Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Σελήνη – Νο 18
Αν κρατήσετε το πύρινο στοματάκι σας κλειστό αυτήν την φορά, το μόνο θετικό είναι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και θα είναι και μόνιμο. Το άτομο που αγαπάτε και ξέρετε και εσείς, από την πλευρά σας, ότι και αυτό σας θέλει, δεν θα πρέπει να το πιέσετε περισσότερο, ξέρει πια τι πρέπει να κάνει. Ο Ιούνιος έχει για το ζώδιο σας, τις πιο σπουδαίες εκπλήξεις που θα σας αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο την καθημερινότητα. Σε αυτά, να προσθέσετε και χρήμα που σίγουρα …θα σας ενισχύσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ταύρος : Το Αστέρι – Νο 17
Αν μπορείτε να απομακρυνθείτε, από τις μνήμες του παρελθόντος, θα κάνετε μεγάλη χάρη στον εαυτό και την ψυχολογία σας. Αυτός που έχει φύγει, ξέρει, ότι ακόμη και κρυφά… τον περιμένετε. Η Αφροδίτη που σας πλησιάζει, θα δώσει τις αφορμές, έτσι ώστε τα αισθήματα που είναι αληθινά, να δέσουν και με σταθερό τρόπο. Οι ελεύθεροι και τολμηροί του ζωδίου, που ίσως και αυτήν τη εποχή, να είναι μπλεγμένοι με πολλές υποθέσεις, θα πρέπει να πάρουν άμεσα, μια τελική απόφαση, για τον ποιον και τι θέλουν να έχουν μέσα στην αγκαλιά τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Δίδυμοι : Ο Γητευτής – Νο 01
Εσάς το μόνο που σας κυνηγάει, είναι το πολύστροφο μυαλό σας, και όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε, και σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις που είχαν παγώσει λίγο, τώρα θα ενεργοποιηθούν, και πιο έντονα η άλλη πλευρά, που επιθυμεί πια να σας ανακοινώσει, προτάσεις, πιο δεσμευτικές μέσα στους θερινούς μήνες. Τα οικονομικά και τα εργασιακά σας ζητήματα που σας απασχολούν, έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες την λύση τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Όπου και να κινηθείτε, θα δείτε άτομα να σας κοιτούν και να θέλουν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο ιδιαίτερο – ερωτικό βαθμό. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα γίνετε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο ανθρώπων, αλλά και ενός ιδιαίτερου που ανήκει σε προηγούμενους χρόνους. Εσείς είσαστε απορροφημένοι, αυτήν την εποχή, από οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, άρα μόνο όποιος, τελικά σας χτυπήσει τη πόρτα… πιο δυνατά θα τον ακούσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Λέων : Οι Εραστές – Νο 06
Το μυαλό σας το τετραπέρατο πηγαίνει σε όλες τις μεριές και δημιουργεί τα πιο ύποπτα σενάρια, για τον άνθρωπο και γενικά για την σχέση σας. Αυτό ίσως να είναι και ένα ‘κουσούρι’ που κουβαλάτε από το άσχημο σας παρελθόν, που όμως θα πρέπει να το θέσετε υπό έλεγχο. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου και εσείς, θα καταλάβετε μέσα από τις δράσεις και τα λόγια, του ταιριού, σας ότι δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείτε. Εκπλήξεις θα έρθουν και στους εργένηδες, που μάλλον έχουν πάρει την απόφαση να δεσμευτούν… και να σοβαρευτούν!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Παρθένος : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Κάποιος, σας έχει κλέψει την καρδιά, το μυαλό, και την προσοχή. Η αλήθεια είναι ότι κάτι ανάλογο, έχετε και εσείς προκαλέσει, σε αυτόν. Με την κίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης, σε επόμενα ζώδια, εσείς θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, και να μιλήσετε συναισθηματικά. Αυτό σαν κατάσταση, μπορεί να συμπεριλαμβάνει και πιο παλιούς εραστές, που στο τώρα θέλουν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια επανένωσης.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Ζυγός : Το Άρμα – Νο 07
Κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά. Μάλλον δεν έχετε και την πλήρη εικόνα, και είσαστε λοιπόν μέσα σε ένα χάος πληροφοριών και ασάφειας. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον το έχει προκαλέσει το ταίρι σας, με την ανώριμη του συμπεριφορά και την αδιαφορία του. Δεν θα διαρκέσει για πολύ όμως. Είσαστε κάτω από την προστασία του σύμπαντος, και αυτό που επιθυμείτε, θα συμβεί. Οι επικοινωνιακές αντιξοότητες μέσα στον δεσμό σας, θα υποχωρήσουν.

Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Εσείς και η γοητεία που έχετε στο σκορπικό σας αίμα, σας φανερώνουν συνεχώς νέους θαυμαστές. Αυτό είναι και κάτι που μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, θα σας έχει κάνει τρομερές, αισθηματικές αποκαλύψεις, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ένας φίλος – συνεργάτης, θα περάσει σε πιο ερωτικές προτάσεις. Κάποιος από το παρελθόν, θα σας επισκεφτεί και θα ζητήσει ευκαιρία επανένωσης. Εσείς είστε όμως αυτοί που τελικά…, θα πάρετε τις αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Τοξότης : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δεν ξέρετε και εσείς πια τι να πιστέψετε και τι να ξεχάσετε. Είναι μια άκρως μπερδεμένη εποχή και τα άτομα, που υπάρχουν γύρω σας, έχουν αποδειχτεί, μέτρια… λίγα… κάτω των περιστάσεων. Αν αυτό έχει να κάνει και με τον δεσμό σας, ίσως να έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Δεν είστε από τα ζώδια που μασούν τα λόγια τους. Τα πιο πιθανόν, είναι να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα που ψάχνετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Αιγόκερως : Ο Κόσμος – Νο 21
Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ακούσετε καταπληκτικά νέα από τον άνθρωπο σας. Κάποιες πιο παλιές του δεσμεύσεις – οικονομικές ανησυχίες, τώρα τελειώνουν, και όσα είχατε μαζί, ονειρευτεί και συμφωνήσει, θα πραγματοποιηθούν μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Σε αυτό θα έχετε και την πρακτική βοήθεια των οικείων περιβαλλόντων, αλλά και ξαφνικού χρήματος, που σας λύσει τα χέρια.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Τα λόγια που έχετε κάνει – ανταλλάξει με το άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, σας έχουν βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις, που μόνο σας αγχώνουν. Αυτό έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, ποιον έχετε δίπλα σας. Από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα αντιληφθείτε μεγάλες και αληθινές – πρακτικές αλλαγές, στον άνθρωπο σας που επιθυμεί να ξεχάσετε παλιά, και να περάσετε ένα καταπληκτικό Καλοκαίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ιχθείς : Ο Ήλιος – Νο 19
Δεν έχετε και πάρα πολύ χρόνο στην διάθεση σας, για να περιμένετε τι τελικά θα αποφασίσουν οι άλλοι. Ενεργοποιηθείτε και ψάξτε για τις ικανοποιητικές λύσεις. Πολλά ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί χωρίσει, μέσα στις πρώτες 1-2 εβδομάδες, του νέου μήνα, θα καταφέρουν, να επανενωθούν και ακόμη και να κάνουν μια ακόμη κίνηση, για κάτι πιο επίσημο και μόνιμο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς