Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Η σκέψη σας είναι κολλημένη στο παρελθόν και στα ιδιαίτερα πρόσωπα του τότε. Αυτό ίσως και να μην ισχύει και με τον ανάποδο τρόπο, για αυτούς προς εσάς. Οι μέρες όλες οι υπόλοιπες του μήνα Ιουλίου σας προσφέρουν πολλές ψυχαγωγικές δράσεις, και παίρνουν το μυαλό σας μακριά από όλα τα άσχημα. Ακόμη και οι αδέσμευτοι θα έχουν τις ερωτικές σας ευκαιρίες για κάτι καινούργιο. Κινητοποιηθείτε λοιπόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δυσκολεύεστε πραγματικά και υπερβολικά να μείνετε μακριά από καταστάσεις και πρόσωπα που σας αναστατώσουν. Είναι το γήινο στοιχείο του ζωδίου σας, που είναι εύκολο στις όποιες αλλαγές. Η ενέργεια που υπάρχει γύρω σας όλο αυτό το διάστημα θα σας κάνει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να πάρετε τις αποφάσεις που ζητάει η δύσκολη αυτή εποχή. Μέσα σε όλα αυτά μπορείτε και να κάνετε και μερικά διαλείμματα, προκειμένου να απολαύσετε το Καλοκαίρι και όλα τα καλά του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Θέματα περιουσίας και οικογένειας, θα σας πλησιάσουν αυτό το διάστημα και εσείς καλείστε να τα λύσετε. Έχετε χαθεί μέσα σε έρωτες και αισθήματα και κάπου ξεχάσατε ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς που απαιτούν την απόλυτη προσοχή σας. Ακόμη και οι ελεύθεροι έχουν βολευτεί μέσα σε πρόχειρες περιπέτειες, θα σκεφτούν να βρουν κάτι καλύτερο που θα είναι μόνιμο και ασφαλές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δεν διστάζετε να μιλήσετε για κάθε τι που σας ενοχλεί και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας. Τώρα που ο Ήλιος, δεν σας τυφλώνει πάνω στον οίκο σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δείτε πράματα που μέχρι τώρα αγνοούσατε, ίσως και ηθελημένα. Ακόμη και όσοι είναι σε διπλές – τριπλές καταστάσεις θα πρέπει να περιορίσουν τα πάθη και τις υπερβολές τους. Δεν είστε σε για πειραματισμούς. Επίσης κρατήστε την εικόνα σας ακέραια και ατόφια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

 Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Όμορφες στιγμές ζείτε με τον άνθρωπο σας και αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει και για όσο διάστημα θέλετε εσείς. Το σύμπαν σας χαμογελά και σας δίνει τις άπλετες ευκαιρίες για να ανοίξετε το μυαλό σας, σε εσάς τους αδέσμευτους για το τι τελικά επιθυμείτε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή. Ευκαιρίες πολλές θα παρουσιαστούν και στους χωρισμένους μέσα από κοινά περιβάλλοντα και ύποπτες συμπτώσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Όλα τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας θα πρέπει μέχρι και την λήξη του Ιουλίου, να παραμείνουν κρυφά. Ο Αστρολογικός ουρανός, είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα γήινα ζώδια. Αποκαλύψεις σε κάθε τομέα θα σας συγκινήσουν. Οι πιο τυχεροί αυτοί που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που θα δουν κάποια παλιά τους αγάπη, να τους πλησιάζει για μια εξήγηση, επανασύνδεση ή και νέα πρόταση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Τα όρια τα έχετε βάλει και στον εαυτό σας. Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη από πλευράς σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, αλλά ούτε και η πολυτέλεια για να τα επαναλάβετε. Ξεκινήστε αυτήν την καλή χρονική περίοδο και απομακρύνετε από την ζωή σας άτομα που μόνο σας βαραίνουν. Ακόμη και οι παλιότερες επιλογές, μπορούν να διορθωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 05
Ζητήστε και θα λάβετε. Οι μέρες μέχρι τις 25/07, σας δίνουν ένα προβάδισμα λόγου για να φωτίσετε όλα τα θολά σημεία στην αισθηματική σας ζωή, που δεν πορεύεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν, αλλά μαζί και με τις πρακτικές σας προτάσεις για το μέλλον. Δώστε και τον ανάλογο χρόνο, για να ολοκληρωθούν τα άνωθεν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Όλα σας είσαστε οι Τοξότες σε μια εγρήγορση. Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τα θέλω σας. Τα αστρολογικά δεδομένα θα πολλαπλασιάσουν την ισχύ τους από την στιγμή που ο Ήλιος θα περάσει στον συγγενικό Λέοντα. Αυτό θα δώσει και τις ευκαιρίες σε απογοητευμένους και πρόσφατα χωρισμένους, να δουν πιο καθαρά ποιο είναι το συμφέρον τους, και τελικά να απαγκιστρωθούν από το άσχημο και άγονο παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι χειρισμοί σας μέχρι στιγμής είναι όλοι λάθος. Η πίεση και η μονομανία ποτέ δεν βγάζουν στα θεμιτά αποτελέσματα. Δηλώστε τις θέσει σας και απομακρυνθείτε. Όσοι Αιγόκεροι έχουν κουραστεί με σχέσεις που μεσολαβούν πολλά χιλιόμετρα, ή τρίτες δεσμεύσεις, πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, να έχουν αποχωρήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μπορείτε να ονειρεύεστε όσο αντέχετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σε αυτό συμβάλει και όλη η προεργασία που έχετε εσείς προσωπικά κάνει. Μεγάλοι έρωτες θα καταλήξουν σε γάμο. Επανασυνδέσεις θα γίνουν πια με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ακόμη και αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα συναντηθούν με το καρμικό τους έτερο. Ποντάρετε παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Σε λίγες ημέρες ο Ήλιος αποχωρεί από τον συγγενικό Καρκίνο και το μόνο που θα συμβεί είναι όλα τα ημιτελή ζητήματα να σας ψάξουν. Ερωτικές υποθέσεις θα σας προσεγγίσουν ζητώντας εξηγήσεις και ευκαιρίες. Αδικημένοι σύντροφοι ίσως απαιτήσουν επανένωση. Μια χιονοστιβάδα από καταστάσεις, που πραγματικά πρέπει να πάρετε στα χέρια σας και να τις φωτίσετε με την καλύτερη δυνατή λύση. Μην αφήσετε εκτός και τα επαγγελματικά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός