Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε μέσα σε μια ανασφάλεια για το τι θα γίνει τελικά με την σχέση σας, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες, έχει πολλά και περίεργα σκαμπανεβάσματα. Αυτό αφορά και βαραίνει πιο πολύ τον άνθρωπο σας, που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή φάση. Μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουνίου, και πριν να λήξει θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά/ και ειδικά η άλλη πλευρά, και να πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις. Στα καλά… βάλτε και κάποια έκτακτα χρήματα που θα σας πέσουν στα χέρια.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος : Ο Κόσμος – Νο 21
Μόνο ευχάριστες είναι οι ανακοινώσεις, που θα έχετε από τον σύντροφο σας. Έχει καταφέρει να σταματήσει τις δύσκολες πια καταστάσεις, που τον δέσμευαν από το παρελθόν …και τώρα μπορεί να σας αφιερωθεί στο 100%. Αυτό είναι και κάτι που κάποια τσακωμένα – απομακρυσμένα ζευγάρια, θα τα φέρει και πάλι σε επικοινωνιακές διαβουλεύσεις, που θα οδηγήσουν στην επανένωση. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, θα σας έρθει μια ξαφνική είδηση – επίσκεψη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι : Οι Εραστές – Νο 06
Δεν είστε τα παιδιά που κάνουν εύκολα συμβιβασμούς… και ειδικά στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα κάνει πολλούς, να απομακρυνθούν από μόνοι τους και πολύ διακριτικά. Αυτό θα σας βγάλει και από το μόνιμο άγχος σας που σας επιβάλλει να τα έχετε με όλους καλά. Αυτό θα γίνει και μέσα σε σχέσεις, που η ένταση τους έχει ξεθωριάσει. Η κοινωνική ζωή πάντως, για τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι στο 100 %.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Μπορεί να κάνετε ότι θέλετε και όπως το θέλετε. Ο Ήλιος σας δίνει για τον επόμενο 1 μήνα, όλη του την θετική ενέργεια και τις πρακτικές ευκαιρίες, έτσι ώστε να λύσετε όλα τα θέματα, που σας προβληματίζουν και να προοδεύσετε την ζωή σας, σε όλους τους τομείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, τα χωρισμένα ταίρια, θα ξαναμιλήσουν, οι ερωτευμένοι, θα πάρουν αποφάσεις ζωής και οι μόνοι, θα ανταμώσουν τον έρωτα της ζωής τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων : Το Άρμα – Νο 07
Μπορείτε να πάρετε μια πιο βαθιά ανάσα εσείς. Πολλά τα δύσκολα που περάσατε, τις προηγούμενες ημέρες, αλλά αυτό είναι κάτι που λήγει. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες μέσα στην σχέση – γάμο σας, έχουν λυθεί και αυτό που απομένει, είναι να βρείτε τον προορισμό των φετινών σας διακοπών. Τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν σε όλα. Μια παραπάνω μόνο προσοχή σε όλους αυτούς, που έχουν διπλές καταστάσεις. Κάποιος έχει κουραστεί!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Ζητάτε απαντήσεις και πράξεις, από τον άνθρωπο σας και αυτές δεν έρχονται. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα, δεν σας ευχαριστεί. Βάλτε ένα χρονικό όριο, μέσα στο μυαλό σας, και μην επιτρέπεται σε κανέναν, να σας τρώει τον χρόνο χωρίς λόγο. Υπάρχει μια μερίδα του ζωδίου, που την τελευταία εβδομάδα, του Ιουνίου, θα έχει εκπλήξεις από το παρελθόν. Άρα, ζυγίστε και αποφασίστε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε την πρακτική ανάγκη, να συμμετέχετε πιο ενεργά στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας. Δώστε λίγο χρόνο, για να γίνουν οι συνθήκες και τα περιβάλλοντα πιο γόνιμα, και το βασικό λόγο τελικά θα τον έχετε εσείς. Τα ζευγάρια, που μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον, ή έχουν καιρό να βρεθούν, πριν ακόμη εισέλθει ο Ιούλιος, θα έχουν μια θετική συνάντηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Κάποιος έχει κουραστεί ή έστω βαρεθεί, μέσα στον δεσμό σας. Το πιο πιθανόν, είναι αυτός να είστε εσείς, αλλά δεν το θεωρείτε σωστό να το πείτε. Να είστε σίγουροι, ότι η άλλη πλευρά το έχει καταλάβει, και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε κάποια παράπονα. Αν έχει εισέλθει στην ζωή σας, κάτι καινούργιο και σας αποσυντονίζει… από την κλασσική σας καθημερινότητα, τότε πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης : Ο Ήλιος – Νο 19
Επικρατεί μια μόνιμη ασυνεννοησία, μέσα στην σχέση σας, που έχει κουράσει και τις δύο μεριές. Με αυτές τις συνθήκες, σίγουρα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε, αλλά και ούτε να σκεφτείτε κοινές διακοπές. Με την Αφροδίτη και τον Άρη, να δίνουν τις καλύτερες τους όψεις στα ζώδια της φωτιάς, εσείς μπορείτε μέσα από γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Καλές και οι μέρες για τους μόνους, που θα έχουν ερωτικά βέλη να τους σημαδεύουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως : Η Σελήνη – Νο 18
Βάλτε σε όλα τα στόματα και τις προθέσεις, ένα μεγάλο στοπ. Μην επιτρέπεται σε κανέναν να σας σχολιάζει, για την ιδιαίτερη προσωπική σας ζωή αλλά και πολύ περισσότερο για τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα ζεστάνει και πάλι το κλίμα, μέσα στην σχέση σας. Ότι πρόβλημα και να υπάρχει στο μεταξύ σας, μόνο εσείς οι 2 τελικά μπορείτε να βρείτε την χρυσή λύση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Υδροχόος : Το Αστέρι – Νο 17
Τα νεύρα σας είναι υπερβολικά, και ίσως και να ξεσπάτε στον σύντροφο σας και να τον πικραίνετε. Οι μέρες αστρολογικά, είναι εξαιρετικές για το ζώδιο σας, και αυτό μπορεί να σας ωθήσει, για να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις και να έρθετε πάλι πιο κοντά. Υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου, θα συμβάλουν και αυτές, προς αυτήν την κατεύθυνση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ιχθείς : Ο Γητευτής – Νο 01
Έρωτας και σχέσεις, είναι στις προτεραιότητες σας. Έχετε δώσει λύσεις σε άλλα πρακτικά θέματα, και στο τώρα αυτό που ζητάτε, είναι να ορθώσετε και την προσωπική σας ζωή. Μόνοι και εργένηδες θα βρεθούν σε νέους κύκλους που θα τους προσφέρουν πολλά φλερτ. Σύντροφοι που είχαν χαθεί, σίγουρα θα επικοινωνήσουν, θα βρεθούν και πιθανόν και να φέρουν εις πέρας μια ισχυρή επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης