Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Το 6 των Κυπέλλων
Μια πολύ όμορφη μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, όπου μεταξύ άλλων θα λάβετε ένα απρόσμενο δώρο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα! Είναι μια αίσια μέρα για να δείτε ξανά κάποιες παλιές σας ιδέες, γιατί οι επαγγελματικές σας υποθέσεις ευνοούνται πολύ. Αξιοποιήστε τη συγκυρία.

Ταύρος: Το 5 των Ράβδων                                                                                                                                                                                   Κάποια πρόκληση θα βρεθεί στην πορεία σας σήμερα. Το σύμπαν σας καλεί να την αποδεχθείτε και να αποδείξετε τι είστε ικανοί να κάνετε. Ακόμη κι αν θεωρήσετε ότι δεν σας αποδίδει κάποιο κέρδος, η εμπειρία από μόνη της θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο μάθημα. Σήμερα μπορείτε να ρισκάρετε ένα μικρό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Δίδυμοι: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα κάποια θέση σας θα δεχθεί μια επίθεση. Αν υποστηρίξετε την άποψή σας με αποφασιστικότητα και επιχειρήματα, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Μην πέσετε σήμερα στην παγίδα που θα σας στήσουν άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλον, που έχουν πρόθεση να προκαλέσουν προστριβές για ίδιον όφελος.

Καρκίνος: Ο Τροχός της Τύχης
Ίσως βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό δίλλημα για την πορεία που πρέπει να διαλέξετε. Σήμερα το σύμπαν σας παροτρύνει να αναλογιστείτε με ποιον τρόπο αποδίδετε καλύτερα και σε ποιον τομέα νιώθετε καλύτερα. Αυτή είναι μια μέρα αποφάσεων, ακόμη και για το συνολικό σας μέλλον. Να σκεφτείτε συνετά πριν δράσετε σε οτιδήποτε.

Λέων: Ο Μάγος
Σήμερα πρέπει να είστε πιο δραστήριοι! Έχετε πειθώ, έχετε καλές ιδέες, έχετε τη δύναμη να χειριστείτε όλα τα προβλήματά σας. Ασχοληθείτε μαζί τους, ακόμη κι αν σας φαντάζει δύσκολο, και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει.

Παρθένος: Το 10 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ κοινωνική για εσάς καθ’ όλη τη διάρκειά της, χωρίς να νιώσετε στιγμή μόνοι. Μια συμβουλή για τον επαγγελματικό σας τομέα, είναι να λειτουργήσετε ομαδικά για την επίλυση ενός προβλήματος που θα προκύψει. Απόψε ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, γιατί το ρομάντζο και ο ερωτισμός θα είναι στο ζενίθ τους!

Ζυγός: Το 6 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα δείτε να αρχίζει να αποδίδει καρπούς η σκληρή σας δουλειά των τελευταίων εβδομάδων. Είναι πιθανό να επαινεθείτε γι’ αυτό, χωρίς να αποκλείεται και ένα χρηματικό κέρδος. Περάστε το απόγευμά σας με τη συντροφιά φιλικών ατόμων, και αποδεχθείτε όποιο χέρι βοηθείας σας προταθεί.

Σκορπιός: Οι Εραστές
Κάποιες εντάσεις κα διαφωνίες θα προκύψουν σήμερα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η συμβουλή του σύμπαντος για εσάς, είναι να ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ενόσω η πορεία σας διέπεται από γνήσια αγάπη, θα αντεπεξέλθετε σε όλες τις συγκυρίες.

Τοξότης: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει απρόσκοπτα για εσάς. Φροντίστε να παραμείνετε αποδοτικοί και συνεπείς, και ενδείκνυται να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου δείτε ότι την χρειάζονται. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα κληθείτε να συνεργαστείτε με μια εξαιρετικά πρακτική γυναίκα, που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Αιγόκερως: Το 7 των Ξιφών
Μια απώλεια είναι πιθανό να σας προκύψει σήμερα, για την οποία αρχικά θα πονέσετε αλλά δεν θα αφήσει ουλές… Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας, γιατί δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει δόλια κίνητρα. Προτιμήστε να μην καταλήξετε σήμερα σε καμία συμφωνία.

Υδροχόος: Η Κρίση                                                                                                                                                                                                 Κάποιος παλιός φίλος που έχετε να δείτε καιρό, θα έρθει σήμερα σε επαφή μαζί σας. Ένα αντικείμενο που θεωρούσατε χαμένο και σας έλειπε πολύ, σήμερα θα βρεθεί μπροστά σας. Η σημερινή μέρα διέπεται από μια ιδιαίτερη δύναμη και θα φαντάζει ότι όλα επιλύονται από μόνα τους – μαγικά…

Ιχθύες: Το 4 των Ξιφών
Συνηθίζετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στα επαγγελματικά σας. Όμως η σημερινή μέρα σας καλεί να μειώσετε τους ρυθμούς σας, διαφορετικά ρισκάρετε να επιβαρύνετε την υγεία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, ακόμη και στα στάσιμα προσωπικά σας θέματα. Μην πιέσετε καμία κατάσταση – ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.