταίους μήνες, και πια προσέχετε υπερβολικά, μέχρι και του σημείου της απομόνωσης. Αυτό αλλάζει με μια επιστροφή από το παρελθόν. Οι στενές επαφές Ερμή – Αφροδίτης, μόνο σε συναισθηματικές συζητήσεις μπορούν να σας φέρουν, με κάποια παλιά σας και ιδιαίτερη γνωριμία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο. Είσαστε οι πλείστοι Σκορπιοί, σε μια ερωτική βύθιση και αυτό οφείλεται σε μια υπερβολικά τεταμένη κατάσταση, που υπάρχει μέσα στην σχέση σας. Ίσως και τρίτα άτομα, να έχουν εμπλακεί. Δώστε στον εαυτό σας, και στους τρίτους χρόνο για να καταλαγιάσουν οι εντάσεις, και από τον νέο μήνα, μπορείτε να συζητήσετε και να βρείτε την χρυσή τομή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ρίχνετε όλη την ευθύνη επάνω σας. Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος που όλα έχουν ανατραπεί και μπορούν, να δείξουν μια άλλη πτυχή. Οι όψεις του Δία με τον Κρόνο ταρακουνούν και εσάς, και σας ανοίγουν τα μάτια. Συναισθήματα χωρίς ποιότητα, σχέσεις με μόνιμα σκαμπανεβάσματα αλλά και άτομα που δεν τα εμπιστεύεστε θα τα διώξετε άμεσα, από την ζωή σας. Απολαύστε το Καλοκαίρι με τις καλές σας παρέες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Η επικοινωνία αυτές τις ημέρες δεν είναι και στα καλύτερα της, μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Ίσως έχουν μαζευτεί πολλά θέματα, και έχει έρθει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε ειλικρινά και να προβείτε σε αμοιβαίες λύσεις. Από τον νέο μήνα, όσοι είναι μόνοι τους, θα έχουν μια σειρά από σοβαρές καταστάσεις – φλερτ, που θα τους κάνουν να αισθανθούν και πάλι αισιόδοξοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 21
Δεν είστε και ιδιαίτερα πεπεισμένοι για τα συναισθήματα σας. Μπορεί και να μην είναι πια τόσο ενθουσιώδη, όπως παλαιότερα. Μπορεί να μην είναι οι συνθήκες πια ίδιες. Όπως και να έχει η κατάσταση, προετοιμαστείτε για ώριμους διαλόγους με τον άνθρωπο σας. Άλλωστε δεν είστε και από τα ζώδια που αντέχουν τις όποιες εκκρεμότητες. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, θα έχουν πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία και διακοπές, από τους καλούς φίλους τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εσείς έχετε αρκετά να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες του Ιουλίου. Από το να χωρίσετε μέχρι και το να κάνετε μια σπουδαία πρόταση, στον άνθρωπο σας. Όλα τα αστρολογικά δρώμενα, σας σπρώχνουν σε μόνιμες αποφάσεις που θα θέσουν τα θεμέλια και για το καλό σας μέλλον. Ακόμη και όσοι είναι χώρια σαν ζευγάρι, αυτήν την εποχή, θα καταφέρουν να συμβιβάσουν τις διαφορές τους…. γρήγορα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός