Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Η Κρίση Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία.

Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες. Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας.
Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, ότι πρέπει να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

Ταύρος: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος
Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.

Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

Δίδυμοι: Ο Τροχός της Τύχης Αντεστραμμένος
Όταν η τύχη και η επίτευξη βγαίνουν αντεστραμμένες, σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για ευτυχία θα αποτύχουν ή θα αναβληθούν, ίσως και για λόγους υγείας ή οικονομικών δυσχερειών. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ένας γάμος γι’ αυτούς τους λόγους. Δώστε σημασία στους χρόνους σήμερα, γιατί φαινομενικά ασήμαντες αναβολές ίσως υποδεικνύουν βαθύτερα προβλήματα.

Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει κουράσει μια σχέση, που θεωρούσατε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Συχνά αυτή η κάρτα φωτίζει αρνήσεις ή καθυστερημένη αποδοχή μιας άβολης αλήθειας.

Καρκίνος: Ο Ιεροφάντης
Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.

Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

Λέων: Ο Μάγος
Σας προσφέρονται τώρα εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.

Οι αδέσμευτοι θα διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

Παρθένος: Ο Ήλιος
Ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα! Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητίζετε, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα σας ανοίξουν πόρτες. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες. Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητους, και θα καταφέρετε να εξαλείψετε ακόμη και ανταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Θα μπορέσετε ήρεμα να υποδείξετε στο ταίρι τους την ανάγκη για σεβασμό.

Οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση σε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

Ζυγός: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Κάπου υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, κάποιες σκιώδεις πλευρές και επιβολές ισχύος δικές σας ή του ετέρου σας ήμισυ. Ακόμη και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες δεν ταυτίζονται χρονικά. Ο εγωισμός και η περηφάνια υψώνουν τείχη, διαφωνείτε για οικονομικά θέματα. Αντί να μην αντιδράτε ή να βγάζετε θυμό, θα έπρεπε να χειρίζεστε τη σχέση σας με ωριμότητα.

Οι αδέσμευτοι είναι προσηλωμένοι σε μια παλιά σχέση, κι αυτό τους εμποδίζει να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Μην φτάσετε στο σημείο να είστε με ένα άτομο που δεν εκτιμάτε, προκειμένου να αποφύγετε τη μοναξιά.

Σκορπιός: Ο Κρεμασμένος
Η προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.

Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

Τοξότης: Η Σελήνη Αντεστραμμένη
Σας διέπει το άγχος. Εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, κι αυτή η διαταραχή επηρεάζει τη σχέση σας. Οι συζητήσεις έχουν μια χροιά υποψίας και δυσπιστίας, κι ίσως παλεύετε με κάποια σύννεφα εξαπάτησης και αμφιβολίας. Η αλήθεια όμως θα θριαμβεύσει. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή με τα παιδιά σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Προφυλάξτε τη σεξουαλική σας υγεία, δεν αποκλείεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Απομακρυνθείτε από άτομα που προκαλούν αχρείαστα δράματα, και προσέξτε τα λόγια σας γιατί κάποιοι είναι υπερβολικά εύθικτοι.

Αιγόκερως: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη
Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο! Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.

Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

Υδροχόος: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Να κοιτάτε πριν κάνετε τα άλματά σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε πεσμένοι ανάσκελα! Η προσοχή είναι απαραίτητη σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα τις μετανιώσετε, μην μιλάτε παρορμητικά και απερίσκεπτα. Αποδεχθείτε τα λάθη που κάνατε σε πρότερες σχέσεις, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Το σύμπαν στέλνει σήμερα σε δεσμευμένους και αδέσμευτους, μια σειρά πειρασμούς που θα σας παρασύρουν σε ντροπιαστικά λάθη.

Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ώριμες αντιδράσεις, αντί να εμμένετε στην πρακτική του Πίτερ Παν – του αιώνιου έφηβου, απρόθυμου να αναλάβει ευθύνες.

Ιχθύες: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.

Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.