Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Ερημίτης – Νο 09
Θα πρέπει να πατήσετε στον εαυτό σας… ένα στοπ. Είσαστε παρασυρμένοι από την αγάπη που έχετε στον άνθρωπο σας, και κάποιες φορές χάνετε το μέτρο και την δική σας καθημερινότητα. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας αδικεί και σας δείχνει δεδομένους. Οι αστρολογικές συνθήκες, πάνω στο ζώδιο σας, έχουν να σας δώσουν πολλά. Χαλαρώστε, ασχοληθείτε με την προσωπικότητα σας και θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Θετικές οι εξελίξεις, στα εργασιακά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Πολλά τα λόγια και οι υποσχέσεις, που σας έχουν δώσει, και από πράξεις… τίποτα. Αυτό δεν είναι κάτι, που το έντιμο ζώδιο σας, δεν θα το υποστεί για πολύ ακόμη. Οι σύντροφοι, που έχουν χαθεί, από τις μεταξύ τους επικοινωνίες, θα καταφέρουν να συναντηθούν και να βρουν.. τα κοινά τους και πάλι πατήματα. Πολλές οι προσφορές έρωτα για τους εργένηδες, που ζητούν έναν καινούργιο άνθρωπο να τους ζεστάνει την καρδιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η τύχη, το χρήμα, οι νέοι έρωτες αλλά και καινούργιες επαφές, είναι στο μενού των επόμενων ημερών. Αυτό είναι και κάτι που πρώτον. θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία, αλλά και σας λύσει εμπόδια και απορίες. Στον αισθηματικό τομέα, ο άνθρωπος σας, όσο απόμακρος και να δείχνει, θα σας μιλήσει πια ξεκάθαρα για τις αποφάσεις του, για το Καλοκαίρι σας. Πολλές και επανασυνδέσεις, των επόμενων ημερών.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Καρκίνος : Ο Ήλιος – Νο 19
Το μυαλό και η καρδιά σας η χιλιοκομματιασμένη, θα είναι και αυτά που θα προσπαθήσει κάποιος, από τον κύκλο σας, να κατακτήσει. Είναι μια αρκετά μπλεγμένη εποχή, που όλα και όλοι, θα έρθουν μπροστά σας, και θα σας δελεάσουν. Παλιοί εραστές θα εμφανιστούν, και θα ζητήσουν συγχώρεση, ξαφνικό χρήμα θα σας δώσει την σταθερότητα που ζητάτε, αλλά και μια ικανοποίηση, από ένα οικογενειακό ζήτημα. Ενεργοποιηθείτε, έχετε πολλά να κάνετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Λέων : Ο Κόσμος – Νο 21
Μην μιλάτε καθόλου, μην λέτε τίποτα, οι εξελίξεις που πλησιάζουν είναι ραγδαίες, και εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις, που θα αφήσουν το στίγμα τους, σε οικονομικά και αισθηματικά. Ο άνθρωπος σας, θα ξεκόψει τελείως από το παρελθόν και άλλες κακές “συνήθειες”, και θα σας αφιερωθεί πια στο 100%. Οι νέοι έρωτες, θα δώσουν στους μόνους…. και θα γίνουν μέσα σε αυτούς του Καλοκαιρινούς μήνες, μόνιμες αγάπες. Μερικοί, από το ζώδιο, θα λάβουν και “μηνύματα” από το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Παρθένος : Η Σελήνη – Νο 18
