Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε «απροσάρμοστοι» και το ξέρετε. Αυτό όμως σας κάνει και πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Μπορεί όμως πια να χρειάζεται να κάνετε μια πιο αναλυτική κουβέντα, με τον ίδιο τον εαυτό σας. Οι εποχές έχουν αλλάξει και εσείς από ότι φαίνεται, μένετε ίδιοι. Από την ώρα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, εσείς μπορείτε να θέσετε νέους όρους- κανόνες στον εαυτό σας αλλά και μέσα στις σχέσεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Το μυαλό σας αδειάζει και γεμίζει από την ίδια συνεχώς ιστορία. Μια παλιά σας αγάπη, που δεν μπορείτε να την αποβάλλετε από την σκέψη σας. Αυτό σίγουρα δεν είναι τρόπος ζωής που μπορεί να σας πάει σε κάτι καλύτερο. Οι αστρολογικές όψεις των εξωτερικών πλανητών, σας κάνουν να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές και να ισορροπήσετε πνεύμα και ψυχολογία. Οι εν σχέση, θα έχουν κάποια μικρά παράπονα από το ταίρι τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Το συναίσθημα σας δεν έχει κάνει καλή επένδυση τελικά. Και εσείς οι ίδιοι κάθε μέρα αντιλαμβάνεστε τις εντάσεις και τους καυγάδες με τον σύντροφο σας. Άρα κάτι τελικά έχει σπάσει, έχει φθαρεί. Από τις 23/09 και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για να ακουμπήσετε καυτά θέματα, που πρέπει να επιλυθούν στο μεταξύ σας. Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Εσείς είστε τα ζώδια που κοιτούν τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει και λίγο περίεργους με τις αισθηματικές σας επιλογές. Μπορεί και πιο τυχερούς. Νεότερα θα έχετε εσείς οι ελεύθεροι, από ένα άτομο που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας και που ζητά να σας ξαναδεί άμεσα. Αυτοί που θα κάνουν κάποια δρομολόγια μέσα στον τρέχοντα μήνα, ίσως και να βρουν το έτερον του ήμισυ. Ίσως και μέσα στον εργασιακό σας χώρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Υπάρχει μια απροσεξία στους λόγους σας. Αυτό είναι μια κατάσταση που πρέπει να λήξει, αν δεν θέλετε να έχετε προστριβές με τον σύντροφο σας. Οι μέρες είναι δύσκολες, και το μόνο που σας απομένει είναι να βρείτε τι μπορεί να γίνει για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο κάτω. Αν τελικά για όλα φταίει ένα τρίτο πρόσωπο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε όλους. Πάντως δύο καρπούζια… σε κανενός την μασχάλη!
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι μυστικές επαφές σας δεν θα χρειαστεί να διαρκέσουν για πολύ ακόμη. Σε λίγο θα είναι όλα έτοιμα στην προσωπική σας κατάσταση, και θα μπορείτε άνετα να φανερώσετε τις επιλογές σας. Όλος ο υπόλοιπος Σεπτέμβριος, θα δώσει και καλές οικονομικές απολαβές ή και τυχερά χρήματα, που θα σας σπρώξουν πιο γρήγορα στις επιδιώξεις σας. Αφεθείτε στα καλά που σας στέλνει το σύμπαν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Κυλάνε οι μέρες και εσείς μένετε με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε ένα αέρινο ζώδιο. Η ανάγκη σας για συναισθηματική κάλυψη, αποκλείεται να έρθει μέσα στους 4 τοίχους που έχετε κλειστεί. Όλα τα πλανητικά δεδομένα είναι γύρω σας και σας δίνουν τύχη, ευκαιρίες και καλή διάθεση, για να γυρίσετε τον τροχό της προσωπικής σας ζωής.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Ξεχωρίστε τους φίλους σας από τη σχέση σας. Η συμπεριφορά σας είναι σχεδόν ίδια προς όλους. Αν συνεχίσετε έτσι, θα καταλήξετε να γίνετε φίλοι με τον άνθρωπο σας. Μπορεί εσείς να είστε ήρεμοι… αλλά αυτό θα επιφέρει σε λίγο καιρό την αδελφοποίηση. Από τον νέο ζωδιακό μήνα μπορείτε να δράσετε εσείς οι αδέσμευτοι πιο έντονα, και μέχρι να κατακτήσετε το άτομο που σας έλκει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Το κλίμα της εποχής σας έχει αποπροσανατολίσει τελείως. Πάρτε μια ανάσα και κάντε τις δηλώσεις σας στους ανθρώπους που σας περικυκλώνουν. Τα αστρολογικά είναι καλά για την προσωπική σας ζωή. Αυτοί που είναι μέσα σε διαδικασίες για χωρισμό και απομάκρυνση, θα θελήσουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στα δεδομένα συναισθήματα. Μόνοι που βαρέθηκαν την ηρεμία, θα ψάξουν για κάτι καινούργιο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είστε επηρεασμένοι από τα άσχημα που επικρατούν μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Αν δεν το αντέχετε, πάρτε τις πρωτοβουλίες στα χέρια σας και μην κάνετε πίσω σε αυτά που λογικά ζητάτε. Αυτοί που έχουν στην καθημερινότητα τους και μια δεύτερη παράλληλη κατάσταση, θα πρέπει μέσα σε αυτό το μήνα να ξεκαθαρίσουν το με ποιον και πότε… τελικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Οι κινήσεις που κάνετε, δεν υποδηλώνουν ότι επιθυμείτε να παραμείνετε μέσα στη σχέση σας. Αυτό να είστε σίγουροι ότι έχει ήδη γίνει αντιληπτό. Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά σας, να μιλήσετε και να εξηγηθείτε. Αυτοί που επίσης έχουν σχέσεις με άτομα που είναι μπλεγμένα – δεσμευμένα, θα θελήσουν να μην δώσουν άλλο περιθώριο για ρίσκα και αποκαλύψεις. Όλα θα καταλαγιάσουν από τον ερχόμενο μήνα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ανατρεπτικά θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα για εσάς. Νέος κόσμος που εισήλθε στη ζωή σας το Καλοκαίρι, θα σας θυμηθεί και θα σας ψάξει. Σίγουρα και εσείς από την πλευρά σας έχετε ξεχωρίσει κάποιον. Να είστε βέβαιοι πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Δεν χρειάζεται να πληγώσετε κανέναν. Όσοι έχουν σχέση σοβαρή, μέσα στον Σεπτέμβριο θα συζητήσουν για κάτι περισσότερο… μια δέσμευση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης