Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Ο Πύργος

Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί πυρετωδώς σήμερα, και θα σας εκτρέπει από το να κάνετε και τα πιο απλά πράγματα. Πιο πολλά θα είναι τα προβλήματα που θα δημιουργείτε στις όποιες δυσκολίες σας προκύψουν, αν είστε υπερβολικά συναισθηματικοί. Θα νιώσετε αν κάποιος είναι προκατειλημμένος αρνητικά απέναντί σας, ακόμη κι αν δεν ξέρετε ποιο είναι το άτομο.
Τυχερός αριθμός: 15

Ταύρος: Η Εγκράτεια
Να είστε προσεκτικοί προς μια επιλογή που θα σας εμφανιστεί στον μαθησιακό τομέα, και μπορεί να φαντάζει καλύτερη απ’ αυτό που έχετε. Ένα άτομο στα επαγγελματικά σας, θα βελτιώσει το κέρδος της ημέρας σας. Ίσως χρειαστείτε κάποιον πιο ειδικό, για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια εργασία σας. Ένα ταξιδάκι θα αποτελούσε ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Απομακρυνθείτε τώρα από μια βλαβερή παρέα, για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον. Το ένστικτό σας στο ρομαντικό πεδίο, θα σας πάει εκεί που λαχταράτε.
Τυχερός αριθμός: 3

Δίδυμοι: Το 3 των Ράβδων
Βρίσκεστε σε μια σύγχυση, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αναμένετε λίγο πριν καταλήξετε για την πορεία σας. Αναζητήστε μέσα σας την καθοδήγηση για να βρείτε ξανά τη διαύγειά σας. Αν δεν έχετε τις απαντήσεις, μην κάνετε καμία κίνηση. Ενίοτε το σύμπαν μας κάνει να χάνουμε τον προσανατολισμό μας, για να μην καταβάλουμε ανώφελες προσπάθειες. Θεωρήστε το κλίμα της σημερινής μέρας ως φυσική άμυνα.
Τυχερός αριθμός: 11

Καρκίνος: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Σας συντροφεύει η αποδοτική κυρία, που είναι αμυντική και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται. Θα είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και θα θέλετε να γίνουν όλα με τον δικό σας τρόπο. Αυτό προσδίδει χάρη στην προσωπικότητά σας, που εκπέμπει θέρμη και την απαραίτητη αυτονομία. Με τη βοήθεια της βασίλισσας θα προοδεύσετε στους στόχους σας, γιατί έχετε τη θέληση και την ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 18

 

Λέων: Η Σελήνη
Η μέρα σας θα διέπεται από συγκυρίες που θα επιφέρουν κάποια πίεση. Οι κινήσεις που θα γίνουν τώρα, ενδέχεται να επηρεάσουν το μέλλον στον υλικό τομέα αλλά και αυτόν του πάθους. Θα έχετε τη διαύγεια να υπολογίσετε τα αποτελέσματα των δράσεών σας, σε συνδυασμό με την αυριανή τους προοπτική. Ίσως πρέπει να πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις.
Τυχερός αριθμός: 5

Παρθένος: Το 7 των Πεντάκτινων
Σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς όλης της σκληρής σας δουλειάς. Στο μεταξύ εμμείνετε στους στόχους σας με προσήλωση. Όσο αργά κι αν φαντάζει να προχωρά η πρόοδος, στη σωστή στιγμή θα δείτε τα αποτελέσματά της. Ίσως να αναζητάτε μια πιο εύκολη διαδρομή, αν και μακροπρόθεσμα ξέρετε ότι δεν είναι αυτή η λογική επιλογή. Μην παρασύρεστε από τις απολαύσεις της στιγμής.
Τυχερός αριθμός: 15

 

Ζυγός: Ο Τροχός της Τύχης
Ίσως σας φανεί δύσκολο να κάνετε όσα έχετε υποσχεθεί, υπό τις παρούσες συνθήκες. Οι επαγγελματίες θα περάσουν μια μέρα με πολλές προκλήσεις. Στον μαθησιακό τομέα, ενδέχεται να δώσετε μάχη για να παραμείνετε στην πορεία σας. Επισκέπτες ενδέχεται να ομορφύνουν τη μέρα σας. Κάντε αλλαγές στο ρομαντικό πεδίο, για να εντάξετε περισσότερο ενθουσιασμό. Παλαιότερες επενδύσεις σας αναμένεται να γεμίσουν το πορτοφόλι σας.
Τυχερός αριθμός: 9

Σκορπιός: Το 7 των Πεντάκτινων
Διατηρήστε τους τωρινούς σας ρυθμούς για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε. Η καλή προετοιμασία είναι το κλειδί για πρόοδο στον μαθησιακό τομέα. Στα επαγγελματικά σας, η προσωπικότητά σας ενδέχεται να εντυπωσιάσει πολλούς. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά. Μην πάρετε την πρωτοβουλία να χειριστείτε τώρα τις διαφορές σε μια σχέση. Μην το παρακάνετε με τις λιχουδιές, επιστρατεύστε την εγκράτειά σας.
Τυχερός αριθμός: 11

Τοξότης: Το Άρμα
Αναζητάτε ή θα πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων για τη ζωή σας, στο ρομαντικό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα. Συντηρήστε αρμονικά τα «άλογα» που σέρνουν το άρμα σας, για να μην καταρρεύσουν όσα χτίζετε. Ίσως δεν αρκεί να περιορίζετε τις επιθυμίες σας και πρέπει να βρείτε άλλες οδούς για να συνεχίσετε την πρόοδό σας. Θριαμβευτής είναι αυτός που πράττει αυτό που ήρθε να πράξει, κα φεύγει πριν καν αρχίσουν οι μάχες…
Τυχερός αριθμός: 9

Αιγόκερως: Ο Ιεροφάντης
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επηρεάσετε ένα ποθητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες. Λειτουργήστε με τη λογική και μην μεταφέρετε όλα σας τα «αυγά» σε ένα καλάθι, όσο αφορά τις επενδύσεις σας. Η έλλειψη προσοχής ενδέχεται να οδηγήσει σε λάθη στα επαγγελματικά σας. Ίσως αναδυθεί μια παλιά αδιαθεσία και σας δυσκολέψει, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Στον μαθησιακό τομέα, φροντίστε περισσότερο τις αδυναμίες σας.
Τυχερός αριθμός: 4

Υδροχόος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μάθετε να δέχεστε τις αρνητικές απαντήσεις, αντί να προκαλείτε σκηνές. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητες των συνεργατών σας στον επαγγελματικό τομέα. Είναι καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας. Λειτουργήστε υγιεινά για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε δραστήριοι. Ενδέχεται να υπάρξει θετική έκβαση σε κάποιες διακριτικές σας επενδύσεις…
Τυχερός αριθμός: 10

Ιχθύες: Ο Άσος των Ράβδων
Σήμερα θα έχετε μια εξαιρετική μέρα, καθώς ο ήλιος θα φωτίσει όσους αναζητούν τη χαρά στον κόσμο. Δείξτε τη στοργή σας στα άτομα του φιλικού και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για τα θετικά που έχετε στη ζωή σας. Θα σας διέπει η ζωτικότητα σήμερα, γι’ αυτό τολμήστε να χειριστείτε όσα σας δυσκόλευαν τελευταία. Εξωτερικεύστε τα αληθινά σας συναισθήματα και λειτουργήστε σε όλους τους τομείς με ειλικρίνεια.
Τυχερός αριθμός: 18