Ζηλεύετε πολύ και δεν το δείχνετε. Καλά κάνετε. Από την στιγμή που ο κυβερνήτης σας στις 07/06, θα μπει στον οίκο των Διδύμων, το σκηνικό αλλάζει και όλα θα είναι υπέρ σας. Το άτομο, για το οποίο έχετε ερωτικά συναισθήματα, θα σας μιλήσει ειλικρινά και πιο ανοιχτά, για τα κοινά σας θέλω. Ακόμη και κάποιοι, που είναι χαμένοι από την ζωή σας εδώ και εβδομάδες, θα επανέλθουν με “κλάδο ελιάς”!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ζυγός : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εσείς και η έντονη persona σας, δεν έχετε τελικά ανάγκη κανέναν. Είσαστε σε μια εκπληκτική φόρμα, και η εποχή με τον τόσο καλό αστρολογικό ουρανό για όλα τα ζώδια του αέρα, θα σας προσφέρει τα δώρα που σίγουρα δικαιούστε. Το άτομο – α, που σας πλήγωσαν και μετά απομακρύνθηκαν, θα έρθουν μέσα στο πρώτο 10ημερο, του Ιουνίου, στο διάβα σας και θα συζητήσουν… για ακόμη μια φορά την περίπτωση της επανένωσης σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός : Το Αστέρι – Νο 17
Τα ψέματα τελειώνουν! Εσείς και το αυστηρό σας ταμπεραμέντο, δεν θα δώσετε περιθώρια στο άτομο, που κατά καιρούς σας πληγώνει. Η Αφροδίτη σε καρμικές όψεις με τον Άρη, θα σας βάλουν στο ερωτικό επίκεντρο τους, και σας κάνουν το πόλο έλξης για καλές καταστάσεις, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ακούστε τους πάντες, παλιούς και καινούργιους και στους δικούς σας χρόνους, πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης : Ο Γητευτής – Νο 01
Εσείς λοιπόν, έχετε πολλές ικανοποιήσεις να πάρετε και σχετικά σύντομα. Ο σύντροφος σας, που σας έχει τρελάνει πραγματικά με τα πίσω – μπρός του, έρχεται και σας ζητάει μονιμότητες. Τα λάθη και τα βαρίδι του παρελθόντος, θα λυθούν και δεν θα τα ξαναβρείτε στην κοινή σας πορεία. Χρήματα, που αναμένετε έρχονται και σας βοηθούν στις ανάγκες σας. Κάποιοι γάμοι θα προγραμματιστούν αυτό το Καλοκαίρι!
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Αιγόκερως : Οι Εραστές – Νο 06
Οι σκέψεις σας έχουν κολλήσει εμμονικά, στο παρελθόν, και μια ημιτελή ιστορία αγάπης. Αυτό είναι και κάτι που παραδόξως συμβαίνει, και στην άλλη πλευρά, που κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, θα σας ξαναπλησιάσει, με διπλωματικό τρόπο, και θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια, για να σώσει συναισθήματα, αλλά και να σας δεσμεύσει πια μόνιμα. Ανεξάρτητα από αυτό, θα έχετε και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Διαλέξτε και πάρτε!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Υδροχόος : Ο Τρελός – Νο 22
Υπάρχουν μέσα στην ζωή σας, καταστάσεις και άτομα, που δεν σας εκφράζουν πια, αλλά τα κρατάτε κοντά σας, μόνο και μόνο από ανασφάλεια αλλά και ηθική υποχρέωση. Αυτό μέσα στις πρώτες εβδομάδες, του Ιουνίου, θα το αλλάξετε. Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, που θα δεχτούν την βοήθεια από το σύμπαν, για να πατήσουν καλύτερα οικονομικά, αλλά και να είναι μόνιμα πια με τον άνθρωπο, της καρδιάς τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας – Νο 05
Έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα και οι δημόσιες σχέσεις. Με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη να σας υποστηρίζουν, εσείς θα δεχτείτε πολλές προτάσεις, ακόμη και από το παρελθόν σας, για να μπείτε σε μόνιμες σχέσεις. Όσοι έχουν χωρίσει για ασήμαντα θέματα μέσα στις επόμενες ημέρες, θα βρεθούν και θα ξαναξεκινήσουν. Φλερτ που θα γεννηθούν τώρα, θα μετατραπούν σύντομα σε παθιασμένους έρωτες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς