Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Η Αρχιέρεια
Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.

Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

Ταύρος: Η Κρίση Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες.

Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας. Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

Δίδυμοι: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Να κοιτάτε πριν κάνετε τα άλματά σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε πεσμένοι ανάσκελα! Η προσοχή είναι απαραίτητη σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα τις μετανιώσετε, μην μιλάτε παρορμητικά και απερίσκεπτα. Αποδεχθείτε τα λάθη που κάνατε σε πρότερες σχέσεις, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Το σύμπαν στέλνει σήμερα σε δεσμευμένους και αδέσμευτους, μια σειρά πειρασμούς που θα σας παρασύρουν σε ντροπιαστικά λάθη.

Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ώριμες αντιδράσεις, αντί να εμμένετε στην πρακτική του Πίτερ Παν – του αιώνιου έφηβου, απρόθυμου να αναλάβει ευθύνες.

Καρκίνος: Η Κρίση
Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

Λέων: Η Δικαιοσύνη
Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους. Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.

Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

Παρθένος: Ο Μάγος
Σας προσφέρονται τώρα εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.

Οι αδέσμευτοι θα διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

Ζυγός: Η Δύναμη
Θα σας κατακλύσει η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση αλλά και η έντονη σεξουαλικότητα. Το ταίρι σας θα γουργουρίζει από ηδονή, και θα δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε μια διαφορά σας μέσω ικανοποιητικών και αμοιβαίων συμβιβασμών. Η αγάπη θα κάνει και τους δυο σας πιο αφοσιωμένους και υπομονετικούς.

Οι αδέσμευτοι θα έλξουν πολλούς θαυμαστές και το φλερτ θα μετατρέπεται γρήγορα σε πάθος. Μια εσωτερική δύναμη θα σας κάνει να ανοίξετε την καρδιά σας, ακόμη κι αν γίνετε πιο τρωτοί. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια νέα εργασιακή πρόταση, προαγωγή ή κάποια επιβράβευση.

Σκορπιός: Το Άρμα Αντεστραμμένο
Έχετε χάσει τον έλεγχο μέσα στη σχέση, είτε για τον εαυτό σας είτε για τις καταστάσεις. Το έτερο ήμισύ σας επιβάλλει τις απόψεις του και έχει τα ηνία. Νιώθετε σαν να έχει γίνει πειρατεία στο δεσμό, και οι αποφάσεις να παίρνονται με θυμό και εγωισμό αντί με κατανόηση και αγάπη. Προσέξτε μην τρακάρετε, επειδή κοιμηθήκατε και οι δύο στο τιμόνι…

Για τους αδέσμευτους, το αντικείμενο του πόθου τους ίσως να μην θέλει περιορισμό. Ίσως οι ίδιοι να υποσκάπτετε την αναζήτηση του στόχου σας, επειδή κάπου υπάρχει ένα αντικρουόμενο σημείο.

 

 

Τοξότης: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Κάπου υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, κάποιες σκιώδεις πλευρές και επιβολές ισχύος δικές σας ή του ετέρου σας ήμισυ. Ακόμη και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες δεν ταυτίζονται χρονικά. Ο εγωισμός και η περηφάνια υψώνουν τείχη, διαφωνείτε για οικονομικά θέματα. Αντί να μην αντιδράτε ή να βγάζετε θυμό, θα έπρεπε να χειρίζεστε τη σχέση σας με ωριμότητα.

Οι αδέσμευτοι είναι προσηλωμένοι σε μια παλιά σχέση, κι αυτό τους εμποδίζει να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Μην φτάσετε στο σημείο να είστε με ένα άτομο που δεν εκτιμάτε, προκειμένου να αποφύγετε τη μοναξιά.

Αιγόκερως: Το Αστέρι
Έρχεται ανανέωση στις ελπίδες και τις επιδιώξεις σας! Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάτε πλέον μπροστά και όχι πίσω. Η αισιοδοξία θα σας χαρίσει μια μαγνητική λάμψη, και ο έρωτας θα σας προσεγγίσει ίσως και ως φιλία αρχικά. Η βάση των νέων σχέσεών σας θα είναι οι κοινές αντιλήψεις αντί για το εύκολο πάθος.

Οι δεσμευμένοι θα εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες του άλλου, και θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον για παλαιότερες ατασθαλίες. Θέτετε νέα θεμέλια με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενώ θα αλλάξει και ο κοινός κοινωνικός σας κύκλος. Οι νέοι σας φίλοι θα αντιπροσωπεύουν τη νέα σας αρχή ως ζευγάρι.

Υδροχόος: Ο Ιεροφάντης
Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.

Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

Ιχθύες: Ο Τροχός της Τύχης Αντεστραμμένος
Όταν η τύχη και η επίτευξη βγαίνουν αντεστραμμένες, σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για ευτυχία θα αποτύχουν ή θα αναβληθούν, ίσως και για λόγους υγείας ή οικονομικών δυσχερειών. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ένας γάμος γι’ αυτούς τους λόγους. Δώστε σημασία στους χρόνους σήμερα, γιατί φαινομενικά ασήμαντες αναβολές ίσως υποδεικνύουν βαθύτερα προβλήματα.

Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει κουράσει μια σχέση, που θεωρούσατε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Συχνά αυτή η κάρτα φωτίζει αρνήσεις ή καθυστερημένη αποδοχή μιας άβολης αλήθειας.